Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

OynuYorum: Kholat Atmosferiyle Korkutuyor!

7 Temmuz 2015 Ersin Kılıç 7 İzlenme Sayısı: 19299 Video süresi: 09:51 oynuYORUM
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Grafik yapısı ve atmosferiyle korkutmayı başaran ve gerçek bir olaya dayandırılması sebebiyle merak unsurunu da beraberinde getiren Kholat, OynuYorum köşemizin yeni konuğu oldu.

Kholat bağımsız korku rusya gerilim indie
OynuYORUM: MotoGP 15 Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 46
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ByDamage

13.7.2015 16:48:14

0
Dyatlov geçidi vakası

EyesNight

10.7.2015 09:17:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: angaraeski Oyunu oynuyorum şu an. Esinlenilen olaydan da daha önceden haberim olduğu için oynamaya başladım. Oyun gerçekten insanı atmosferiyle geriyor. 'Scare Jump' larla değil. Yaratılan açık dünya ortamı grafiklerin güzelliği ile, seslerin kalitesiyle sizleri oyunun içine sokuyor. Ancak oynanış Vanishing of Ethan Carter kadar bile iyi değil. Gene yürüyüş simülasyonu dediğimiz tarzda ortalıktan not topladığımız bir oyun. Sonlarına geldiğim halde hiç bulmaca görmedim. Ama elinizdeki haritada nerede olduğunuzu bulmak ve yönünüzü tayin etmeye çalışmak başlı başına bulmaca. O konuda hakkını vermek lazım çünkü gerçek hayatta olsanız yönünüzü bilmediğiniz ıssız dağlar arasında ancak öyle bulmaya çalışırdınız. Çok gerçekçi. Uzun zamandır hiç birşey yapmadan beni böyle geren bir oyun oynamamıştım. Bu yüzden Silent Hill benzetmesi oyunun yapmaya çalıştığı şey açısından absürt kaçmaz. Diyeceğim yeterli derecede ingilizceniz varsa oynayın. Çünkü not bulma üzerinden gidilen bir oyun olduğu için notları okumanız hikayeyi çözebilmeniz açısından çok önemli. Zaten notlar gerçek olayla ilgili gerçek notlar olduğundan ( ama genede bazılarının kurgusal olduğunu düşünüyorum ) tüylerinizi diken diken ediyor. Oyuna iyice sokuyor. Güzel oyun. Parası steam'de 31 TL sanırsam. Bence 7.5/10 hakediyor.
Bir çadırı bulmak için 25 30 dakka vakit harcamışlığım var gene sıkılmadım hep diken üstündeydim :)

angaraeski

8.7.2015 09:14:11

0
Oyunu oynuyorum şu an. Esinlenilen olaydan da daha önceden haberim olduğu için oynamaya başladım. Oyun gerçekten insanı atmosferiyle geriyor. 'Scare Jump' larla değil. Yaratılan açık dünya ortamı grafiklerin güzelliği ile, seslerin kalitesiyle sizleri oyunun içine sokuyor. Ancak oynanış Vanishing of Ethan Carter kadar bile iyi değil. Gene yürüyüş simülasyonu dediğimiz tarzda ortalıktan not topladığımız bir oyun. Sonlarına geldiğim halde hiç bulmaca görmedim. Ama elinizdeki haritada nerede olduğunuzu bulmak ve yönünüzü tayin etmeye çalışmak başlı başına bulmaca. O konuda hakkını vermek lazım çünkü gerçek hayatta olsanız yönünüzü bilmediğiniz ıssız dağlar arasında ancak öyle bulmaya çalışırdınız. Çok gerçekçi. Uzun zamandır hiç birşey yapmadan beni böyle geren bir oyun oynamamıştım. Bu yüzden Silent Hill benzetmesi oyunun yapmaya çalıştığı şey açısından absürt kaçmaz. Diyeceğim yeterli derecede ingilizceniz varsa oynayın. Çünkü not bulma üzerinden gidilen bir oyun olduğu için notları okumanız hikayeyi çözebilmeniz açısından çok önemli. Zaten notlar gerçek olayla ilgili gerçek notlar olduğundan ( ama genede bazılarının kurgusal olduğunu düşünüyorum ) tüylerinizi diken diken ediyor. Oyuna iyice sokuyor. Güzel oyun. Parası steam'de 31 TL sanırsam. Bence 7.5/10 hakediyor.

Megathrone26

8.7.2015 08:38:28

0
İstek listesine ekledim :)

yaprakyeşili

7.7.2015 23:53:52

+1
atmosfer çok güzel ama oynanış yavan.

C.H.N

7.7.2015 21:29:43

+1
Unreal4 ile yapılmış, grafikden ibaret oyunlardan biri. Konusu gereği çok çok başarılı bir oyun olabilecekken çok sığ ve slender man tarzı asab bozan bir korku teması var. Oyun, ara ve bul tarzında ilerliyor ve yapabildikleriniz çok sınırlı mesela bir balta alıp ağaçtan otun kesip meşale yapamıyorsunuz yada fenerinizin pili gibi ince detay yok oyunda. Çok güzel olabilirmiş yazık.

FerdosParadise

7.7.2015 17:35:46

+1
N,ye sıkılalım ki ? Oyun Aşkı bir adamda bitmişse işte ozaman sıkılır! ben 33 yaşımdayım .oyun aşkımı hayatta tutmaya çalışıyorum!çaba sarfediyorum!sıkılmamak gerekir..
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kholat 0/10 0 oy
KÜNYE
Kholat
+ TAKİBE
AL
8 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD