Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Piyasadan Kaldırılan Concord'un Maliyeti 400 Milyon Dolarmış!

 
 
Sony tarafından piyasaya sürülen çevrimiçi odaklı nişancı aksiyon oyunu Concord bildiğiniz üzere geçtiğimiz süreçte çıkışını gerçekleştirdi. Ancak oyun ilk haftadan sonra yerden yere vuruldu ve şu anda oyunun piyasadan çekildiğini ve paraların ise kullanıcılara iade edildiğini aktarabiliyoruz. 8 senedir geliştirilme aşamasında bulunan oyunun ise şu anda açıklanan detaylara göre maliyeti 400 milyon dolar.
 
Concord son dönemlerin en başarısız servis oyunu örneklerinden 
 
 
 
Concord, piyasaya sürülmesinden sadece iki hafta sonra yani bu ayın başlarında oyunculara veda etti. PlayStation'ın birinci taraf oyunlarından biri olan bu yapım, son zamanların en büyük başarısızlık örneklerinden.
 
Oyunun kapanmasının ardından Last Stand Media kurucusu Colin Moriarty çeşitli açıklamalarda bulundu ve oyunun yaklaşık olarak 400 milyon dolarlık bir bütçesinin bulunduğunu aktardı. Bütçe içerisinde yer alan miktarın çoğu Sony tarafından harcandı. Karşılaştırma yapacak olursak Marvel's Spider-Man 2'nin bütçesi 315 milyon dolarken, The Last of Us Part 2 ve Horizon Forbidden West oyunlarının her biri 200 milyon dolarlık bütçeye sahipti.
 
Öte yandan iddiaya göre Concord'un 2023'ün başlarında alfa geliştirme aşamasına girdiği sırada oyuna yaklaşık 200 milyon dolar harcanmıştı. Ancak oyun çıkış yaptığı esnada ne yazık ki beklenen etkiyi gösteremedi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii, Konsollar ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

22.9.2024 01:05:29

0
Sony;aynı bizim tosuncuk tarafından kandırılan kütle(!) gibin :) Adamlar şimdi paracıkları ne güzel eziyordur var ya.

BSC Misafiri

22.9.2024 01:05:22

0
Şimdi de başka birileri 400 m değildi diyor. Böylr boş söylentilere cidden kim inanıyor bilmiyorum concord büyük zarar ettirdi ama o oyunda 400 m dolar ne var? İmkanı olmayan şeyler bunlar 400 m dolara iki tane rdr yaparsın

BSC Misafiri

22.9.2024 00:03:10

0
400 milyona . Socom serisi yapilir. Lord of the rings online remake yapilir. Castelvenia serisi yapilir. Benim gonlumden gcenler bunlar. Ama amac oyun yapmak degil kara para aklamak...

BSC Misafiri

22.9.2024 00:03:01

0
400 mü şaka falan mı ? Bu garabet oyuna 400 tebrikler SONY'cim hikayeli oyun stüdyosu olarak anılanfirmayı cihaz çıkaran firmaya çevirdin.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız