Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Just Cause'un Yaratıcısından Yeni Oyun: İlk Ekran Görüntüleri Paylaşıldı

 
 
Avalanche'ın kurucu ortağı ve Just Cause'un yaratıcısı Christofer Sundberg, yepyeni oyunları hakkında çeşitli ekran görüntülerini bizlere sundu. Açıklanan detaylara bakacak olursak, yeni oyun büyük çaplı (AAA) bir yapıya sahip olacak ve aynı zamanda açık dünyayı içerecek.
 
GTA ve Mafia havasına sahip
 
 
 
Bir sonraki proje, Sundberg'in yeni stüdyosu Liquid Swords tarafından geliştirme aşamasında bulunuyor. Ancak ne yazık ki ekran görüntülerinin haricinde proje hakkında pek fazla detay sahibi değiliz. Ekran görüntüleri dışında Liquid Swords stüdyosu, oyun hakkında bilgi sunmadı. Hatta oyunun adını bile bilmiyoruz.
 
Ortaya çıkan ekran görüntülerine bakacak olursak daha çok GTA ile Mafia havasını barındırdığını doğrudan gözlemleyebiliyoruz. Hatta bir noktada oyuncular GTA oyununa bile rakip olacağını belirtiyor. Ancak oyun hakkında detay sahibi olmadığımızdan dolayı kıyaslama yapamıyoruz.

Ekran görüntüleri (Yukarıdaki görüntüler de oyuna ait)
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming oyun haberler 2024
Horizon Zero Dawn Remastered PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı The Thing: Remastered İçin Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız