Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 82

16 Mart 2016 Tunahan Safdır 11 İzlenme Sayısı: 17967 Video süresi: Canavar Hareketler
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Memleketten ve dünyadan en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?

- Videolarınızı 22 Mart Salı gününe kadar gonder@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Videolarınızı dosya eki olarak değil yüklediğiniz sayfaya ait link ile gönderiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Ayın ilk haftası ilk 3'e girenler sonraki haftada da yer alacak ve diğer haftalarda gelen videolar ilk 3'e girmek için yarışacak. Ayın sonunda ilk 3'te yer etmeyi başaran canavar hareketlerin sahipleri, 1.'ye 90 TL, 2.'ye 60 TL ve 3.'ye 30TL'ye kadar istediği bir oyun olmak üzere ödüllerin sahibi olacaklar!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a, Vimeo'ya veya Dailymotion'a en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu kullanınız).

- Nasıl oynanış videosu çekeceğinizi merak ediyorsanız videonun sonundaki anlatımı izleyebilirsiniz.

- Hadi, şimdi sizde canavar hareketlerinizi gönderin ve ödüllerin sahibi olun!

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
OynuYORUM - Rocket League - 11 /Tuna Windows Store'dan Oyun Almamak için Sebepler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tobepeople

24.3.2016 10:54:58

0
hangi gün yayınlanıyor bu ?

xX.3B.Xx

21.3.2016 12:51:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Birincisi hesabimin olmamasi oyunlari anlamam anlamina gelmez mouse kolayligi hic bir controller da yok ve evet belki c4 ten kacmak o kadar kolay değil belki dilahinin orda efsane olmamasi da ama sunu sen daha iyi biliyosun ki mouse la headsot atmak da daha kolay evet cs go bende oynadım arkadaslarim da ve su var ki o kadar sene oynamama ragmen rekabetcide çok sağlam oynadim (arkadaslarimin oynadigi rutbe yanlis haturlamiyosam global elite in bi alti) yani pc çok rahat elbette zor yanlarida var mesela eger sen gercekten efsane bi pc de rainbow oyuncusu olsan blitz almazdin nedeni ise blitz in kafasinin o kadar büyük olmasi ki shield den rahatca headsot atabiliyosun bana laf atmadan önce kendine bi bak derim oyunu çok uzun sure oynadim oynuyorumda ancak insanları elestirme seklin cok yanlış neyse sen oynamaya devam et
Sen zaten oyundaki herhangi bir sınıfa "hile gibi takılıyorsun" demenden anladık zaten oyundan anlamadığını. Kardeşim konu mouse ile gamepad karşılaştırması değil, konsol ve PC ayrıdır. Konsol oynayanlar kendi arasında, PC oyuncuları ise kendi aralarında oynamaktadır. Yani gamepad'e kim daha hakimse daha rahat headshot alır, PC oyuncularında headshot kolaydır diye birşey yok, karşımdaki adam da mouse ile oynuyor. Saçmalamışsın biraz ama ne diyelim hala boşa çabalıyorsun. cs:go Rainbow Six'in yanından geçemez, karşılaştırma istersen. Bi PC de oyna şu oyunu ondan sonra yorum yap tamam mı? Ya kardeşim senin sorunların mı var? Neyin egosunu tatmin etmeye çalışıyorsun anlamıyorum ki? Her sınıfın kendine has özellikleri vardır, her sınıfı alan diğerlerine göre eşittir, hala anlamıyorsun oynama şu oyunu daha fazla batırma. Yahu be deneyimsiz kardeşim, sana anlattım kafan mı almıyor hala? Tekrar söylüyorum kafan alsın diye; Blitz'de kalkan ile nişan alırken kafan ve göğsün açıkta oluyor, ayakların da açıkta oluyor. Buna rağmen birde tabanca ile nişan almış oluyorsun. Birde Blitz'de şuan bir bug var ve ateş ederken nişan almayı bırakıyor kendi kendine. Bi blitz olarak oyna da tabancanın nişanını tersten görüyor musun Hem efsane bi oyuncu olsan blitz almazdın diyor, hem de hile gibi sınıf diyor, çelişkiler çelişkiler Buna rağmen Blitz'e çok rahat oynanıyor falan diyorsan konsolundan sil şu oyunu.

BSC Misafiri

19.3.2016 09:11:04

0
@Funder ben suana kadar takip ettigim zamandan itibaren hic bir fifa nin vs ayin 1. Si gormedim bi ara değişti onda da mgs fekan geldi o kadar ama hep cs go hep cs go olmaz yani editörler kendileri bilir mutlaka ama gerçekten suna bir dikkat edin ya inanılmaz sıkılıyorum izlerken bazi ilk gecistirmelik hareketler emin olun daha güzel

Funder

19.3.2016 08:43:36

0
quote:

Orijinalden alıntı: xX.3B.Xx
quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Asıl video 2 dk dan uzunmudur bilemem ama gösterilen videoların gayet sıradan olduğu konusunda katılıyorum.Gönderdiğin videolar 2 dk yı geçmemeli şartlar gereği.
Dostum benim video 3 dakikalikti ama o videoyu bile youtube'a yuklerken kac saat internet kullanamadim. Birde oyunlara hakim olmayan editorler icinde ayrica 2dk lik bolumunu kesip tekrar yuklemek istemedim. Belkide 3dk oldugu icin hic bakmadilar. Cs:go videolari daha bi onemli nedense editorler icin. Oyun zevkleri yok ne diyelim.
Ben burda yarıştığım zamanlarda, editörlerin oyunlardaki başarılı hareket anlayışlarının fps oyunlarında kill,headshot yapmak olduğunu,milletinde bunu bildiği için hep benzer görüntü gönderdiğini,doğal olarak programın içerik sıkıntısı çektiğini değindim ama hemen ego taslama,editörlere çamur atma vs. dendi bana.Demek istediğim merak etme birdahaki videonu 2 dk yı geçmeyecek şekilde yolla.Zaten fps videoları göndereceksin her türlü yayınlanır.Ayın ilk 3'ünede girebilirsin .

BSC Misafiri

18.3.2016 16:52:23

0
Birincisi hesabimin olmamasi oyunlari anlamam anlamina gelmez mouse kolayligi hic bir controller da yok ve evet belki c4 ten kacmak o kadar kolay değil belki dilahinin orda efsane olmamasi da ama sunu sen daha iyi biliyosun ki mouse la headsot atmak da daha kolay evet cs go bende oynadım arkadaslarim da ve su var ki o kadar sene oynamama ragmen rekabetcide çok sağlam oynadim (arkadaslarimin oynadigi rutbe yanlis haturlamiyosam global elite in bi alti) yani pc çok rahat elbette zor yanlarida var mesela eger sen gercekten efsane bi pc de rainbow oyuncusu olsan blitz almazdin nedeni ise blitz in kafasinin o kadar büyük olmasi ki shield den rahatca headsot atabiliyosun bana laf atmadan önce kendine bi bak derim oyunu çok uzun sure oynadim oynuyorumda ancak insanları elestirme seklin cok yanlış neyse sen oynamaya devam et

xX.3B.Xx

18.3.2016 12:48:45

0
quote:

Orijinalden alıntı: Funder

Asıl video 2 dk dan uzunmudur bilemem ama gösterilen videoların gayet sıradan olduğu konusunda katılıyorum.Gönderdiğin videolar 2 dk yı geçmemeli şartlar gereği.
Dostum benim video 3 dakikalikti ama o videoyu bile youtube'a yuklerken kac saat internet kullanamadim. Birde oyunlara hakim olmayan editorler icinde ayrica 2dk lik bolumunu kesip tekrar yuklemek istemedim. Belkide 3dk oldugu icin hic bakmadilar. Cs:go videolari daha bi onemli nedense editorler icin. Oyun zevkleri yok ne diyelim.

xX.3B.Xx

18.3.2016 12:09:57

0
Kardes forum uyeligin bile yok, bu ozguven nerden geliyor? Oyun oynamaktan anlamiyorsun belli ki, oyundaki herhangi bir siniftaki tabanca icin hack gibi diyorsun, kalkanla rahatsin falan diyorsun. Daha fazla sacmalayip kuculecegine sus bence. Blitz'le oyna, nasil zorlaniyormussun bi gor derim kardesim. Dusman c4 attiginda rahatca kacabiliyor musun, kalkanin agirligindan rahatca hareket edebiliyor musun, ani hareketler yapabiliyor musun, nisan aldiginda gogsune kadar acikta oldugun icin ve nisan alip adama sikana kadar nasil vakit kaybi oluyor gorursun, dandik tabancayla oynaman cabasi zaten. Yahu benim o videodaki duvardaki adami tek mermi ve headshot almam bile yeter haftanin 1.si olmam icin, sen daha ne konusuyorsun arkadas? O videomu izle biraz feyz al kendine nasil taktik yapiliyormus ogren. Yaw he hee daha iyilerini yaparsin aslansin sen.

BSC Misafiri

17.3.2016 21:27:54

0
Sen blitzle oynadigin video yu atan arkadas degil misin ? Noldu senin ki yayinlanmadi diye bi yerlerin mi şişti videonun asli 2dk civarinda 3dk larda değil o sebepten aralar daha kısa olsun diye kesmiş olabilirler bu videoyu oylesine atmistim hatta son gün arkadasim istedi diye atmistim ama daha iyileri var emin olun önümüzdeki haftaları bekleyin ve bos bos bu mu hareket diyceginize biraz sizde katılın biz görelim hareket 1. Olmak mesele değil zaten cs go dan baska bir sey birinci olmuyo ki ben pc kullanmadigimdan 1. Lik sansim yok ve senin koydugun Rainbow videosunda pc de blitz hack gibi pistol zaten rahat shield almisin eline rahat rahat gidiyon yani konsol da o kadar zor ki arkadaskara sorabilirsin sırf brn atmiyorum ama atanlarin bi coguylada oynadim zaten ;) konustugun şeylere dikkat et dedigim gibi onumuzdeki haftalarda atarım

Funder

17.3.2016 16:25:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: xX.3B.Xx Haftanın 3. videosunun ne gibi canavar hareketi var? Uzun videodaki adamları öldürdüğü yerleri kesip kesip koymuşsunuz bu mu canavar hareket? O halde benim 3 dakikalık Rainbow Six videomu neden bu şekilde yayınlamadınız? Oyundan mı anlamıyorsunuz yoksa yorumları mı dikkate almıyorsunuz?
Asıl video 2 dk dan uzunmudur bilemem ama gösterilen videoların gayet sıradan olduğu konusunda katılıyorum.Gönderdiğin videolar 2 dk yı geçmemeli şartlar gereği.

xX.3B.Xx

17.3.2016 10:53:11

+1
Haftanın 3. videosunun ne gibi canavar hareketi var? Uzun videodaki adamları öldürdüğü yerleri kesip kesip koymuşsunuz bu mu canavar hareket? O halde benim 3 dakikalık Rainbow Six videomu neden bu şekilde yayınlamadınız? Oyundan mı anlamıyorsunuz yoksa yorumları mı dikkate almıyorsunuz?

muhammet.dmr

16.3.2016 22:45:33

0
Pepe'yle attığım topuk golünü yayınladığınız için teşekkür ederim.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD