Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tomb Raider Video Ön İnceleme + Röportaj

5 Aralık 2012 Ersin Kılıç 64 İzlenme Sayısı: 35359 Video süresi: 13:29 Video Ön İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

     İngiltere'de katıldığımız Tomb Raider özel lansmanında oyunu 2 saat kadar deneme imkanı bulduk. Sahip olduğumuz deneyimleri ve Noah Hughes ile yaptığımız ufak bir söyleşiyi oyunun ön inceleme videosunda derledik.

Tomb Raider Crystal Dynamics Squre Enix Europe
2012 Yılının Oyunlarını Beraber Seçiyoruz! Oyundayız: Battlefield 3 - BSC vs DH
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

zxcewq

7.3.2013 04:27:11

0
Arkadaşlar tam çözüme başladık.Umarız beğenirsiniz ve yardımcı olur.İyi Seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=pxfTSvnhGRY&feature=youtu.be

_EsmeR

7.3.2013 03:44:00

0
Adamlar oyundan bir kesit bize göstereli aylar oldu hala spoilerden bahsedenlermi var ? İlginç. Ancak şu varki spoiler yemepk istemiyorsan hiçbir ön incelemeyi izlemeyeceksin, sonuçta orda adam ön inceleme yapıyor bizlere bilgi veriyor benim iyi ingilizcem yok onlar sayesinde verdikleri bilgilerden yararlanıyoruz, benim gibi olanlarda vardır, zaten ingilizcesi felan iyi olanlar bu incelemeleri izlemez gider alır oynar. İkincisi ise adam size alın bu oyunu demiyorki, biz beğendik öneririz diyor biz bu hatalari gördük sizlerde görün istedik diyorlar sorun ne anlayamadım sizleri arkadaşlar Başarrılarınızın devamını diliyorum şahsen ben bazen canım sıkıldıkça film yerine burda izlediğim videoları tekrar izliyorum.

shadowsluck007

5.3.2013 13:56:54

0
Oyunun anakonusunu bulamadım

camosur

2.3.2013 10:47:33

0
Tomb Raider'in tüm serilerini bitirmiş olarak, oyun grafik açısından olmadığı kadar mükemmel. Yanlız bsc tanıtım videosunda anlattığı yolunu bulma açısı vs. kesinlikle sevmediğim bir özellik, hele hele bir ormanın ortasında... yolunu bulması, görmesi gibi tamamen teferruat. Lara Croft şu ana kadar tüm maceralarında gizemi, heyecanı olup ve rehberi olmaksızın yolları kat eden mükemmel şekil,,, pardon kişiliği ile engelleri aşan bir karekter. Bırakında bunu korusun. Bsc forum ailesine teşekkürler.

d.croft

7.12.2012 22:54:04

0
2009'dan beri haberler gelip duruyor ve çok az bir zaman kaldı artık. Ben yeni oyundan çok umutluyum, bütün olumsuz yorumlara karşılık olarak. Bir kere artık şu "Yeni TR, Uncharted'a benziyor" tarzı yorumlar da artık sıktı. Ne kadar uzatılan bir konu. Hayır, neden bu kadar uzatılıyor ki? Alıntı yaptıysa yaptıysa, bitti. Hiçbir oyunda görmüyor muyuz bunu? Ayrıca, madem spoiler olarak yorumluyorsunuz, o zaman bu videoları açıp izlemeyin. Ben de hepsini izledim ama hala heyecanım yerinde. Sonuçta size bütün hikayeyi göstermiyorlar. En az 12 saat süreceği söylenen oyunun sadece küçük bir parçasından kesitler alınmış. Son olarak da, Croft Manor zaten Lara'nın ailesinden bir miras. :) Uşağı Winston da Croft ailesinin uşağı. Sonunun büyük bir hazine ile biteceğini de düşünmüyorum. :)

Frozen Grenadier

7.12.2012 22:05:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: gageracer o kadar çok spoiler yedimki resmen ön sipariş aldığıma pişman oldum.Lara nın ilk öldürüşüne tanık olup onun çaresizliğini görecekmişiz, arkada da videosu dönüyor.E şimdi ben oynarken nasıl şaşıracağım ki?Öyle bir anlatıldı ki hayalimdeki acımasızlıkta olması mümkün değil oyunun.Bİr de takım arkadaşı nedir?Futbol oyunu mu bu?
Senin uyku vaktin gelmiş

UltrAslanTR

7.12.2012 19:40:07

0
güzel bir video olmuş

:::LOSTPLANET:::

7.12.2012 16:59:07

0
Justin bieber bilmez o dönemleri .PS1 zamanında sadece bir bulmaca için 2-3 gün düşündüğümüz olurdu arkadaşlarla. 1 hafta gizli vazoları vs arardık tüm koleksiyonu toplayınca ekstra birşeyler açılırdı . Şimdi her ne kadar grafik olsun oynanış olsun yapay zeka olsun iyi yapmış olsalar da şu bulmaca olayıydı tomb raider'ı meydana getiren. Bir tapınağa girdik mi heryeri süzerdik acaba başımıza nereden ne gelebilir diye. Bunda her ne kadar Lara Croftun acemiliğini oynasak da aksiyona fazlaca giriyoruz. Hadi düşmanlar olsun da 4-5 kişi olsun .Mesela o adaya o yamatahi krallığının kalıntılarını bulmaya gelen kötü bir adam olsa , bu adamla o kalıntılardaki gizemi çözmek için mğcadeleler versek çatışmaya girsek anlarım. Fakat bu oyunda ise videoda da denildiği gibi Lara'yı bir adam ordusu karşılıyor. Neyse eskiyle yeniyi kıyaslamak artık haddimizi aştı .Biz de o oyunlarla beraber tozlu cd raflarına gömüldük. Üzülme Justin Bieber bu oyunda da beynini kullanmana gerek kalmayacak. Sana gideceğin yolu bile gösteriyor oyun. kafana takma sen bunları Justincik .

BSC Misafiri

7.12.2012 09:16:25

0
Öncelikle bence ön inceleme gayet basarılıydı. Ben bir Tomb Raider hayranı olmama rağmen bende oynamam gereken bir oyunmuş hissi yarattı. Belki bazılarına da tam tersi olmuş olabilir ki bu ön incelemenin bence başarılı olduğunu gösterir. Spoiler konusuna da bence arkadaslar takılmayın. Cünkü Tomb Raider'ın bu oyununu oynamak porno izlemek gibi. Sonunu hepimiz biliyoruz ama ilgimizi çeken nasıl olacağı. Sonunda bence o adadan yuklu bir hazine ile dönücez şehre ve o buyuk malikaneyi alıcaz hatta uşağımızı falanda işe aldığımız günü göstericekler. Son olarak bence Ersin Kılıc'a bu konu altındaki yorumlarla ayıp edilmiş. Adam 13-14 dakikalık bir ön inceleme ile 12 saat oyun süresi olan bir oyun hakkında ( kaldı ki yalnızca 2 saatini oynamıslar ) ne kadar spoiler verebilir düşünmek gerek... Herkeze iyi oyunlar.

By_e

6.12.2012 23:40:10

+6
Arkadaşlar merhaba, Yazılanları şans eseri gördüm. Normalde bu tarz konular hakkında yazmayı sevmem ama bu sefer müsadenizle bir iki şey karalamak istiyorum. Profesyonel anlamda oyun dünyasındaki 7. yılıma girdim. Daha önce yapmış olduğum amatör işlerle beraber ise 14. senem diyebilirim. Firma bazında Nintendo Türkiye, yazar olarak ise kendi kişisel sitelerim, Trgamer, Merlinin Kazanı ve dergi yazılarının yanı sıra kurucusu olduğum ve yoktan var ettiğim Bolumsonucanavari.com, benim bu keyifli serüvenimin önemli parçaları oldu. Özellikle Bolumsonucanavari.com, 10 sene önce kurmuş olduğum hayallerin ete kemiğe bürünmüş halidir. Bir internet sitesini takip edilir hale getirebilmek çok ciddi emek ve ekip ister. Bolumsonucanavari.com'u ince ince dokurken, bu yolda bana yardımcı olacağını bildiğim ve yeteneklerine inandığım yol arkadaşlarını tercih ettim. Profesyonel anlamda editörlük tecrübeleri olmasa da bilgi ve özlerinde gerçek birer oyuncu olmaları, bu kimyanın muazzam bir şekilde bütünleşmesine olanak tanıdı ve her geçen gün ekip olarak keyifli işlerin altına imza attık. Bolumsonucanavari.com'u ben kurdum ama bir yerlere hep beraber getirdik. Sizler, editörler, Donanımhaber ve benzeri yerler olmasaydı, ne BSC'nin bir anlamı olurdu, ne de benim hayallerim gerçekleşirdi. Her ne kadar BSC'den ayrılmış olsam da ayrılmadan önce planladığım detayların gerçekleştiğini ve ekibin kendini geliştirdiği görmek beni her zaman için mutlu ediyor. Ben baştan sona kalbi oyunlar için atan ve ülkemizde bu konuda daha yapılacak çok işin olduğuna inan bir adamım. Riot Games'e geçişimin en büyük sebebi de zaten Türkiye'deki oyun pazarını hak ettiği yerlere taşıma arzusudur. Şu anda yaptığım işten, verdiğim emeklerden ve bunların oyunculara yansımalarını görmekten büyük keyif alıyorum. Daha yapılacak çok fazla iş ve proje var. Ömrüm yettiği müddetçe işin gerek yayın, gerek firma tarafı olsun, her yerde karşınıza çıkmaya ve benim gibi oyun tutkunlarının yüzünü güldürecek bir atmosfer yaratmak için çalışmaya devam edeceğim. O yüzden sizlerden ricam; hevesli, oyuncu ve emektar arkadaşlarımın çabalarını yok saymamanızdır. Çünkü onlar ellerinden geldiğince beraber yeşerttiğimiz bir bahçeyi daha güzel hale getirmek için emek veriyorlar. İnanın ben de sizleri çok özledim ama bu bir ayrılık değil aksine daha büyük işler başarabilmek için atılmış büyük bir adım. Daha hayallerim bitmedi, gerçekleştirmek istediğim bir sürü planım var! :) Kendinize, oyunlara ve oyunseverlere her zaman çok iyi bakın! Erdinç İyikul

Aegeaan

6.12.2012 22:39:16

+1
Bekleyeceğiz . Sonra da asosyal olacağız oyun bitene kadar

sabana14

6.12.2012 18:11:05

0
güzell.

Metal-Gear

6.12.2012 17:26:17

+1
Adamlar tâ İngiltere'deki lansmana katılıp, zaten öncedende verilmiş olan bilgileri, bizzat deneyerek doğruluyor ve gördüklerini bize anlatıyorlar, sizde kötülüyorsunuz. Bence çok başarılı bir iş, bu adamlarda olmasa bu ülkede bu işi hakkıyla yapan kaç site ve dergi var? Diğer ülkelerdeki kadar kaliteli iş yapanların sayısı bol bir ülke değiliz oyun konusunda yani. O yüzden BSC'yi attığı her adım için takdir ediyorum ben, sizde destek olun adamlara yorumlarınızla. BU ÖN İNCELEMEDE VERİLEN HİÇ BİR BİLGİ BENİM İÇİN YENİ DEĞİLDİ, TÜM TOMB RAIDER HABER VE VIDEOLARINI TAKİP ETTİM ÇÜNKÜ. GÖRÜNTÜLER DAHİ YENİ DEĞİLDİ, DOLAYISIYLA ADAMLAR SPOILER DEĞİL, BİLGİ VERMİŞLER VE BUNU HAKKIYLA YAPMIŞLAR. BEN TEBRİK EDİYOR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.

Geralt the Witcher

6.12.2012 17:07:58

0
quote:

Orijinalden alıntı: LEO.

bir de senin gibi boş konuşanlar olmasa
Saçma sapan tipler yorum yapmasın. Senin gibi torrent sitelerinde oyun beklemiyoruz biz, 130 lira vereceğim oyundan spoiler yememeyi istemek en doğal hakkım.

1997utku

6.12.2012 16:23:51

0
her incelemede spoiler var millet,gelip spoiler yazmıssınız :D yoksa nasıl inceleme yapıp kısaca anlatabilcek biraz empati kurun be :|

emre_012

6.12.2012 15:45:46

0
yazık uncharted gibi bir seriye esin kaynağı olmuşken şimdi o uncharted olmaya çalışıyor.

DeathLive

6.12.2012 14:59:55

0
Ben Tomb Raider Serisini Hiç Oynamadım Ama Bu Oyun İyi Olmuş Eski Serilerini oynamadığım İçin Bir Kıyaslama Yapamıyacağım ama ilgimi Çekti

agolasmet

6.12.2012 14:33:05

-4
n0.pRobLem Sen bahsettiğim noktalardan yola çıkarak değil kendine göre cevap veriyorsun...BSC olarak yaptığınız video incelemelerde ne kadar objektif olduğunuzu görebiliyor musunuz??Hayır eğer görseydiniz zaten bu kadar eleştiriye de maruz kalmazdınız....Yaptığım yorumları tek bir liste halinde sunarsan ben de ne kadar tutarsız çelişen yorumlar yaptığımı görebilirim... Hiç kimse siteyi beğenmek ya da beğenmemek zorunda değil ama siz yaptığınız işlerin altına imzanızı atarken bizler de sizlere güvenip ona göre oyun alıyoruz....3 ya da 4 yıllık bir üyeyim sitenizi daima takip ediyorum ve etmeye de devam edeceğim ama kendinizi eleştirmeden bu işi doğru yapamazsınız ya da biz sizi eleştirmezsek ya da eleştirimizi ciddiye almazsanız tepkiler çoğalacaktır... İyi çalışmalar

n0.pRobLem

6.12.2012 14:10:14

+4
agolasmet Programlara keyfe keder isimler veremeyiz. Hepsinin maksadı ve amacı var. Bu programın ÖN İnceleme olarak isimlendirilmesinini sebebi, yayınlanan kaynaklardan ve deneyim edilmiş bir oyunun notlarını oyuncuya aktarmaktır. Ersin Kılıç'ın bizzat deneyim ettiği oyunun izlenimleri ve yayınlanan bilgilerin damıtılmış hali olan ÖN incelemede kullanılan bilgiler ve görüntüler zaten yapımcıların basına, halka, oyunculara sunduğu görüntüler ve bilgiler. Şayet siz her şeyin tamamen sır olarak kalmasını istiyor, tanıtım videosu dahi izlemiyorsanız, haliyle bu ÖN incelemeyi de izlememeniz gerekir. Yani bu videoda yayınlananlar gizli, kapaklı bilgiler, oyunun kırılma noktaları değiller ki. Yapımcının herkese ifşa ettiği bilgiler ve görüntüler. Bundan yola çıkarsak ortada keyif kaçırıcı bir unsur yok. Önceden de belirttiğim gibi, sizin eleştiri yaptığınız noktalar ve yorumlarınızın çelişmesini size gösterdim. Yazdıklarınızı tekrar gözden geçirirseniz belki ne demek istediğimi anlarsınız. Sizin başarılı bulmadığınız bir incelemeyi bir başkası kendine kaynak olarak kullanmış olabilir (veya tam tersi). Nihayetinde herkesin farklı bir bakış açısı var. Estağfurullah, suçladığımız bir durum yok. Eleştirmek en doğal haktır. Umarım siz kendi kaleminizden yapacağınız objektif incelemelerle, oyunculara fikir verebilirsiniz. İyi Oyunlar

waltran

6.12.2012 14:08:33

0
quote:

Orijinalden alıntı: Risq çok fazla spoiler var ya :S
oyunu oynamaya ihtiyacımız kalmadı

Sacrer

6.12.2012 14:06:44

0
Tomb Raider'ı oynayan var mı ki zaten?! Biz abazalar sırf kızın fiziğine bakmak için oyun yüklüyoruz. :) Korkacak bir şey yok Ersin abi. Hormon bunlar. :D

FiréLord

6.12.2012 13:32:56

0
Oyunun bu hali diğer serilere göre bence daha güzel duruyor

agolasmet

6.12.2012 13:21:11

-5
n0.pRobLem Cevap verdiğin için teşekkür ederim ama aklıma takılan 1.5 yıl önce yaptığım bir eleştirinin bu eleştiri ile ilgisi ne anlayamadım...Ön inceleme ya da video inceleme adına ne dersen de burada henüz çıkmamış bir oyunla ilgili spoiler vermek yerine oyunun genel hatlarından bahsetmeliydin....Ama sen spoiler verdin bile bravo... Eleştirime gelince video inclemelerinizi tam anlamıyla objektif bir şekilde yapmıyorsunuz...Bu yılki incelemelerinizde Hitman incelemesi ve MOH incelemesi iyiydi hatta almayı düşünmediğim Hitman oyununu yapılan video inceleme sayesinde aldım ve almayı düşündüğüm MOH'u ise inceleme sayesinde almaktan vazgeçtim....Gökhan Yılmaz bu iki incelemede gerçekten iyi iş çıkarttı ama daha önceki incelemeleri gayet kötüydü...Sizler sayesinde biz oyun severler oyunları alıp almama kararı veriyoruz... Beni birşeylerle suçlamak yerine yaptığınız incelemeleri dikkatli bir şekilde izleyin ve kendinizi eleştirin ki sizler vay be gerçekten burdaki incelemede iyi iş çıkarmışız ya da burda çuvallamışız diyebilesiniz... Kullandığınız kriterleri her oyunda eşit bir şekilde kullanmıyorsunuz ve bu da bize zarar verebiliyor çünkü bir oyun leblebi parasına satılmıyor...!!!

BSC Misafiri

6.12.2012 13:05:17

0
güzel inceleme teşekkürler...

sarpcore

6.12.2012 11:38:32

+4
ne kadar memnuniyetsiz insanlar var burda.çoçuk gibi onu beğenmem bunu beğenmem.çakıcan bi tane ağızlarına.

stun

6.12.2012 11:12:35

0
beyler yapmayın... belki ilk incelemelerinde editörler kötüydü.. .ama şuan bence Erdinç iyikul dan daha iyiler..

Gny*

6.12.2012 10:29:17

0
Oyunda mini map yok mu ben mi göremedim?

n0.pRobLem

6.12.2012 10:12:31

+13
agolasmet Merhaba; Öncelikle bu bir "inceleme" değildir. Bu mevcut bilgilerin elekten geçirilişiyle ortaya çıkmış bir çalışma bir "ÖN bakış/ ÖN incelemed"dir. Review - Preview yani. Video incelemelerin vasatlığından bahsedip, Erdinç'in ayrılışından dem vurmuşsunuz ama burada kendinizle çelişkiye düşmüşsünüz. Şöyle göstereyim size: Erdinç İyikul, Genel Yayın Yönetmenimizken Gökhan Yılmaz'ın incelemesine yapmış olduğunuz bir yorum: http://i.imgur.com/f9Sto.png?1 Erdinç kendi arzusuyla Riot Games'e gittikten sonra aynı kişi, yani Gökhan Yılmaz tarafından yapılmış bir başka inceleme ve yorumunuz: http://i.imgur.com/vMLYr.png?1 Görünüşe göre Erdinç'in ayrılışının ardından değişen bir şey olmamış. Hatta çok daha iyi bir görüntü çiziyoruz ekip olarak :) Çok uzatmadan sadede geleyim. Erdinç İyikul ile BSC'den çok daha öncesine dayanan bir arkadaşlığımız söz konusu. Bizim burada buluşmamıza vesile olan Erdinç'in Türkiyede imza attığı işleri ve ilkleri en az sizin kadar biz de takdir ettik. Ancak kendisi, kendi arzusuyla yolunu çizdi ve BSC'den ayrıldı. Ve emin olun sizden fazla biz üzüldük. Ancak bunun incelemelere olan etkisi nedir onu anlayabilmiş değilim. Erdinç hiç bir zaman puanlamalarımıza karışmadı; bugün Ersin Kılıç da aynı çizgide. İncelemeyi veya ön incelemeyi beğenmemiş olabilirsiniz. Verilen puanları da! Elbette bunu dile getirmenizden daha normal, doğal bir şey yok. Ancak bunu her seferinde temcit pilavı gibi dönüp dolaştırıp Erdinç İyikul ile bağdaştırmak mantıksız. Her oyuncunun fikri farklı olabileceği gibi her editörün de bakış açısı size göre farklı olabilir. Biz bugün BSC'de dünyada çok az oyun sitesinin yaptığı bir işe girişiyoruz. Hatırı sayılır oyun sitelerinde en dikkat çekici oyunlar dahi 6-7 dakikalık video incelemelerle oyunun sunumunu tamamlarken bugün Gökhan'ın yaptığı Hitman: Absolution 25 dakika boyunca oyunu en ince ayrıntısına kadar irdeliyor. Yorumu size bırakıyorum. Talha Aynacı

bocekgrafik

6.12.2012 09:07:38

0
Güzel inceleme olmuş. Elinize sağlık. Senenin başyapıtları arasındaki yerini alacak bu oyun.

Cityzens

6.12.2012 06:29:12

0
quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet Tabii ki çocuk oyunu olsun istemiyoruz sonuçta oyunun vermek istedikleri gayet belli ama aksiyon, gerilim ve hayatta kalma içgüdüsünü hikayede yansıtması daha önemli bulmaca öğeleri olsun ama dozajı iyi ayarlanmalı...Bu arada bu video inceleme ve bundan önceki bazı video incelemeler kesinlikle çok vasat ve oyunları gerektiği gibi inceleyemiyor artık BSC ekibi...Erdinç İyikul'un ayrılışı siteye ciddi anlamda zarar verdi...BSC ekibi daha objektif olmalı ve unutulmamalı ki birçok kullanıcı bu ve bunun gibi oyun sitelerini takip ederek oyun alıyorlar...!
Aynen Katiliyorum. .. Erdincin gidisi o kadar cok belliydi ki. Oyun incelemeleri eskisi gibi degil artik. Bakiniz Rdr incelemesine.. Yada Batman Ac incelemesine.. Birde Ac3 ve nfs mw2 incelemesine. Aradaki fark gayet ortada.

gageracer

6.12.2012 02:18:42

0
o kadar çok spoiler yedimki resmen ön sipariş aldığıma pişman oldum.Lara nın ilk öldürüşüne tanık olup onun çaresizliğini görecekmişiz, arkada da videosu dönüyor.E şimdi ben oynarken nasıl şaşıracağım ki?Öyle bir anlatıldı ki hayalimdeki acımasızlıkta olması mümkün değil oyunun.Bİr de takım arkadaşı nedir?Futbol oyunu mu bu?

agolasmet

6.12.2012 02:13:51

0
Tabii ki çocuk oyunu olsun istemiyoruz sonuçta oyunun vermek istedikleri gayet belli ama aksiyon, gerilim ve hayatta kalma içgüdüsünü hikayede yansıtması daha önemli bulmaca öğeleri olsun ama dozajı iyi ayarlanmalı...Bu arada bu video inceleme ve bundan önceki bazı video incelemeler kesinlikle çok vasat ve oyunları gerektiği gibi inceleyemiyor artık BSC ekibi...Erdinç İyikul'un ayrılışı siteye ciddi anlamda zarar verdi...BSC ekibi daha objektif olmalı ve unutulmamalı ki birçok kullanıcı bu ve bunun gibi oyun sitelerini takip ederek oyun alıyorlar...!

rytieriljenil

6.12.2012 01:33:28

0
spoiler yok videoda biraz takip etseydin bu videoların daha önceden yayınlandığını anlardın

Frozen Grenadier

6.12.2012 00:57:16

-1
laras creed 3 olmuş bu resmen daha özgün bir oyun beklerdim

Beograd

6.12.2012 00:46:28

0
GOTHY diyordunuz.. İste buyrun.

Flying Dutchman

6.12.2012 00:39:02

0
Lara Croft'ı duyunca aklıma en cok da Angelina geliyor.

MytHnfr

6.12.2012 00:28:02

-1
İncelemede spoiler yok beyler. Fragmanlardan yayınlanan sahneler konulmuş yani. Bu devirde insanlar ne oyun beğeniyor ne de inceleme pes doğrusu.

LEO.

6.12.2012 00:20:19

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher Neyin kafası bu ya, ön incelemede bu kadar spoiler verilmez, oynanış grafiklerden bahsedilir. Siz ne yaşandıysa, ne kırılma anı olduysa anlatmışsınız, Allahtan oyunun tamamını oynantmamışlar size.Sonunuda söylerdiniz.
bir de senin gibi boş konuşanlar olmasa

Metal-Gear

6.12.2012 00:02:21

0
Oyun karakterine herkes aşık olmuş la :D

C4VO

5.12.2012 23:02:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: isa2711 Serinin en iyisi olur.
tomb raider 2 varken zor.

C4VO

5.12.2012 22:58:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: agolasmet Oyun çok iyi olacak ona şüphe yok da önceki oyunlarla kıyaslanması yanlış olacaktır...Örneğin bulmaca öğeleri demişsiniz tamam bulmaca olmalı oyunda ama bu oyun bir başlangıç hikayesi barındıracak, Lara Croft sıfırdan anlatılacak ve ona uygun oynanış yapısı olacak...Oyunu eleştirecek ya da eksikleri var diyecekseniz mantıklı örnekler verin...
bulmaca zaten tomb raider in bütün olayı bana göre. basit olduktan sonra çocuk oyunundan farkı kalmaz. eleştiri mantıklı bence. grafikler felan gayet güzel görünüyor bakalım oynayınca görecez atmosferi. incelemeyi de beğendim bence haksızlık yapılmış arkadaşa. çok düzgün ve anlaşılır bir dille anlatıyor

arkham92

5.12.2012 22:51:53

0
LARA' NIN FİZİĞİ , ÖHÜ ÖHÜÜ ÖHÜÜ!! PARDON :D HERŞEY ORTADA ZATEN HATUN TAŞ ÇEKİNMEYİN YANİ ;)

Geralt the Witcher

5.12.2012 22:38:19

-4
Neyin kafası bu ya, ön incelemede bu kadar spoiler verilmez, oynanış grafiklerden bahsedilir. Siz ne yaşandıysa, ne kırılma anı olduysa anlatmışsınız, Allahtan oyunun tamamını oynantmamışlar size.Sonunuda söylerdiniz.

rambocuk

5.12.2012 21:39:04

0
oha yaw 3 ay var daha

isa2711

5.12.2012 21:18:10

0
Serinin en iyisi olur.

BSC Misafiri

5.12.2012 21:15:16

0
Keşke şuanda oynayabiliyor olabilsek :(

darkerdi

5.12.2012 21:13:24

0
oyun çok güzel gözüküyo, iştahımı kabarttı resmen :)

agolasmet

5.12.2012 21:08:24

+1
Oyun çok iyi olacak ona şüphe yok da önceki oyunlarla kıyaslanması yanlış olacaktır...Örneğin bulmaca öğeleri demişsiniz tamam bulmaca olmalı oyunda ama bu oyun bir başlangıç hikayesi barındıracak, Lara Croft sıfırdan anlatılacak ve ona uygun oynanış yapısı olacak...Oyunu eleştirecek ya da eksikleri var diyecekseniz mantıklı örnekler verin...

Nike

5.12.2012 20:56:35

+1
Lara'yı mükemmel modellemişler şiir gibi olmuş :)

Michael Scofield.

5.12.2012 20:43:27

0
Ps1'imde oynamıştım bunu bir zamanlar böyle köpek gibi hayvanlar geliyordu hatırladağım kadarıyla, benim için çok güzel bir oyundu, bu oyun da böyle gözüküyor [:'(]

DevilAttack

5.12.2012 20:42:58

0
Türkçe gelir inşallah. Merakla bekliyorum ancak daha var ya.

Guest-293545EA6

5.12.2012 20:42:38

0
Seslendirme ilginç sanki birisi ölmüş onu konuşuyor gibi

Guest-56D7221EF

5.12.2012 20:39:03

+1
bn daha çok açık dünya mı oyunu merak ettim ?? bide far cry 3 le aynı konusu far cry 10 numara oyundu bu son bi kaç ayda çıkan en iyi oyundu bnce inş buda öyle olur...

Tecnique

5.12.2012 20:34:54

-2
Ersin abi çok ruhsuz okuyorsun açıkçası bir Ginx TV izliyorum deneyimli seslendirenler kullanan bir oyun kanalı türkçe ordan daha zevk alıyorum açıkçası oyun seslendirmelerinde başarılı seslendirmenler alsanız daha iyi olur

xsonickersx

5.12.2012 20:26:50

0
videonun sonunda 05.03.2012 diye yazmışsınız bi ara oyun çıktı sandım :D

V1CT0RY

5.12.2012 20:23:43

+1
En çok beklediğim oyun bu...

AyNaR

5.12.2012 20:23:05

0
Oyun Güzelde Lara DAHA Güzel ! ! ! aceba bundan gercek hayatda varmi ? =D İnceleme İcinde Teşekkürler Ersin abi =)

BSC Misafiri

5.12.2012 20:16:37

0
Gelen vuruyor giden vuruyor.Kıyamam... :(

BSC Misafiri

5.12.2012 20:16:30

0
TÜRKÇE OLUR İNŞALLAH...

Ambarad

5.12.2012 20:11:50

+2
Oyun çok güzel görünüyor. Oyunu oynama nedenlerimden biri şüphesiz yay ve ok ikilisi olacak. Silah yelpazesi ne kadar geniş olursa olsun, 'Bu görevde şu silahı kullanmak zorunlu' tarzında bir görev çıkmadıkça, yay ve ok ile bitiririm bu oyunu Ayrıca karakterin gerçek bir insandan modellendiğini düşünürsek, bu yüz güzelliğinde bir bayanın, gerçekte de olduğunu söyleyebiliriz ayriyetten.

OldWolF3

5.12.2012 20:08:57

-2
Far Cry 3'ün TPS hali gibi

Speck

5.12.2012 19:57:05

0
Ya şunu anlayamadım her yeni Tomb Raider oyununda farklı karaktermi yoksa aynı karaktermi var?

Atalay`

5.12.2012 19:47:24

0
Açıkcası oyun dünyasının en güzel daha ötesi en doğal kadın karakteri olarak görüyorum kendisini. Alıp eve beslemelik

Risq

5.12.2012 19:47:00

+1
çok fazla spoiler var ya :S
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Tomb Raider 6/10 31 oy
KÜNYE
Tomb Raider ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
129 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız