Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Age: The Veilguard Geliştirmesi Tamamlandı

 
 
BioWare ekibi tarafından biz oyun severlere sunulacak olan aksiyon rol yapma oyunu Dragon Age: The Veilguard’ın geliştirmesinin tamamlandığı açıklandı. Dragon Age hayranları Inquisition'ın devamını 10 yıldır bekliyordu. Şimdi ise serinin en yeni oyununa kavuşmak üzereyiz.
 
Dragon Age: The Veilguard için beklentiler yüksek 
 
 
 
BioWare ve EA imzasıyla piyasaya sürülecek olan Dragon Age: The Veilguard için beklentiler bir hayli yüksek. Oyunun geliştirmesinin tamamlanması ile beraber artık oyunda yer alan sorunlara odaklanılmış durumda. Bu noktadan sonra oyun üzerine yapılan her türlü değişiklik ve içerikler 1. gün yaması olarak karşımıza çıkacak.
 
Dragon Age: The Veilguard bu ayın sonunda yani 31 Ekim tarihinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için çıkacak. Bununla beraber Sony tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtılan PS5 Pro sürümünde de yer alacak.
 
Oyunda Rook adlı bir karakteri kontrol edecek ve karanlık bir hikayeye doğru adım atabileceğiz. Karşımıza çıkan düşmanları farklı becerilerimizle ortadan kaldırabilecek ve bir nevi hayatta kalma deneyimiyle karşı karşıya geleceğiz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Baldur's Gate 3 Bir Ayda 22 Milyon Mod İndirmesine Ulaştı Foamstars Artık Oynaması Ücretsiz Oldu

BSC Misafiri

6.10.2024 23:23:38

0
Bir oyun heryeriyle ben Servis oyunuyum diye bağırır mı ? Düşman tasarımları neden remnant 2 den fırlamış gibi görünüyor ? Rezalet ya inquisitiona laf atıyordular.Onun bir ağırlığı vardı hiç yoktan.Bu şimdi gerçekten Dragon Age mi ? Ya bi ....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız