Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor

 
 
Yayıncılığını THQ Nordic ve geliştiriciliğini Gunfire Games, Vigil Games ve THQ Nordic ekiplerinin üstlendiği aksiyon rol yapma oyunu Darksiders 2 Deathinitive Edition'ın konsol çıkış tarihi açıklandı. Ortaya çıkan bilgilere göre yeni sürüm 15 Ekim tarihinde PlayStation 5 ve Xbox Series konsolları için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Deathinitive Edition orijinal sürüme göre iyileştirilmiş içeriğe sahip
 
 
 
Oyunun Deathinitive sürümüne PlayStation 4 veya Xbox One konsollarında sahip olan kullanıcılar, PlayStation 5 veya Xbox Series versiyonuna ücretsiz bir yükseltme alıyor. Dolayısıyla ekstra bir ücret ödemek durumunda kalmıyor. Bunun yanı sıra PlayStation 5 veya Xbox Series için 14 Ekim'e kadar ön sipariş veren kullanıcılar oyuna %50 indirimle sahip olabiliyor.
 
Deathinitive Edition ile beraber üst düzey bir deneyimin bizlere sunulacağı aktarılıyor. Yeniden çalışılmış ve ayarlanmış oyun dengesi ile birlikte orijinal oyuna göre daha yüksek görsel kalite, aydınlatma ve gölgelerin olduğunu belirtmekte fayda var. Aynı zamanda tüm DLC'ler dahil ve oyuna entegre edilmiş Darksiders II, toplamda 30 saatten fazla oyun süresi sunuyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun haberler 2024
Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

18.9.2024 21:34:42

0
En iyi hack and slash lardan biridir pc sürümünde maalesef çok kötü bir bug var zar zor geçmiştim genel anlamda çok severim 2yi

BSC Misafiri

18.9.2024 11:15:13

0
oyun tam bir efsane. ismini görünce girip anmak istedim.

BSC Misafiri

18.9.2024 00:55:44

0
Vay be 10 yıl önce mi ne oynamıştım.İlk oynadığım dark siders oyunu çok beğenmiştim zamanında.Ardından ilkinede girip onuda sevmiştim ta ki 3. felaket gelinceye dek,seriye olan ilgim,hevesim orda bitti zaten.Yeni oyunları çıksa ne güzel olur.

mehmetalpertr

17.9.2024 19:35:16

0
En iyi darksiders oyunu bu olmasına rağmen geçen gene oynayayım dedim. Oynayamadım. Mekanikler eski kalıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız