Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The First Berserker: Khazan'dan Dikkat Çekici Sinematik Fragman

img src='http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/67f4082c-db8b-45fd-880a-573086395f1b.jpg' alt='' style='width:550px; height:315px;' /> 
 
NEXON tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan The First Berserker: Khazan için yeni bir fragman yayınlandı. Sinematik bir yapıya sahip olan video, oldukça etkileyici bir şekilde karşımıza çıkıyor ve oyuncuların savaşacağı Viper Boss'a odaklanıyor.
 
The First Berserker: Khazan zorlu düşmanları içeriyor
 
 
 
The First Berserker: Khazan için açıklanan detaylara göre yakın zamanda teknik kapalı beta testi başlayacak. DNF (Dungeon & Fighter) dayanan aksiyon rol yapma deneyimi içerisinde zorlu düşmanlar ve bosslar bizleri bekleyecek. Ölümün üstesinden gelebileceğimiz yapımda Pell Los İmparatorluğu'nun büyük generali Khazan'ı oynayacağız.
 
Düşmanlardan intikam alabileceğimiz ve düşüşümüzü durdurabileceğimiz yapımda oyuncular imparatorluk güçlerinin saldırılarından sağ çıkmak zorunda kalacak. Burada karakterimizi öldürme planlarını ortaya çıkarmak ve bunlardan kaçınmak durumundayız.
 
The First Berserker: Khazan çıkışı ile beraber NVIDIA DLSS 3 teknoloji desteğine sahip olacak. Bahsedildiğine göre beta testi 11 Ekim'de başlayacak ve 20 Ekim'e kadar sürecek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Yeni Cyberpunk 2077 Modu Üçüncü Şahıs Kamerayı Getiriyor Sid Meier’s Civilization VII Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız