Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yeniden düzenlenmiş sürümler son dönemlerde oldukça fazla karşımıza çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise geçtiğimiz süreçte yayınladığımız haberle The Thing: Remastered versiyonunun geleceğini aktarabiliyoruz. Yavaş yavaş sona yaklaştığımız oyun için hem PC sistem gereksinimleri hem de yeni bir fragman yayınlandı.
 
The Thing: Remastered'ın ilk fragmanı beğenilmedi
 
 
 
The Thing: Remastered, yeniden düzenlenmiş ortamlarla, aydınlatma sistemleri ve çok daha fazlasıyla karşımıza çıkacak. Oyun öncelikle 5 GB boş disk alanı gerektirecek ve oyunu oynamak için en az 2 GB RAM'e, Intel Core i5-3570 veya AMD Ryzen 3 1300X işlemciye ve NVIDIA GeForce GTX 650 TI veya AMD HD 7750 ekran kartından birine sahip olmanız gerekecek.
 
Oyunun önerilen sistem gereksinimlerinde ise 4 GB RAM, Intel Core i5-6600K veya AMD Ryzen 5 1600 işlemci ve NVIDIA GeForce GTX 1070 veya AMD RX Vega 56 ekran kartı yer alıyor. Oyunun şu anda çıkış tarihi bulunmuyor. İlerleyen süreçte daha fazla detayın sahibi olmayı bekliyoruz.
 
Oyunun ilk oynanış fragmanına bakacak olursak, oyuncuların pek beğendiğini söyleyemiyoruz. Çünkü ilk bakışta remastered orijinal versiyona çok benziyor. Birçok oyuncu daha iyi görsel ve grafiksel yükseltmeyi bekliyordu.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Like a Dragon Gaiden'ı 4 Saat Kadar Ücretsiz Oynayabiliyorsunuz

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız