Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unity 6'nın Özelliklerini Gösteren Teknoloji Demosu Yayınlandı

 
 
Teknoloji şirketi olarak karşımıza çıkan Unity, şu anda geliştirdiği Unity 6 Engine oyun motoru için yepyeni bir teknoloji demosu yayınladı. Demo ile beraber muhteşem görsellere ve grafiklere sahip olduğunu doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Bu yüzden muhakkak göz atmanızda fayda var.
 
Unity 6 önceki sürüme göre büyük sıçrama yaşatacak
 
 
 
Bu tarz teknoloji demoları bildiğiniz üzere sistemleri son derece zorlayan ve oyun motorunun neleri başardığını bizlere sunmayı hedefleyen bir yapıyı içeriyor. Genellikle oyunlar ve diğer projeler, hemen hemen her kullanıcıya hitap etmek için bu tarz bir görsellik ve grafikle karşımıza çıkmıyor. Time Ghost adıyla yayınlanan teknoloji demo videosu, gerçekçi saç işleme sistemini, ortamları ve çok daha fazlasını bizlere sunmayı hedefliyor.
 
Daha fazla detaya girecek olursak Unity, kumaşların ve elbiselerin zarar gördüğünü gösteren sistem için yapay zeka sistemini kullandığını bildirdi. Unity 5 oyun motoruna göre daha fazla gelişmeyi ve yeniliği içerecek olan Unity 6, açıklanan detaylara göre 17 Ekim tarihinde yayınlanacak. Bu kapsamda eğer oyun geliştirme ile uğraşıyorsanız, yeni oyun motorundan faydalanabilir ve desteklerinden yararlanabilirsiniz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii Duyuruldu: İşte Fragman No More Room in Hell 2 Erken Erişim Olarak Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız