Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yeni Zelda, Outlast Trials ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mayıs 202

Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Oyun dünyasında bu ay programının yeni bölümünden herkese merhabalar. Bu videomuzda Mayıs ayı içerisinde çıkış yapacak oyunlar içerisinden dikkat çeken yapımlara yakından bakıyoruz.
 
Ayın şüphesiz en dikkat çeken oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Her oyunuyla oyun dünyasında hatrı sayılır bir iz bırakan ve bugüne kadar pek çok geliştiriciye ilham kaynağı olan Zelda serisi, yeni mekanikleriyle birlikte sınırları hayal gücünüzle eş değer bir keşif macerasını kontrollerinize sunuyor.

Outlast ve Amnesia serilerinin devam oyunları korku severler için merak uyandırırken, Arkane stüdyoları da yine firmanın imzası haline gelmiş görsel yapısıyla bu kez co-op odaklı yeni bir macera olan Redfall'u piyasaya sürüyor.

RPG ve roguelike severlerin merakla beklediği Darkest Dungeon II, eğlenceli dünyasıyla merak uyandıran LEGO 2K Drive ve ertelemeler sonrası nihayet bu ay çıkmasını umduğumuz System Shock Remake, Mayıs ayının diğer dikkat çekenleri.

Tabi tüm bunlara ek olarak irili ufaklı pek çok oyun Mayıs ayında çıkış yapacak. Hepsi ve daha fazlası için videomuza göz atabilirsiniz.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Yeni Minecraft, Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Nisan 202 Diablo 4, Street Fighter 6, Final Fantasy 16, F1 23 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Haziran 2023

GRİNG0

10.5.2023 07:35:26

0
Zeldaaaaaa *.*
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD