Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 76

4 Şubat 2016 Tunahan Safdır 21 İzlenme Sayısı: 15195 Video süresi: 11:17 Canavar Hareketler
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Memleketten ve dünyadan en güzel oyun manzaraları yine Canavar Hareketler'de! Daha iyisini yapabilir misiniz? O zaman ne duruyorsunuz!?

- Videolarınızı 9 Şubat Salı gününe kadar gonder@bolumsonucanavari.com adresine gönderebilirsiniz.

- Videolarınızı dosya eki olarak değil yüklediğiniz sayfaya ait link ile gönderiniz.

- Her hafta en iyi görüntüler seçilerek BSC editörleri tarafından yorumlanacak ve bu programda isminizle birlikte yayınlanacak. Ayın ilk haftası ilk 3'e girenler sonraki haftada da yer alacak ve diğer haftalarda gelen videolar ilk 3'e girmek için yarışacak. Ayın sonunda ilk 3'te yer etmeyi başaran canavar hareketlerin sahipleri, 1.'ye 90 TL, 2.'ye 60 TL ve 3.'ye 30TL'ye kadar istediği bir oyun olmak üzere ödüllerin sahibi olacaklar!

- Oyun türü bulunmamaktadır, herhangi bir zamanda çıkmış istediğiniz oyunu oynayarak videoları gönderebilirsiniz! (Oyunun ismini belirtmeyi unutmayın)

- Videoları YouTube'a, Vimeo'ya veya Dailymotion'a en az 720p çözünürlükte olmak şartıyla yükleyerek göndereceğiniz maile linklerini ekleyebilirsiniz.

- Oynanış videosunu açıklayıcı kısa bir yazı yazmanız gerekmektedir. (Videodaki olayı anlatan)

- Oynanış videolarınız 2 dakikayı geçmemelidir.

- Komik bulduğunuz sahneleri, oyun hatalarını, başarılı hareketler sergilediğiniz multiplayer maçlarınızı veya açtığınız nadir bir Achievement'ı bile gönderebilirsiniz!

- Videolarda yorum ve müzik bulunmamalıdır, editlenmemiş saf oynanış görüntüsü olmalıdır.

- Mail adresine Canavar Hareketler'de görünmesini istediğiniz isminizi veya nick'inizi eklemeyi unutmayınız.

- Gönderdiğiniz oynanış videolarının editlenmemiş ve parça parça olmamasına dikkat ediniz (10'ar saniyelik iyi görüntülerden oluşan montaj videoları yerine kesintisiz bir oynanış videosu kullanınız).

- Nasıl oynanış videosu çekeceğinizi merak ediyorsanız videonun sonundaki anlatımı izleyebilirsiniz.

- Hadi, şimdi sizde canavar hareketlerinizi gönderin ve ödüllerin sahibi olun!

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
BSC Özel: Gaming İstanbul 2016 - Arka Planda Neler Oluyor? Oyun Muhabbeti - Beklentilerimizi Aşan Oyunlar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Erkan-Gul07

7.2.2016 17:58:56

0
Aynen kesinlikle torpil var hepinizin hakkı yeniyor ben haketmediğim halde kazanıyorum bence hepiniz ayaklanıp bölüm sonu canavarı ofisini basıp bu duruma bir son verin.

BSC Misafiri

7.2.2016 15:32:34

0
Arkadaslar ben video nun basindaki ali atali bana mail atabilirsiniz aliosmanatali@gmail.com mail adresim onaylamak icin dedim erkan arkadasimizi tabii ki tebrik ediyorum ama ben mail olarak 5-6 video linki attim hepsi youtube da var ali osman atali yazarsaniz cikar evet belkicok kazaniyo belki cok tolerans geciyolar bilemeyiz ama bu ay gonderdigim goruntulerden sadece birinin yayinlanmasi beni üzdü yani o kadar the division vs atmistim o 2 video da siz atin diyen arkadas icin yaziyorum bunu gir bak tüm videolsrima arasa daha atiyorum onlarida incelersin artık ama bu yarisma içinde bir sey donuyorsa bile kendilerine demiycem biz oyunculara yapilan haksizliktir ki bu ayin birinciliginde çok aşırı helikopter surme yetenegi isteyen bir sey yoktu ona çok şaşırdım :D her neyse hayirki olsun oyunu tepe tepe kullansin ama gercekten hic the division videosu yayonlamamalari ben sasirtti çünkü umut vaat eden bir pyun ve betasi daha yeni bitti hani Rainbow da var mesela cod dan görüntü bol zaten ama biraz daha taktiksel şeylere yer vermeleri gerek mutlaka cod da olacak benim cod da yayinlamadim 472036482 tane video var yani hadi arkadaslarimin israrina 22-1 oynadigim video yu koydum mesela ama marifet onda degil marifet zekiligini gostermek bence mesela bi Rainbow da yapilani cod da yapamassin yada bf de yapilani neyse olan oldu onumuzdeki aylara bakicaz :D

BSC Misafiri

7.2.2016 15:30:49

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Bence bu program yerine bağımsız programı olmalı.Eğer ortada maddi kaygı varsa kusura bakmayın ama bana göre bu kaçmaktır.Her ay oyun dağıtılıyo bunun maliyeti daha fazla bugüne kadar BSC'de twitch dışında(zaten o'da bitti) her işinizi takdir ettim fakat programda içerik olmadığı aşikar bence artık yeni projelere adım atmalısınız. İyi oyunlar
Valla bne fifa 16 daki Ali ATALI yım ve yaklaşık 8 tane görüntü gönderdim çıkan sadece 1 oda en ortalama olanı koymuşlar yani editörlerin seçimi diyecek bir şeyim yok ve şunu da eklemek isterim ki ben içerik eksiği olduğunu düşünmüyorum yoksa her ay aynı kişi birinici olupta altındaki kişilerin değişmesi içerik sıkıntılı anlamına gelmiyor bence herkese iyi oyunlar.

BSC Misafiri

7.2.2016 09:59:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: redspawn
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Demekki neymiş hardcore modda gece görüş dürbünü alıp flash takıp camperlık yapıp kill almakmış marifet çok komik ya her hafta benzer hareketler youtube kanalımıza bakarsanız her hareket filir ile deyil o editörün secimi sen secen kişiye saygı göstermiyorsun ki senden ben saygı bekleyeyim istediğin şartlarla kapışmaya ve aldığım ödülü hak edersen sana vermeye hazırım öyle oturup yazmakla olmuyor bu işler...
Ya ödül olarak ne aldın bare ona göre kapışalım ben o arkadaştan başka kişiyim ama her türlü varım ama ödüle bağlı şimdi dandik bişey aldıysan yorma beni

BSC Misafiri

7.2.2016 09:56:15

0
Bence bu program yerine bağımsız programı olmalı.Eğer ortada maddi kaygı varsa kusura bakmayın ama bana göre bu kaçmaktır.Her ay oyun dağıtılıyo bunun maliyeti daha fazla bugüne kadar BSC'de twitch dışında(zaten o'da bitti) her işinizi takdir ettim fakat programda içerik olmadığı aşikar bence artık yeni projelere adım atmalısınız. İyi oyunlar

redspawn

5.2.2016 16:35:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Demekki neymiş hardcore modda gece görüş dürbünü alıp flash takıp camperlık yapıp kill almakmış marifet çok komik ya her hafta benzer hareketler youtube kanalımıza bakarsanız her hareket filir ile deyil o editörün secimi sen secen kişiye saygı göstermiyorsun ki senden ben saygı bekleyeyim istediğin şartlarla kapışmaya ve aldığım ödülü hak edersen sana vermeye hazırım öyle oturup yazmakla olmuyor bu işler...

KinyasKara

5.2.2016 14:16:35

0
Hoşgeldin Alkan abi

kutayozcepne

5.2.2016 14:00:34

0
Aslında fifa 15 görüntüsündeki gol hiç zor değil paslar dışında şut çekerken L2 tuşuna basarsanız otomatik olarak hareketi yapıyor bence haketmemiş

BSC Misafiri

5.2.2016 11:16:49

+2
Torpil diyenler abartmış ama 2. ve 3. olanların gönderdiği videolar pekte başarılı değil.Halo'da şansına karşısına nooblar çıkmış.2. video da camper işi zaten. Programın içerik sıkıntısı çektiği aşikar.Videoları yollayanlar çoğu zaman aynı isimler.Ama onlarda editörlerin sadece fps videolarına ödül verdiklerini biliyorlar.''Canavar Hareketler'' yerine ''en iyi fps kill'' olmalı programın adı.

tr-kerem

5.2.2016 09:31:34

0
Torpil diyenler şu konuya 2 video atsın da biz de bakıp değerlendirelim nasıl hareketler yapmışlar..

BSC Misafiri

5.2.2016 09:27:51

0
Geçen ayda dedim bu ayda diyorum. Her ay Erkan gül Her ay Erkan Gül. Yeter artık torpilinde bir sınırı var.

BSC Misafiri

5.2.2016 08:23:21

0
her ay bu erkanı görmekten gına geldi artık başkalarına torpil geçin baride...

BSC Misafiri

5.2.2016 08:22:59

0
alkanmı gelmiş yoksa çakmasımı :D

redspawn

5.2.2016 00:23:15

0
Bence sende ayni marifeti yaparak katılabilirsiniz. Neymiş sende o cesaret yokmuş!!!

emre1393

5.2.2016 00:01:30

0
google a yazdım çıkan ilk video, 22. sn edit: aha bi daha var

BSC Misafiri

4.2.2016 23:39:22

+3
Demekki neymiş hardcore modda gece görüş dürbünü alıp flash takıp camperlık yapıp kill almakmış marifet çok komik ya her hafta benzer hareketler....

BSC Misafiri

4.2.2016 23:11:20

0
Ya bu erkan gül torpilli felan mı arkadaş her ay yeni oyun veriyonuz biraz diğerlerinede şans tanıyın olmuyo valla ve şaşırtıcı bir şekilde hiç the division dan görüntü yok gerçekten hiç öi gelmedi o oyundan ?

redspawn

4.2.2016 22:50:08

0
Pardon ya baştaki video sahibinin adı aliymis, beni uyardığınızda için tsk. Ama Alkan beyinde askerden döndüğünü bilmiyordum..

redspawn

4.2.2016 20:36:24

0
Pardon ya baştaki video sahibinin adı alinmis. Beni uyandığınızda için tsk. Ama Alkan beyinde askerden döndüğünü bilmiyordum..

ShadowofDeath06

4.2.2016 17:48:17

+1
quote:

Orjinalden alıntı: redspawn önçelikle böyle bir güzel etkinlikte ödül almak gurur verici birinci olan arkadaşımızıda teprik ediyor ,onunla kapışmayı dört gözle bekliyorum :)) Bu arada ali arkadaşımızın sesi alkan beyin sesine çok benziyor.onada hayırlı teskereler diliyorum..
Ali kim kardeş alkan o zaten döndü :D

redspawn

4.2.2016 15:56:11

0
önçelikle böyle bir güzel etkinlikte ödül almak gurur verici birinci olan arkadaşımızıda teprik ediyor ,onunla kapışmayı dört gözle bekliyorum :)) Bu arada ali arkadaşımızın sesi alkan beyin sesine çok benziyor.onada hayırlı teskereler diliyorum..
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD