Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Call of Duty: Black Ops 6 Çıktı! Game Pass'te Mevcut

 
 
Activision'ın en yeni Call of Duty oyunu ve Black Ops serisinin sonuncusu Call of Duty: Black Ops 6 piyasaya sürüldü. Raven Software ve Treyarch tarafından geliştirilen serinin en son oyunu, James Woods ve Troy Marshall'ın CIA'den kaçarak yeni bir tehdit olan Pantheon ile başa çıkmalarını konu alıyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 Game Pass'te de mevcut
 
 
 
Call of Duty: Black Ops 6, hem tek oyunculu hem de çevrimiçi çok oyunculu modlarını bünyesinde barındırıyor. Oyunun çok oyunculu kısmında klasik Prestij gibi sevilen özellikler karşımıza çıkıyor ve 12 yeni temel 6v6 haritanın yanı sıra yeni modlar bizlere sunuluyor. Bununla beraber zombi modu daha da gelişmiş bir şekilde yer alıyor.
 
Call of Duty: Black Ops 6 içerisinde Omnimovement adlı yepyeni bir mekanik bulunuyor. Bu mekanik sayesinde 360 derece dönebiliyor, zıplayabiliyor, yerde kayarken düşmanlara karşı silahınızı doğrultabiliyor ve çok çeşitli hamleler gerçekleştirebiliyorsunuz. Nişan alma mekaniği kapsamında üst düzey bir yapıya sahip olan bu mekanik sayesinde oyunun hızı değişiyor.
 
Oyun şu anda Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 ve PC için mevcut. Aynı zamanda Microsoft tarafından kullanıcılara sunulan oyun abonelik hizmeti Game Pass Ultimate ve PC Game Pass aboneleri için de erişilebilir durumda.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamingbolt oyun haberler 2024
Epic Games Bu Hafta İş Birliği Odaklı Oyunu Ücretsiz Veriyor BG3 Yöneticisi: The Lost Crown'un Düşük Satışlarından Ubisoft Sorumlu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Oyun Haberleri (2024)
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız