Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Formula severlerin yeni ilgi odağı F1 2014'e yakından bakıyoruz.

yarış f1 f1 2014 codemaster race
The Evil Within Video inceleme Canavar Hareketler - Bölüm 17-18
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RushEpicsTR

2.11.2014 23:06:49

0
Yeni nesilde şu oyunu bir görsek varya tadından yenmez haa. Ben bir F1 hastası olarak F1 2012'den beri grafiksel anlamda pek bişey değişmedi. Ama oyunun sırf sesleri büyülemeye yetiyor neyse ki.

muratgun

1.11.2014 09:45:03

0
Grafik, Ses, Oynanabilirlik, Atmosfer vs vs. gibi incelenirse daha güzel olur önceden o şekil daha iyi anlıyorduk. Her konuya ayrı puan verip sonunda oyunun puanını belirlemeniz daha iyi olur.

smurf1971

31.10.2014 15:19:44

0
hatırlayanınız varmı bilmem ama ps3 ün ilk çıktığındaki (2006-2007) tanıtım videolarındaki F1 daha güzeldi. ( bu banı 2006 daki videoya yolluyorum). hala o videoları yeni nesilde bile göremiyoruz..

MadSlinger

31.10.2014 14:46:52

-1
Klavye delikanlıları incelemeleri nedensizce eleştirerek hipster olmaya devam ediyor. Kolay gelsin. Ortalamanın üstünde inceleme. Eline, ağzına sağlık Tunahan Safdır.

ozantgeyda

31.10.2014 00:29:16

+1
Arkadaş ben böyle bi şey görmedim. Kimse sizi bu siteye girip bu incelemeyi izlemeye zorlamadi. Internet inceleme dolu begenmiyorsan onları izle Tunahan iyi veya kötü bi inceleme yapmış kötü yönü varsa söylersin bu şöyle olsa daha iyi olurmuş şeklinde ama gecipte bu adamı kim ise alıyor denmez. Kaldı ki bu adam daha genç bi adam bilmiyorsanız bile yavaş yavaş öğrenecek sizin teşvik edip daha iyi olmasını saglamaniz lazım sevkini kirmaniz değil.

jumong88

30.10.2014 23:27:17

-1
Uzun süredir Bsc'i takip etmiyordum bu videoyu izleyeyim dedim kalitede olağan bir düşüş söz konusu. Haber ve inceleme editör seçime de bunları doğrular nitelikte.

The-Engineer

30.10.2014 16:49:45

0
Güzel inceleme elinize sağlık

ardaq

30.10.2014 16:38:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul TALHA AYNACI:'' Şiir gibi incelemeler yapar, 2 Saat olsa yine izlenir incelemeleri...

GÖKHAN YILMAZ:'' Oscar'lık incelemeleri vardır. Detaylıdır, Harikadır.

ERSIN KILIÇ:'' Tadında, yerinde çok güzel incelemeler yapar. Ufak ve bilmemiz gereken detaylara değinir.

ALKAN ADAKANER:'' Az inceleme yapar, Fakat yaptığında güzel yapar. İncelemeye ilgi gösterdiği belli olur...

Eyyy, ''BSC'' Neden bu kadar adam varken, Her incelemesi FAIL, olan TUNAHAN SAFDIR İnceliyor her incelemeyi !... ?
sende tunahana karşı ayrı bir kin var belli.

Dr.Gonzo

30.10.2014 09:47:32

0
İnceleme için teşekkürler. Tavsiyem, inceleme içerisinde oyunu belli başlıklar içinde incelemeniz (Grafik, Ses, Oynanabilirlik vs.). Böylece daha sade ve anlaşılır olabilir, hatta youtube daki gibi video bölümlere ayırabilir, her bir bölüm bir konu başlığı olabilir. BSC içerisinde araba yarış oyunlarını inceleyebilecek, kendini yarış oyunlarına adamış biri yok gibi geldi. Araba yarış oyunlarının da uzmanlık gerektiren bir oyun türü olduğunu kabul etmek gerekir. Bu tip oyunlar için incelemeleri bu uzman kişiler yapmalı, hatta direksiyonla denemeli. Böylece oyunun tepkileri hakkında daha gerçekçi ifadeler kullanabilir. Ayrıca, bu tip seri olarak çıkan oyunlar incelenirken; önceki oyunlarla, oynanabilirlik ve içerik (grafik) olarak karşılaştırılmalıdır. Böylece oyunun ne kadar mesafe aldığını, bir önceki oyunun üstünde ne sunabiliyor görmüş olurduk. Bu incelemede bunu göremedim. Oyunun dışında bir öneri sunmak isterim. BSC sitesi iyi hoş, ancak uluslararası bir hale dönüşmeli, yabancılar da takip edebilmeli, yani nasıl biz ign i takip ediyorsak, sizi de yabancılar takip etmeli. Bu yüzden siteninizin birde ingilizce versiyonunu sunarsanız güzel olur. Belki reklam seçenekleriniz de artabilir. Çalışmalarınızı severek takip ediyoruz, daha başarılı olmanız ve kalitenizin artması takipçiniz olarak bizi daha mutlu eder. İyi çalışmlar.

BSC Misafiri

30.10.2014 08:09:20

0
Bir incelemenin güzel olup olmaması oldukça göreceli bir konu ancak ilk önce diksiyona bakan biri olarak Tunahan'ın incelemeleri bence gayet iyi. En azından videoyu izlerken "kağıttan okunuyormuş" hissi vermiyor (Bu sorun en fazla Alkan'da var). Telaffuzu da nispeten düzgün (bak bu konuda cidden Gökhan'ın hakkını vermek gerek. Adam "r"leri söyleyemediği halde rahatsız etmiyor ki ben obsesif kompusifimdir yanımda "r"leri söyleyemeyen biri olduğunda Rus gibi "r"leri bastıra bastıra konuşmaya başlama zorunluluğu hissederim). Hani yorumların yarısında "fail" "çok başarısız" falan denmiş ama sebebi söylenmemiş. Aga sebebini söyleyin bari de adam düzeltsin. Hatırlayın baktinde Levent'e de neler denmişti, yorumlarda biraz "şöyle yap böyle yap" dendi sonra gidince "ya niye gitti çok iyidi" dendi arkasından.

Aaron Paul

30.10.2014 01:39:55

-1
quote:

Orijinalden alıntı: TwiNKie...
alıntı:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

'' Adam Emek Vermiş Kullanıcılar İçin Vaktini Harcamış ''' cümlesi ile sende bir FAIL. oldun. Bu adam buradan, çatır çatır parasını alıyor... Yaptığı özensiz 6 Dk'lık F1 incelemsi mi aldığı paranın karşılığı yoksa. Hiç bir fikri olmadığı ve sallamasyon olan ve herkesin inceleme hakkında; ''Bu adam bir daha inceleme yapmasın '' sözleriyle son bulan ''' 2K15 ve - DrıveClub incelemesi mi ? !


Merhaba,

İncelemelerde eksik gördüğünüz kısımların neler olduğunu belirtirseniz daha faydalı olur. Zira olmamış demekle şöyle olsa daha iyi olabilirdi demek arasında epey fark oluyor.

Ayrıca bir kaç noktaya değinmek istiyorum. Yakın gelecekte video inceleme prosedürlerimiz hakkında bazı açıklamaları zaten yapacağız. Onun haricinde incelemelerin ne kadar uzunlukta olacağına şahsen karar veremiyorum. Benden beklenen neyse incelemenin süresi de o beklenti ölçüsünde şekilleniyor.

Aynı şekilde benim "dur bugünde bu oyunu inceleyeyim" deme lüksüm yok. Hangi oyunu kimin inceleyeceğinin kararını veremiyorum. Hangi oyunu incelemem istenirse onu incelemekle mükellefim.

Bunun haricinde emeğin yeterliliği de algıya göre değişiklik gösterecek türden. Kabul edersiniz ki nasıl 2 saatte izlediğiniz bir filmin çekimleri aylarca sürüyorsa 6 dakika da izlediğiniz bir incelemenin de bu aşamaya gelmesi günlerce sürüyor. Şayet hangi oyun üzerinde ne kadar durduğum gerçekten ilgi alanınıza giriyorsa inceleme videolarımda Steam ID'mi görebilirsiniz ve profilimden incelediğim oyunlarda kaç saat geçirdiğimi öğrenebilirsiniz.

Teşekkürler.

İyi günler.
Bak işte, 1 dk'nın ayırıp düzgünce kendini açıklayabilirsin... Mesela ben herkesin kafasına göre inceleyebildiğini sanıyordum, BSC'de... beni aydınlatmış oldun... Yaptığın,'' Drıve Club '' incelemesi felaketti... Oyun hakkında bilgin olmamasına rağmen oyunu kötüleyip durmuştun... Neyse beni asıl sana karşı kışkırtan inceleme ''2k15'' incelemesiydi... Oyun hakkında gerçekten çok fazla bilgim var ve serinin de tüm oyunlarını oynadığım için konuya hakimim.... 2k15 'de de incelemenin aşırı derecede yetersizliğinden yakındım. bir çok arkadaş da destek verdi. Çünkü gerçekten çok çok yetersiz bir inceleme oyun hakkında hiç bir bilgi yoktu. Oyun içi görüntü bile yok desek yeridir. Değinmen gereken hiç bir detaya değinmemiştin. Neler olduğunu konuda açıklamıştım zaten detaylıca. Bunlardan dolayıda... F1 incelemesine ''Ön yargıyla'' baktığımı kabul ediyorum. F1'le alakam yoktur zaten hiç bir oyununu oynamadım da. Ayrıca incelemeye '' Özensiz '' dedim sadece. Bunu söylememdeki, sebep de süresidir...Ve dediğim gibi ön yargıyla söylediğimi kabul ediyorum... Senin şevkini kaçırmasın... Yorum yapan arkadaşlar da yeterli bulmuş zaten incelemeyi... Umarım kendini daha da geliştirirsin... Emeğine sağlık.

TwiNKie...

30.10.2014 01:18:27

0
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul '' Adam Emek Vermiş Kullanıcılar İçin Vaktini Harcamış ''' cümlesi ile sende bir FAIL. oldun. Bu adam buradan, çatır çatır parasını alıyor... Yaptığı özensiz 6 Dk'lık F1 incelemsi mi aldığı paranın karşılığı yoksa. Hiç bir fikri olmadığı ve sallamasyon olan ve herkesin inceleme hakkında; ''Bu adam bir daha inceleme yapmasın '' sözleriyle son bulan ''' 2K15 ve - DrıveClub incelemesi mi ? !
Merhaba, İncelemelerde eksik gördüğünüz kısımların neler olduğunu belirtirseniz daha faydalı olur. Zira olmamış demekle şöyle olsa daha iyi olabilirdi demek arasında epey fark oluyor. Ayrıca bir kaç noktaya değinmek istiyorum. Yakın gelecekte video inceleme prosedürlerimiz hakkında bazı açıklamaları zaten yapacağız. Onun haricinde incelemelerin ne kadar uzunlukta olacağına şahsen karar veremiyorum. Benden beklenen neyse incelemenin süresi de o beklenti ölçüsünde şekilleniyor. Aynı şekilde benim "dur bugünde bu oyunu inceleyeyim" deme lüksüm yok. Hangi oyunu kimin inceleyeceğinin kararını veremiyorum. Hangi oyunu incelemem istenirse onu incelemekle mükellefim. Bunun haricinde emeğin yeterliliği de algıya göre değişiklik gösterecek türden. Kabul edersiniz ki nasıl 2 saatte izlediğiniz bir filmin çekimleri aylarca sürüyorsa 6 dakika da izlediğiniz bir incelemenin de bu aşamaya gelmesi günlerce sürüyor. Şayet hangi oyun üzerinde ne kadar durduğum gerçekten ilgi alanınıza giriyorsa inceleme videolarımda Steam ID'mi görebilirsiniz ve profilimden incelediğim oyunlarda kaç saat geçirdiğimi öğrenebilirsiniz. Teşekkürler. İyi günler.

cemecem21

29.10.2014 21:13:47

0
Bence de ortalıkta berbat bir inceleme yok. Sadece kısa olması rahatsız edici biraz. Biraz daha uzun olması hoş olurdu. Ayrıca Drive Club'daki gibi sorunlara sahip olmayan bir inceleme olmuş. Abartılacak durum yok. Ayrıca gerçekteki yarışlarla da ilgileniyor olması da hoş bi hava katmış.

goku94

29.10.2014 20:46:31

+1
bence hiçte kötü bir inceleme değil gayet iyi burda yeni başlamış birinden bahsediyoruz biraz kötü oldu diye hemen kenara mı atılacak böyle böyle iyi olacak adam biraz sabır, eğer beğenmiyorsanızda izlemeyin kardeşim zorlayan yok bir de siz daha iyisine yapabilirmisiniz birde öyle düşünür boş boş konuşmanın anlamı yok

Aaron Paul

29.10.2014 20:34:38

-1
quote:

Orijinalden alıntı: mahmut2306
alıntı:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul

TALHA AYNACI:'' Şiir gibi incelemeler yapar, 2 Saat olsa yine izlenir incelemeleri...

GÖKHAN YILMAZ:'' Oscar'lık incelemeleri vardır. Detaylıdır, Harikadır.

ERSIN KILIÇ:'' Tadında, yerinde çok güzel incelemeler yapar. Ufak ve bilmemiz gereken detaylara değinir.

ALKAN ADAKANER:'' Az inceleme yapar, Fakat yaptığında güzel yapar. İncelemeye ilgi gösterdiği belli olur...

Eyyy, ''BSC'' Neden bu kadar adam varken, Her incelemesi FAIL, olan TUNAHAN SAFDIR İnceliyor her incelemeyi !... ?

Ne kadar luzumsuz bir post. Sen mi karar veriyorsun birinin incelemesinin fail olup olmadığına. İstersen bundan sonra inceleme yapmadan önce sana sorsunlar kime incelemeyi yaptırmamızı isterseniz diye. Adam emek vermiş kullanıcılar için vaktini harcamış teşekkür edeceğine gereksiz bir eleştiri yapıyorsun. Yazdığın arkadaşlar evet güzel inceleme yapıyor ama Tunahanın da onlardan hiç eksiği yok hatta ben yukarda yazdığın bazı kişilerden daha çok beğeniyorum Tunahanın incelemesini. Beğenmiyorsan da izleme zorlamı izlettiriyorlar. Daha iyisini yapabiliyorsan sen bir inceleme yapta izleyelim.
''' Adam Emek Vermiş Kullanıcılar İçin Vaktini Harcamış ''' cümlesi ile sende bir FAIL. oldun. Bu adam buradan, çatır çatır parasını alıyor... Yaptığı özensiz 6 Dk'lık F1 incelemsi mi aldığı paranın karşılığı yoksa. Hiç bir fikri olmadığı ve sallamasyon olan ve herkesin inceleme hakkında; ''Bu adam bir daha inceleme yapmasın '' sözleriyle son bulan ''' 2K15 ve - DrıveClub incelemesi mi ? !

BSC Misafiri

29.10.2014 20:23:31

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul TALHA AYNACI:'' Şiir gibi incelemeler yapar, 2 Saat olsa yine izlenir incelemeleri...

GÖKHAN YILMAZ:'' Oscar'lık incelemeleri vardır. Detaylıdır, Harikadır.

ERSIN KILIÇ:'' Tadında, yerinde çok güzel incelemeler yapar. Ufak ve bilmemiz gereken detaylara değinir.

ALKAN ADAKANER:'' Az inceleme yapar, Fakat yaptığında güzel yapar. İncelemeye ilgi gösterdiği belli olur...

Eyyy, ''BSC'' Neden bu kadar adam varken, Her incelemesi FAIL, olan TUNAHAN SAFDIR İnceliyor her incelemeyi !... ?
incelemeleri beğenmiyorsan sayfanın sağ üst köşesinde ki "x" işaretine basarsın ve çıkar gidersin. ha yok ben biraz psikotik bir nevrotiğim diyorsan o da senin kendi kişilik sorunundur bizi ilgilendirmez....

mahmut2306

29.10.2014 19:46:02

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Aaron Paul TALHA AYNACI:'' Şiir gibi incelemeler yapar, 2 Saat olsa yine izlenir incelemeleri... GÖKHAN YILMAZ:'' Oscar'lık incelemeleri vardır. Detaylıdır, Harikadır. ERSIN KILIÇ:'' Tadında, yerinde çok güzel incelemeler yapar. Ufak ve bilmemiz gereken detaylara değinir. ALKAN ADAKANER:'' Az inceleme yapar, Fakat yaptığında güzel yapar. İncelemeye ilgi gösterdiği belli olur... Eyyy, ''BSC'' Neden bu kadar adam varken, Her incelemesi FAIL, olan TUNAHAN SAFDIR İnceliyor her incelemeyi !... ?
Ne kadar luzumsuz bir post. Sen mi karar veriyorsun birinin incelemesinin fail olup olmadığına. İstersen bundan sonra inceleme yapmadan önce sana sorsunlar kime incelemeyi yaptırmamızı isterseniz diye. Adam emek vermiş kullanıcılar için vaktini harcamış teşekkür edeceğine gereksiz bir eleştiri yapıyorsun. Yazdığın arkadaşlar evet güzel inceleme yapıyor ama Tunahanın da onlardan hiç eksiği yok hatta ben yukarda yazdığın bazı kişilerden daha çok beğeniyorum Tunahanın incelemesini. Beğenmiyorsan da izleme zorlamı izlettiriyorlar. Daha iyisini yapabiliyorsan sen bir inceleme yapta izleyelim.

Aaron Paul

29.10.2014 19:30:20

-2
TALHA AYNACI:'' Şiir gibi incelemeler yapar, 2 Saat olsa yine izlenir incelemeleri... GÖKHAN YILMAZ:'' Oscar'lık incelemeleri vardır. Detaylıdır, Harikadır. ERSIN KILIÇ:'' Tadında, yerinde çok güzel incelemeler yapar. Ufak ve bilmemiz gereken detaylara değinir. ALKAN ADAKANER:'' Az inceleme yapar, Fakat yaptığında güzel yapar. İncelemeye ilgi gösterdiği belli olur... Eyyy, ''BSC'' Neden bu kadar adam varken, Her incelemesi FAIL, olan TUNAHAN SAFDIR İnceliyor her incelemeyi !... ?

cihat emre

29.10.2014 18:30:25

0
tunahan illa a4 mu olucak normal kagıtla olmuyo mu kekocan

Bloo.

29.10.2014 18:10:59

0
quote:

Orijinalden alıntı: alike03 Ben 2015'i bekliyorum next gen olacak cünkü.
1 sene beklemen lazim

Trapdoor

29.10.2014 18:10:12

-1
Güzel bir inceleme omuş, elinize sağlık. Gerçekten F1'dan bizi soğuttular malesef. Gerçekten eski günleri mumla arıyoruz. Görseller bence gayet hoş gözüküyor, yeni jenerasyon daha ne getirirdi artık bilemiyorum. Bu arada Codemasters'ın Split-Screen desteğine de bayılıyorum.

alike03

29.10.2014 17:38:47

0
Ben 2015'i bekliyorum next gen olacak cünkü.

BSC Misafiri

29.10.2014 16:26:28

+2
abi su incelemeleri bölümlü halde yapsanız grafik/ses/oynanabilirlik seklinde boyle corba gibi oyluyo bi grafik ses sonra bi daha grafik seklinde bnce kimse önceki stilden hotnutsuz degildi kim dediki size boyle yapın bide arkaya havaya uygun sesler koyarsanız daha profosyenel bir iş cıkar

Guest-8FB5351A6

29.10.2014 16:08:00

0
2013 e çok benziyor

aquarius man

29.10.2014 16:07:17

0
quote:

Orijinalden alıntı: peters Ben bu oyunda 2013 ten farklı olarak parçalanma ve sezon güncellemesinden farklı birşey göremedim gerisi aynı.
realistic damage mode diye aratın o mod ile oyuna gerçekteki gibi en ufak çarpmadan bile hasar alacak şekilde bir gerçekçilik katabilirsiniz.

FreeMaNMeliH

29.10.2014 15:53:31

0
Aynı 2013 aynısı hatta ben motorun bu yıl değiştirileceğini bildiğim için 2013 classic paketli satın aldım orada eski araçlarda var v12 falan sesler muazzam şu video izledim ve hiçbir değişiklik yok adamlar seriye bağlamış 2013 - 2014 yapmış vermiş piyasaya !

peters

29.10.2014 15:50:33

0
Ben bu oyunda 2013 ten farklı olarak parçalanma ve sezon güncellemesinden farklı birşey göremedim gerisi aynı.

RedTurkei

29.10.2014 14:59:52

0
10/10 10/9.5 puan almış Bayonetta 2 nin incelemsini bekliyorum. Taraflı sallıyan editörleriniz yok onun taklidi bunun taklidi derken birazda olsa utanmışlardır

Yahyaaçaygetiryahyaa

29.10.2014 14:22:53

0
çok güzel bi inceleme ve yerinde bir puan olmuş biraz daha uzun olabilirdi indeleme
  • 1
  • 2
  • 3
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

F1 2014 0/10 0 oy
KÜNYE
F1 2014
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Bu oyun PC platformunda incelenmiştir.
2.0
3
OY
3
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız