Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Eve Kapanmışken Oynayabileceğiniz 10 Oyun

Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

Malum sebeplerden evlerimize kapandığımız şu dönemde oynayabileceğiniz, mümkün olduğunca farklı türlerden ve yakın dönemde çıkış yapmış oyunlardan 10 tanesini sizler için listeledik.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Ori and the Will of the Wisps - Video İnceleme PUBG'nin 7. sezonuna ve yenilenen Vikendi haritasına ilk bakış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DH Misafiri

4.5.2020 10:11:54

0
istemediğin kadar kaliteli oyun mevcut boş yorum yapmışsın.

porsux

28.4.2020 20:45:33

+2
Pc oyuncu kitlesinin genişliğini ve bu çoğunluğunda çoğunun düşük veya ortalama sistemlere sahip olduklarını düşünerekten tavsiye edebileceğim oyunlar şöyledir. Yanlarında ortalama oynanış sürelerini yazdım (en azından kendi deneyimim ile). 1)The Talos Principle - 45 saat: Şu ana dek oynadığım en iyi bulmaca oyunu. Patates bir sistemde oynamama rağmen neredeyse herşeyi en yüksekte oynadım. Çok güzel hazırlanmış mekan bulmacaları ve bu mekanların diğer mekanlarla birleşiminden oluşmuş daha büyük çapta bulmacalarla bezenmiş sıradışı bir oyun. Sıradışılığı ise bulmacalarından değil, barındırdığı insan, bilinç, tanrı olgularını cesurca sorgulatan birçok alt metne sahip harikulade yapısından kaynaklanıyor. Daha fazlasından bahsetmeyip, sizin keşfinize bırakıyorum. Türkçe dil desteği olduğunuda ekleyeyim. 2) Manhunt - 12/15 saat: Bu baya eski bir oyun ama eğer oynamadıysanız ve kafanızı boşaltacak birşeyler arıyorsanız daha doğru bir seçim var mıdır bilemiyorum. Öncelikle oyun eski olduğu için sorunsuz bir şekilde oynamanızı sağlayacak birkaç yamaydı, dosyaydı türü şeylere ihtiyacınız olabilir. Sorun yaşarsanız özel mesaj ile yardımcı olabilirim. Oyunu gerçekçi zorluk seviyesinde oynamanızı tavsiye ediyorum. Çünkü sadece o zaman tadı çıkıyor. Gizlilik, gerilim ve aksiyonun harmanı, şiddete yönelik psikolojik rahatsızlıkları ve çeşitli psikopatlıkları ana tema edinmiş aşırı kanlı bir yapım. Şu ana dek oynarken en çok gerildiğim oyundur kendisi. Oyun boyunca hal ve hareketlerinize göre değişkenlik gösteren, durmaksızın işiteceğiniz bir kalp çarpıntısı sesiyle devam ediyorsunuz. Daha yazmayayım en iyisi :) 3) Celeste - 15 saat: Pixel grafikli 2d platform oyunu. Bu tarz oyunlarda genelde yaşadığım sorun motivasyon kaybıdır (örneğin Super Meat Boy'da bir süre sonra baymak gibi). Fakat Celeste'ta hikayenin ilgi çekici olması ve güzel bir işleyişi olmasından dolayı, çok zor durumlarla karşı karşıya kalsam bile bitirebilmek için ihtiyacım olan şevk hiç sıfıra inmedi. Her bir başardığınız sahne için elde ettiğiniz tatmin duygusuda oldukça yüksek olduğundan oyun benim için kalbimde özel bir yere yerleşmiş oldu. 4) Call of Juarez: Gunslinger - 8/10 saat: Oynadığım en iyi Western temalı oyunlardan birisidir. Hakettiği değeri bulamadığını düşünüyorum. Özellikle hikayenin tam odak noktası olması, sunuma göre eş zamanlı ilerleyen bölümler, çok iyi bir final. Keyifli bir oynanışı var ve fazla sisteme sahip olmanızda gerekmiyor. 5) Cryostasis: Sleep of Reason - 5/6 saat: Bunu nerden bulabilirsiniz orasını bilemiyorum ama zamanında büyük keyifle oynamıştım. Kendinizi gerçekten zayıf ve çaresiz hissedebileceğiniz güçlü bir atmosfere sahip korku türündeki bu yapımın en vurucu noktası, kendisine has oldukça orjinal bir hikaye ve bu hikayenin anlatılış tarzı olsa gerek. Hafızam yanıltmıyorsa Gamespot oyunun çıktığı sene en iyi hikaye ödülü vermişti.

Radical_Dreamer

28.4.2020 00:30:13

0
Persona 5 gerçekten de mükemmel bir oyun ve diğerlerini oynamaya gerek yok. Ama oynayıp beğenirseniz diğerlerini de mutlaka oynamak isteyeceksiniz. JRPG severler mutlaka oynamalı.

BekirTemel

25.4.2020 15:03:32

0
hayaller gow gerçekler cs go, welcome to türkiye

Persona_6

25.4.2020 14:53:51

+1
Karantinadayken denmiş hocam, ömürlük dememiş

Jon doe

25.4.2020 10:43:34

+8
Yıllardır bir media oynatıcı işini çözemediniz

Görkem !

25.4.2020 04:06:52

0
ben klasik serime devam ediyorum. cs ve pubg yetiyor şimdilik

tobepeople

25.4.2020 03:51:48

+2
Uncharted serisi, God of war serisi ,Devil may cry serisi , Assassins creed serisi ,Batman serisi , Bioshock serisi , Metro serisi ,Half Life serisi , Buldars gate serisi ,Resident evil serisi , outlast serisi, Amnesia serisi , Darksiders serisi, Prince of Percia serisi, Tomb raider serisi ,Divinity serisi, Bloodborne, Forza serisi, Fallout serisi, Dark Souls, Castvania, The last of us , Shadow of the colossus, Sid Meier's Civilization, Dİablo 2-3 ,L4D 2,Skyrim,Wow, medievil and total war serisi, Zelda(wii emülatör ile)Journey, Abzu , gibi oyunları tavsiye ediyorum oynamadıklarınızı eritin ; bir dha böyle şansı bulamayabilirsiniz :)

lterlemez

25.4.2020 01:51:06

0
Keşke Tiberian Sun'ı da verseler bir yerlerde...

profecco

24.4.2020 22:45:10

+4
Bu yeni Call of Duty oyununu yapanlar geri zekalı resmen Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyorlar. Call of Duty Modern Warfare oyununda multiplayerde hile yapanları engelleyen bir sistem vardı zaten. Bir hacker yapmıştı sistem basit. Oyundayken hile yapan birini fark eden kişi o kişinin oyundan atılması için oylama açıyordu ve 10 saniye içinde oyundan atılıyordu. Demokrasinin işe yaradığı tek yerdi belki de :) Neyse benim de oyun tavsiyelerim şöyle tabi oynamadıysanız: 1. Half Life 2 (Episode 1 ve 2 dahil) 2. Portal 1 ve 2 3. The Witcher 3 4. Tiberium Wars 5. Wolfenstein Serisi

TheJudgé

24.4.2020 22:23:33

0
final fantasy pc de yok . bu aralar güzel oyun da çıkmıyor zaten sarmıyor

Persona_6

24.4.2020 22:09:33

0
Tek geçerim
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD