Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

İstikrarlı başarısını sürdüren NBA 2K serisinin en yeni üyesini masaya yatırıyoruz.

NBA NBA 2K15 2K Games 2K Sports PC PS4 PS3 Xbox One Xbox 360
Bağımsız 2.0 - Bölüm 26 Call of Duty: Advanced Warfare- Çıkış Videosu (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

31.10.2014 08:03:00

0
euroleague takımlarıyla turnuva yapabılmemız gerekırdı buyuk eksık bence

KerkenezKes

24.10.2014 20:04:14

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Trapdoor İnceleme çok güzel olmuş.
Menü çok değişmiş bundan söz etmemek olmazdı, günümüzde hala oyun ayarlarını sadece ses açıp kapamak ya da grafik düşürmek olarka görenler var. Bu yüzden hala FIFA15'i hızlı oynuyorlar.

Oyunun fizik ve görsellik bakımından iyi olduğunu zaten biliyoruz. Üzerine katmış almış yürümüş demek yeterlidir, nasıl yapıldığından daha çok nasıl durduğu önemli. Sonuçta oyunu oynayacağız, oyunun nasıl yapıldığından bize ne?

Online modlar'ından biri olan sokakta basketbol kortları arasında gezinme olayını çok sevdim. yenilikçi bir iş olmuş.

Bi' kısım var Tunahan'a yüklenen. Onların aynı oyunu sıfırdan incelemelerini istiyorum, engin bilgileriyle ya bize daha fazlasını anlatsınlar ya da sussunlar artık yeter. Ziraa boş konuşmaktan başka birşey yapmıyorlar ve bu sitede bu tarz yorumları görmek beni rahatsız ediyor artık.
fifada online modda ne yapıcaz benim akıllı kardeşim

Port Valdez

22.10.2014 02:17:47

+2
Konsol üssü 10 numaraydı.Ne zaman bıraktılar ben de bıraktım inceleme izlemeyi.Murat abi de cnne falan geçmiş sanırım orda sulu sulu heriflerin arasında çok sırıttığını gördüm.Yazık oldu gerçekten...

Geralt the Witcher

21.10.2014 23:16:29

+1
Neresinden bakarsan bak, çok kötü ve özensiz bir inceleme olmuş. 40 bahane üretmeniz sonucu değiştirmiyor. Videodan anladığım üzere 2k serisinin takipcisi değilsiniz. Belki seriyle yakından alakalı birine incelemeyi yaptırsanız çok daha hoş olurdu. Forumda bu tarz incelemede size yardımcı olmak isteyecek onlarca kullanıcı bulabilirdiniz.

Trapdoor

21.10.2014 20:54:03

0
İnceleme çok güzel olmuş. Menü çok değişmiş bundan söz etmemek olmazdı, günümüzde hala oyun ayarlarını sadece ses açıp kapamak ya da grafik düşürmek olarka görenler var. Bu yüzden hala FIFA15'i hızlı oynuyorlar. Oyunun fizik ve görsellik bakımından iyi olduğunu zaten biliyoruz. Üzerine katmış almış yürümüş demek yeterlidir, nasıl yapıldığından daha çok nasıl durduğu önemli. Sonuçta oyunu oynayacağız, oyunun nasıl yapıldığından bize ne? Online modlar'ından biri olan sokakta basketbol kortları arasında gezinme olayını çok sevdim. yenilikçi bir iş olmuş. Bi' kısım var Tunahan'a yüklenen. Onların aynı oyunu sıfırdan incelemelerini istiyorum, engin bilgileriyle ya bize daha fazlasını anlatsınlar ya da sussunlar artık yeter. Ziraa boş konuşmaktan başka birşey yapmıyorlar ve bu sitede bu tarz yorumları görmek beni rahatsız ediyor artık.

fujhen

21.10.2014 17:03:49

+2
quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie... Merhaba,

Gelen bazı yorumlardan sonra bir konuya açıklık getirme gereği duyduk.

Oyunların orijinal versiyonları elimize geçmeden önce yabancı YouTube kanallarında çıkışından önce paylaşılan bazı oyuncu videolarını da arşivleyip oyun hakkında ki ilk görüşlerimizi oluşturmaktayız. Sonrasında orijinal sürüm ilgili yerler tarafından gönderilir gönderilmez detaylı incelemeye başlıyoruz.

İlk yayınlanan inceleme, içerisinde bu görüntülerden birini barındırdığı için tarafımızca kaldırıldı. Zaten elimizde orijinal oyun olmasa sizlere online modlar hakkında bilgi veremezdik.

Bir diğer hususa aslında çokta değinmek istemiyorum fakat şayet bir oyunun kurduysanız, sıkı takipçisiyseniz incelemelerde anlatılanlardan fazlasına da hakimsinizdir.

İnceleme hazırlarken konuya hakim olanlara olduğu kadar oyun hakkında hiç bilgi sahibi olmayanlara da hitap etmemiz gerekiyor. Sonuçta sloganımız "Oyun oynayan herkes için". Oturup inceleme izlemeye, satırlar dolusu yorumlar yapmaya vakti olanlar olduğu kadar bunlara vakit ayıramayacak yoğunlukta olan oyuncular da mevcut. O yüzden oyun incelerken herkesi düşünmek gerekiyor ve elbetteki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün olmuyor.

Zaten oyuna dair anlatacak bir şey bırakmazsak bunun adı inceleme değil tam çözüm olur. İncelemelerimizin amacı güncel oyunları satın alma noktasında oyuncuların fikir sahibi olmasını sağlamaktır.

Tüm yapıcı eleştiriler için teşekkürler.

İyi seyirler.
Bence korsan hakkındaki açıklama hiç olmamış. Biz bu siteyi sizin ürettiğiniz, üreteceğiniz içerik için takip ediyoruz. Haberler kısmı zaten yabancı basını al, Türkçe'ye çevir şeklinde devam ediyor. E artık incelemelerde de başkasından aldığınız videoları kullanıyorsanız biz o zaman gidelim direk oraları takip edelim. Bir de madem oyun kendinizde var, niye kendi videolarınızı oluşturup kullanmadınız da başkasından bulduğunuz bir içeriği buraya koydunuz. Ya da mesela o içeriği kullanırken içeriğin sahibi kanal sahibinden izin aldınız mı? Açıklamanız bana göre yapılan hatadan daha talihsiz olmuş. Oyun basınıyla beraber biz de oyunu bir an önce inceleyebilmek için başta korsan kullandık ama sonra oyunu legal yollarla edindik deseniz bile bence daha kabul edilebilir bir açıklama olurdu.

aykut_celebi

21.10.2014 14:44:41

+1
+1

GATIRCAN

21.10.2014 13:19:50

0
editörler sandığın gibi oyunların her ayrıntısını öğrenecek kadar bir oyuna vakit ayıramıyorlar. bunu ilk defa editörlerin battlefield3 DHvsBSC kapışmasında yaptıkları bazı yorumlarda fark ettim. mesela mesut çevik in parayla yükseltgemeleri açıp "benim tank kendi kendini tamir ediyordu " yorumu. bf3 de tanklar zaten kendi kendini tamir ediyor. ya da ersin in "adam tankın tüm özelliklerini açmış biz de hala peşmerge bazukasıyla sallıyoruz." yorumu. peşmerge bazukası dediği rus tarafının standart antitank silahı RPG yani. ersin bunu sanki level e bağlı birşeymişde mesut parayla tüm özellikleri açınca ezik kalmış gibi söylemişti. ikisi de uzun süre BF3 oynasalardı bu yorumları yapmazlardı. eskiden beri takip ettiğin bir oyunun ayrıntılarını, iyiye ve kötüye gittiği yönlerini sen editörlerden daha iyi bilirsin. mesela ilk oyunlarından beri battlefield serisini oynarım. eleştirilecek bi ton şey sayarım ama millet bf4 den memnun, deli gibi oynuyor. benim kadar eleştirilecek şey bulamıyorlar çünkü bf serisini son 2-3 oyundur biliyor. nerden buraya geldiğini, serideki değişiklikleri bilmiyorlar oyun onlara mükemmelmiş gibi geliyor. editörlerin de önceden takip ettikleri oyunların dışındaki diğer oyunlar için dediğin tarzda bir inceleme yapması zor. bunu yapabilmesi için bütün nba serisi oynayıp, her ayrıntıyı öğrenip öyle incelemeyi yapması gerekir. takip etmediği oyunlara şöyle bi bakıyorlardır. grafikler: güzel, sesler: genelde iyi olur zaten, sunum: iyi, oynanabilirlik: oynanıyor işte, varsa hikaye... diğer sitelerin puanlarına bak. bas puanı

Mütevazı Üye

21.10.2014 13:15:01

0
ne varsa eskilerde var eski incelemelere bakıyorum http://forum.donanimhaber.com/m_56150915/tm.htm

David Attenborough

21.10.2014 12:40:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie... Merhaba, Gelen bazı yorumlardan sonra bir konuya açıklık getirme gereği duyduk. Oyunların orijinal versiyonları elimize geçmeden önce yabancı YouTube kanallarında çıkışından önce paylaşılan bazı oyuncu videolarını da arşivleyip oyun hakkında ki ilk görüşlerimizi oluşturmaktayız. Sonrasında orijinal sürüm ilgili yerler tarafından gönderilir gönderilmez detaylı incelemeye başlıyoruz. İlk yayınlanan inceleme, içerisinde bu görüntülerden birini barındırdığı için tarafımızca kaldırıldı. Zaten elimizde orijinal oyun olmasa sizlere online modlar hakkında bilgi veremezdik. Bir diğer hususa aslında çokta değinmek istemiyorum fakat şayet bir oyunun kurduysanız, sıkı takipçisiyseniz incelemelerde anlatılanlardan fazlasına da hakimsinizdir. İnceleme hazırlarken konuya hakim olanlara olduğu kadar oyun hakkında hiç bilgi sahibi olmayanlara da hitap etmemiz gerekiyor. Sonuçta sloganımız "Oyun oynayan herkes için". Oturup inceleme izlemeye, satırlar dolusu yorumlar yapmaya vakti olanlar olduğu kadar bunlara vakit ayıramayacak yoğunlukta olan oyuncular da mevcut. O yüzden oyun incelerken herkesi düşünmek gerekiyor ve elbetteki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün olmuyor. Zaten oyuna dair anlatacak bir şey bırakmazsak bunun adı inceleme değil tam çözüm olur. İncelemelerimizin amacı güncel oyunları satın alma noktasında oyuncuların fikir sahibi olmasını sağlamaktır. Tüm yapıcı eleştiriler için teşekkürler. İyi seyirler.
Onun için Dark Souls incelemelerinde o kadar ayrıntıya girilmişti. Ayrıca daha iyi bir yalan bulabilirsin gibime geliyor.

Ike

21.10.2014 12:27:36

0
Oyunun menü tasarımı ve bekleme sorunları dışında 10/10dur ama gerçekçi olalımki bu kadar iğrenç yapılırmış menü tasarımı onlarda kırmamış yapmış karman çorman.

Aaron Paul

21.10.2014 12:22:42

+6
BU ADAM BURADAN PARA KAZANIYOR DEĞİL Mİ ? O ZAMAN LAYIKIYLA YAPMASI GEREKİYOR İŞİNİ ! ARKADAŞLAR; nba2k serisinin hastasıyımdır. 2k15'ide pre orderlamıştım ve oyunu ilk günden beri oynuyorum... herşeyinden haberdarım. Bu adam bahsetmemesi gereken gereksiz herşeye değinmiş. NEDEN ? çünkü; oyunla alakası yok bu incelemeyi youtube'da ki inceleme yapan küçük kardeşlerimiz bile çok daha iyi inceleyebilirdi inanın bana.'''Sırf ben inceleyeyim ''' diye atılıyor her oyuna anlasa içim gam yemeyecek. Zaten söylediği herşey 2k14'ün yeni nesil sürümlerinde mevcuttu. Kim ne yapsın oyunun müziğini, menüsünü, ara videosunu ??? oyundaki ayakkabıyı ??? Adam bunlar hariç hiç birşeyden bahsetmemiş ayrıca bunları merak edenler 2k'nın youtube sayfasındaki tanıtıma bakabilirler oyun çıkmadan 1 ay önceden vardı bu bilgiler... Oyunun fiziğinden, yeni double özelliğinden, savunmanın yapısındaki radikal değişimden top fiziğinin gerçek topla olan ilişkisinden bahsetmemiş. yeni skills'ler my park'da neden sınırlı kullanılıyor. bahsetmemiş. motion capture'dan bahsetmemiş. signature skills'lerden ve artık ne işe yaradığından bahsetmemiş. birde oyunu öneriyor. Oyun önerilecek oyun ama sen neye göre öneriyorsun kardeşim ? o menüde ki müziklerine göre mi ? ! İşte bunlardan dolayı incelemeyi beğenmedim... bomboş bir inceleme...

Mütevazı Üye

21.10.2014 11:17:48

-1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Niye o puanı aldı? Niye 9 değil hiç bi eksi yanı saymadınız
+1

BSC Misafiri

21.10.2014 10:49:51

0
Niye o puanı aldı? Niye 9 değil hiç bi eksi yanı saymadınız

Aliapaydin

21.10.2014 10:03:02

0
yahu adamlar oynanışta radikal değişikliklere imza atmış incelemede hiç bahsetmemişsiniz

lostlast

21.10.2014 01:50:55

0
quote:

Orijinalden alıntı: Not Today! Dh videoları niye chromeda açılmıyor? sadece bende mi böyle anlamadım.Malum eklentiyi kaldırıp bile denedim yok açmıyor.Mecbur ieden izliyorum bi yardım...
+1

Vict0ry

21.10.2014 01:50:00

0
park modu güzelmiş basketbolu pek sevmediğim için oynamıyorum ama harika bir oyun bence.

Coolday37

21.10.2014 01:41:50

+2
MaidenX siz kimsiniz ? kendi kendinize görev bilinci edinip fanboylar gibi birbinizi gazlıyorsunuz ? bide kişisel gelişim uzmanı oldunuz maşşallah herkes birilerini geliştirme mevzusunda.Lafta fikir beyan ediyorsunuz ya benimkide öyle.olmuş 10 numarada olmuş aga inceleme.hadii aksın eksiiiler.

MytHnfr

21.10.2014 01:34:22

+1
Şimdi oyunu oynamadığım için incelemedeki eksiklikleride haliyle göremiyorum. Bana göre incelemenin tek eksik yanı sunumu biraz aceleye gelmiş gibi o kadar. Tabi oyunu bilenler elbet eksiklikleri görmüştür fakat gördükleri eksiklikleri yazmayıp salt eleştiri pek hoş olmuyor bence. Eleştirilerinizi süsleyin ki yol katedilebilsin.

GATIRCAN

21.10.2014 00:41:38

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

+1 /// Ya, BSC bizimle dalga geçiyor ya Tunahan BSC'yle dalga geçiyor. Ve anlamadığım nasıl ''Orijinal'' oyun konusunda küçük kardeşlerimize öğüt verebiliyorlar hayretler içerisindeyim. Sevgili Gökhan'da bu arkadaşın bu incelemelerine nasıl göz yumuyor o da muamma. Kimsenin işine çomak sokmak istemem ama. Şu arkadaşın ''İnceleme'' yapmasını öğrenmesi lazım. Tabii BSC'nin de son zamanlarda ki vurdum duymaz halleri gözden kaçmıyor Eskiden. Şurada, yazdığımız şeye cevap verirlerdi ve sebebini belirtirlerdi. Ne-Neden oldu diye. Şu an o da yok. Ve; ONLYPS, arkadaş, 8.5 oyunun dünya gelenindeki ortalama puanı. Drıve club incelemesi faciasından sonra laf işitmemek için bu puanı vermiş...
allasen bi tane oyun incelesene. gözümüz inceleme görsün. belki bsc de işe başlarsın herkes az çok bilir bf4 incele mesela

Stan Marsh

21.10.2014 00:05:18

0
Hiçbir rakibi olmamasina rağmen hersene durmadan oyunun üstüne bişeyler katan sevgili 2k sportsa saygilarimi sunuyorum...

MaidenX

21.10.2014 00:04:02

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Coolday37 Adam herşeyden bahsetmiş... ne eksik ? hangi oyun moturunun kullanıldığı kaç kişilik ekip bu oyunun üzerinde çalıştığı mı ? boş yorumlar. bsc ekibi kötüye gittiniz felan yok gayet başarılı bir şekilde devam ediyorsunuz dolu dizgin takip ediyoruz bizde.boşuna insanları germeyin kızancıklar.
Kimsenin burada kötü bir amacı yok eleştirirken, aksine eleştiriler dikkate alınırsa bsc ekibi kendini geliştirir. Bizim amacımız da bsc ekibinin daha sonraki incelemelerde bize daha iyi şeyler sunması, kendini geliştirmesi. Boş yorumlar yapma yani.

Coolday37

20.10.2014 23:45:03

0
Adam herşeyden bahsetmiş... ne eksik ? hangi oyun moturunun kullanıldığı kaç kişilik ekip bu oyunun üzerinde çalıştığı mı ? boş yorumlar. bsc ekibi kötüye gittiniz felan yok gayet başarılı bir şekilde devam ediyorsunuz dolu dizgin takip ediyoruz bizde.boşuna insanları germeyin kızancıklar.

DasheriM

20.10.2014 23:40:19

0
quote:

Orijinalden alıntı: FatihTeriminDili Ps3 de oynayan var mı yeni aldım ancak dersten dolayı giremedim grafikler vs nasıl??
2K14'ün birebir aynısı hatta daha kötüsü bile denebilir. Yeni şut sistemi daha kötü olmuş. Onun dışında hemen hemen her şey aynı. Tek kişilik kariyer modunda hatta devre arasında ki konuşmaları bile kaldırmışlar. İyi şekilde oynamak stiyorsanız yeni nesile almak daha mantıklı.

Sozinn

20.10.2014 23:25:15

0
tunahan bey hevesinizi kırmak istemem ama diğer incelemeleri daha ayrıntılı yaparsanız sevinirim. Oyunun müzikleri, online modları vs iyi ama belki ben arakdaşıla yan yana oturup oynamak istiyorum ? oyun içi görüntü yok kadar az. Diğer incelemelerinde başarılar dilerim, şunuda şuraya bırakayım. Eyy gidi erdinç http://www.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-NBA_2K9-37.htm

FatihClubRocker

20.10.2014 23:12:44

0
Ülkemizde herşeyden anlayan bir kesim de var tabi herşeye yazı yazmayı seven herşeyi bilen bir kesim, onları unutmayalım, her yerdeler!

MaidenX

20.10.2014 22:43:34

+1
Bu incelemedeki asıl sorun korsan kısmı falan değil, incelemenin gerçekten oyunla alakalı falan olmaması. 2K15'teki menüleri anlat desem 10 yaşındaki çocuk da bu şekilde anlatabilir. Sizden asıl beklediğimiz şey o 8,5 puanı neye verdiğinizi, oyunun detaylarını, geçen seneye göre olan değişiklikleri anlatmanız. Ayrıca önceki incelemede de söyledim şimdi de söylüyorum, kağıttan okumanız bütün doğallığı kaçırıyor. Çok yapay duruyor incelemeleriniz. Sadece 2K15 için geçerli değil bu.

FatihTeriminDili

20.10.2014 22:01:50

0
Ps3 de oynayan var mı yeni aldım ancak dersten dolayı giremedim grafikler vs nasıl??

Nemanja BJELICA_8

20.10.2014 20:41:36

+2
BSC'yi en son Beyond: Two Souls serisi ile takdir ettim arada Canavar hareketlere bakıyorum başka incelemeleri ilgimi çekmiyor.Erdinç abi gittikten sonra gayet iyi devam etmişti ancak son zamanlarda BENCE durum sıkıntılı.

Not Today!

20.10.2014 20:20:27

0
Dh videoları niye chromeda açılmıyor? sadece bende mi böyle anlamadım.Malum eklentiyi kaldırıp bile denedim yok açmıyor.Mecbur ieden izliyorum bi yardım...

kandorfeyta

20.10.2014 20:14:29

-1
Oyunun menüsü yine olmamış. Gerçekten çok kötü. Oynanış iyi de o kadar da fark yok. Anlamadığım o kadar abartıldı. Abartılacak ne yenilik var?

B.N.Y

20.10.2014 20:08:15

+7
Tunahan bey kusura bakmayın ama yaptığınız açıklama hiç tatmin edici olmadı. Neden derseniz, bilgi sahibi olmayan oyuncular için de inceleme yaptığınızı söylemişsiniz, bugüne kadar tüm bildiklerimi unutarak tekrar izledim videonuzu ve edindiğim kanaat; formalar güzel, menüler karışık, müzikler iyi, sunum hoş. başka... geri kalanı koca bir soru işareti. Videodaki oyun içi görüntüler 2 dakikayı geçmez. Objektif bir gözle video izlerseniz sizde birşeyleri eksik olduğunu anlarsınız.

Sir Maximus is BACK

20.10.2014 19:57:38

0
Az önce NTVspor'da reklamını gordum,güzel şeyler bunlar;)

mementopolis

20.10.2014 19:54:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie...
bence gayet yerinde bir inceleme olmus tessekürler :)

TwiNKie...

20.10.2014 19:31:59

0
Merhaba, Gelen bazı yorumlardan sonra bir konuya açıklık getirme gereği duyduk. Oyunların orijinal versiyonları elimize geçmeden önce yabancı YouTube kanallarında çıkışından önce paylaşılan bazı oyuncu videolarını da arşivleyip oyun hakkında ki ilk görüşlerimizi oluşturmaktayız. Sonrasında orijinal sürüm ilgili yerler tarafından gönderilir gönderilmez detaylı incelemeye başlıyoruz. İlk yayınlanan inceleme, içerisinde bu görüntülerden birini barındırdığı için tarafımızca kaldırıldı. Zaten elimizde orijinal oyun olmasa sizlere online modlar hakkında bilgi veremezdik. Bir diğer hususa aslında çokta değinmek istemiyorum fakat şayet bir oyunun kurduysanız, sıkı takipçisiyseniz incelemelerde anlatılanlardan fazlasına da hakimsinizdir. İnceleme hazırlarken konuya hakim olanlara olduğu kadar oyun hakkında hiç bilgi sahibi olmayanlara da hitap etmemiz gerekiyor. Sonuçta sloganımız "Oyun oynayan herkes için". Oturup inceleme izlemeye, satırlar dolusu yorumlar yapmaya vakti olanlar olduğu kadar bunlara vakit ayıramayacak yoğunlukta olan oyuncular da mevcut. O yüzden oyun incelerken herkesi düşünmek gerekiyor ve elbetteki herkesi aynı anda memnun etmek mümkün olmuyor. Zaten oyuna dair anlatacak bir şey bırakmazsak bunun adı inceleme değil tam çözüm olur. İncelemelerimizin amacı güncel oyunları satın alma noktasında oyuncuların fikir sahibi olmasını sağlamaktır. Tüm yapıcı eleştiriler için teşekkürler. İyi seyirler.

B.N.Y

20.10.2014 19:14:34

+3
Bu kadar insan eleştirdiğine göre ortada bir sorun var demektir ama BSC görmezden geliyor. basketbol oyunu diye küçümseyip tunahan sen buna yap birşeyler mi dediler ne yaptılar anlamadım. İnceleme kaldırıldığında eleştirilere kulak verdiler sandım ama alakası yok. Eski kalite kalmadı sitede, incelemelerin hepsi olmasada bir kısmı sürünüyor resmen. Oyunu inceleyen arkadaşların oyun hakkında tam bilgileri yok (bakınız driveclub). İncelemeyi yapacak kimse yok deme erdemini gösterselerdi keşke.

Aaron Paul

20.10.2014 19:03:34

0
quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.
+1 /// Ya, BSC bizimle dalga geçiyor ya Tunahan BSC'yle dalga geçiyor. Ve anlamadığım nasıl ''Orijinal'' oyun konusunda küçük kardeşlerimize öğüt verebiliyorlar hayretler içerisindeyim. Sevgili Gökhan'da bu arkadaşın bu incelemelerine nasıl göz yumuyor o da muamma. Kimsenin işine çomak sokmak istemem ama. Şu arkadaşın ''İnceleme'' yapmasını öğrenmesi lazım. Tabii BSC'nin de son zamanlarda ki vurdum duymaz halleri gözden kaçmıyor Eskiden. Şurada, yazdığımız şeye cevap verirlerdi ve sebebini belirtirlerdi. Ne-Neden oldu diye. Şu an o da yok. Ve; ONLYPS, arkadaş, 8.5 oyunun dünya gelenindeki ortalama puanı. Drıve club incelemesi faciasından sonra laf işitmemek için bu puanı vermiş...

Mütevazı Üye

20.10.2014 18:43:24

-1
quote:

Orijinalden alıntı: Only_PS Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.
+1

B.N.Y

20.10.2014 18:39:49

+3
Bu videodan anladığım kadarıyla BSC için kullanıcı yorumlarının hiç bir değeri yok. Biraz eleştirilere kulak verseler bu incelemeyi kaldırıp yeni ve daha ayrıntılı bir video koyarlardı. Korsan olduğu söylenen kısımları çıkarıp aynı videoyu tekrar koymuş editör arkadaş. Geçen sefer ne kadar kötü bir incelenme hazırladığını yazmıştım, aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim. Basketbol ile arasının olmadığı çok bariz, üstün körü anlatıp geçiyor hepsi bu. Videonun en bomba kısmıda sonu, 8,5 puan vermiş ve hepimize önermiş. 8,5 puanı neye göre verdiğin çok merak ettim.

historicalmann

20.10.2014 18:23:59

+1
Reloaded sürümünü kaldırmışda yeniden koymuş videoyu :D Kullanıcının zekasıyla alay ediyorlar sanırım, BSC bu kadar düştü mü?

Aaron Paul

20.10.2014 16:42:21

+3
Tunahan, anlamıyorsan bırak anlayan birisi yapsın ? Değinmen gereken şeylere değinmemişsin başına buyruk olmayan herşeye değinmişsin zaten 7.30'luk incelemenin 5 dk'sı menüler, müzikler ve eşyalar olmuş. Zaten bunların hepsi 2k14'ün, PS4 ve Xone sürümlerinde vardı oyunla uzaktan yakından alakan yok. Oyunun tüm kontrol ve fizik yapısı değişti. Onlıne altyapının tamamı değişti... hiçbirine değinmemişsin. ama sen bunlar hariç ''Forma Fiziği'ne müziğe menüdeki videoya takmışsın. Her incelemeyi sen yapacaksın diye bir şey yok şu oyundan anlayan birisi yapsın lütfen... Bu arada da seni kötülemek gibi bir niyetim yok. Sen ilk incelemeni yaptığında ilk tebrik edenlerden biriydim. Gitgide batırdın incelemelerini. Neyse yinede emeğine sağlık. Umarım geliştirirsin kendini.

ǤЅ

20.10.2014 16:39:14

0
Önceki de güzeldi bu da güzel. Futbolu bırakıp birzda baskete mi şans versek

Guest-8FB5351A6

20.10.2014 16:34:02

+2
3 gün önce yayınlamıştınız o zaman izlemiştim sonradan kaldırdınız.

Anaconda_Kenan

20.10.2014 16:28:18

-1
seyrettim güzel inceleme olmuş teşekkürler

aykut_celebi

20.10.2014 16:16:42

0
Şu arkadaş inceleme yapmasın lütfen.

BSC Misafiri

20.10.2014 16:16:27

0
Basketbol tutkunu değilim ama şu videoyu izledikten sonra oyunu oynayasıma geldi.Bu arada oyunun eski nesildeki grafiklerine birde yeni nesildeki grafiklerine bakıyorum dağlar kadar fark var!

David Attenborough

20.10.2014 16:14:27

+2
Önceki incelemenin bir kısmı korsan sürümden alındığı için düzeltilip tamamıyla aynı inceleme tekrar yayınlanmış. Yani kısacası yine aynı berbat inceleme.

evren377

20.10.2014 15:58:59

-2
bsc nba 2k incelemesi yapmayı hiç becerememiştir. bakalım bu sefer nasıl.

Sierra 117

20.10.2014 15:55:58

-2
:)

Murder Inc.

20.10.2014 15:16:15

-3
te?ekkürler
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

NBA 2K15 0/10 0 oy
KÜNYE
NBA 2K15 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Editör Notu: Herkesin oynayabileceği başarılı bir yapım.
8,5 Puan
Bu oyun PC platformunda incelenmiştir.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız