Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords Mobile × Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri İş Birliği Oyun Dünyasına Kültürel Bir İmza Atıyor!

 
 
Dünyaca ünlü strateji oyunu Lords Mobile oyuncularına farklı deneyimler yaşatmak adına global ve ilklere imza atan iş birliklerine devam ediyor!  Qin Shihuang'ın Toprak Askerleri ile gerçekleştirdiği kültürel iş birliğini ile oyun dünyasındaki iş birliklerine yeni bir boyut kazandırıyor. Lords Mobile da bu iş birliği sayesinde, sürükleyici bir oyun deneyimini global kültürel öğelerle birleştirerek misyonunu sürdürüyor. Kültürel mirasları ön plana çıkaran bu iş birliğindeki her detay Lords Mobile dünyasında hayat buluyor. Çin’in ilk imparatorunun muhteşem dünyasına ve efsanevi Terakota Ordusu’na adım atarak Lords Mobile evreninde boy göstermeye hazır olun!
 
 
Özel Oyun İçi Etkinlikler ve Sınırlı Süreli Eşyalar

Bu olağanüstü iş birliğini kutlamak için Lords Mobile, 1 Eylül - 30 Eylül 2024 (GMT-5) tarihleri arasında gerçekleşecek Anıtmezar Hazineleri etkinliğini başlatıyor. Oyuncular, Arkeolog Fırçaları kullanarak anıtmezarı keşfedecek, eski hazineleri bulacak. Ejderha İmparator Lider Görünümü Portreleri, Talih Sarayı Kale Görünümü, iş birliğine özel avatarlar, emojiler ve daha birçok ödül kazanacaklar! Bu fırçalar, günlük giriş etkinliklerinden ve Krallık Emekleri gibi oyun içi etkinliklerden elde edilebilir. Toplanan Kadim Sikkeler ve Kaplan Kuruşları ise Arkeoloji İstasyonu’nda daha fazla iş birliği eşyası ile takas edilebilecek.
 
 
 
Bunların yanı sıra, Lords Mobile sınırlı süreli olarak bir Kale Görünümü, Lider Görünümü, iki Avatar, sekiz İfade, iki Eser ve iş birliğine özel bir Lonca Çerçevesi sunacak. Bu eşyalar, Toprak Askerler’in ihtişamını Lords Mobile’ın çarpıcı tasarımlarıyla harmanlayarak koleksiyoncular ve rekabetçi oyuncular için vazgeçilmez hale geliyor.
 
İş Birliğine Özel Etkinlik Sayfasını Keşfet ve Muhteşem Ödüller Kazan
 
 
 
İşbirliği kapsamında 1 Eylül - 13 Ekim 2024 tarihleri arasında çeşitli etkinlikler de yer alacak. Bu etkinlikler, benzersiz ödüller ve meydan okumalarla dolu olacak:
 
- Lordların Eve Dönüşü: Hediye çekleri için eski yoldaşlarını geri dönmeye ve çekilişe katılmak üzere görevleri tamamlamaya davet et!
- Toprak Askerleri Dirilt!: [Toprak Asker Paketi]'ni almak için Toprak Asker Setini tamamla! Ayrıca 1 şanslı katılımcı Lords Mobile Altın Külçe 1g (AU999) ve Lords Mobile x Bose Bluetooth kulaklık gibi 10 harika ödül içeren bir Lords Resmi Ürün Paketi kazanacak!
- Bronz Fayton Yarışı: Qin İmparatorluğu'nun bronz faytonları Athena Krallıkları'nda! Arkadaşlarınla takım olarak birlikte rakiplerinize karşı savaş ve 11x Kayıtlar içeren büyük ödülü kazan! Genel sıralamadaki en iyi takımlar sıralamada yer alanlar sınırlı sayıda Lords Mobile Altın Külçe (10g) kazanacak!
- Toprak Asker Güç Gösterisi: Savaşa katılarak loncanızın gücünü kanıtlayın! Sadece ilk 100 Lonca [Büyük Qin İmparatorluğu] Lonca Çerçevesi kazanacak! Genel mücadele sıralamasında en iyi oyuncu bir MacBook Pro kazanacak! 
 
Bu etkinlikler, oyuncuların oyun deneyimini geliştiren ödüller ve özel içeriklerle dolu. Aynı zamanda tüm oyuncuları eski Çin’in kültürüne ve tarihine daha derinlemesine dalmaya davet ediyor.

Bu benzersiz eşyaları kaçırmayın ve bu kültürel kutlamaya katılın! Daha fazla ayrıntı için etkinlik sayfasını buradan ziyaret edin ve 1 Eylül - 15 Ekim 2024 (GMT-5) tarihleri arasında Toprak Askerler’in hazinelerini keşfetmeye hazırlanın.
 
basın bülteni 

Bu haberin bağlantısı
URL
oyun haberler 2024
Pocketpair, Palworld'ü Canlı Servis Oyununa Dönüştürme Konusunda Kararsız Yeni Dragon’s Dogma 2 Modu Silahlara Benzersiz Efektler Ekliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız