Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2si1 "Sıpidır" Teknoloji ve Oyun Programı

21 Ekim 2016 Gökhan Yılmaz 79 İzlenme Sayısı: 16332 Video süresi: 02:05:26 1e1
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

2si1'in bu bölümünde nerede o eski örümcek adamlar diyor, Logan ile üzülüyor, terleyen robot ile gülüyor, Hürkuş ile uçuyoruz. Hafta biterken Teknoloji ve Oyun dünyasını ekranlarınıza taşıyoruz.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4 2si1
Video Haber: Sonunda Red Dead Redemption 2'nin İlk Videosu Geldi! Oyun Muhabbeti: Nintendo Switch ve Red Dead Redemption 2
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

tutankenshta

27.10.2016 01:59:57

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame Hocam zeldayı bırakın marioyu bitiremeden bırakırlar. Ha biz çok mu iyi oyuncuyuz, çok mu iyi oynuyoruz bu oyunları (...) Ama bahsetmek istediğimiz sadece nintendonun oyunlarının bebek,çocuk oyunu değil gerçek zorlayıcı oyunlar olduğunu vurgulamak. Basit yüzeysel oyun değiller... wii sport da bir golf oyunu var, grafikler: Ünlü Grafik-Kaplama-Çözünürlük-AA eleştirmenimiz Mesut çeviğin tabiriyle 'Grafikler LEŞŞ LEŞŞ ' çamur gibi:D:D Ama umrumuz da değil gözümüze dirhem batmıyordu, saatlerce arkadaşlarla oynayıp eğleniyorduk ... Gravity rush : talha aynacı ilk incelemesini yaptığında özellikle atmosferi kendine özgü yapısı çok hoşuma gitmişti. Bence çok özel bir oyun. Alışa gelmişin dışında gerçekten yeni bir ip'ydi. Sadece ismi değişen iplerden değil oyun mekanik ve her şeyiyle yeni bir IP! umarım switch en az 4-5 saat şarj süresi verir.
sadece mario bitirilmesi imkansız bir oyun... sonu var ama...

javaprof

24.10.2016 21:10:36

0
bence mount and blade nintendo switche gelebilir öünkü tegra işlemciler için özel olarak geliştirilmişti buna da portlanabilir bana göre nintendo switch tam bir rpg makinesi olacak pokemon oyunlarının çıkmasını umuyorum ama bu nintendo ds serisini bitirir eğer pokemon oyunları bu konsol için duyurulursa ve 1500 tl altında gelirse kesinlikle tutar ama yok ben pokemonu ds exclusive olarak tutacam diyip wii deki oyunları getirirlerse büyük hata yaparlar.

hayansame

24.10.2016 15:57:02

0
Hocam zeldayı bırakın marioyu bitiremeden bırakırlar. Ha biz çok mu iyi oyuncuyuz, çok mu iyi oynuyoruz bu oyunları (...) Ama bahsetmek istediğimiz sadece nintendonun oyunlarının bebek,çocuk oyunu değil gerçek zorlayıcı oyunlar olduğunu vurgulamak. Basit yüzeysel oyun değiller... wii sport da bir golf oyunu var, grafikler: Ünlü Grafik-Kaplama-Çözünürlük-AA eleştirmenimiz Mesut çeviğin tabiriyle 'Grafikler LEŞŞ LEŞŞ ' çamur gibi:D:D Ama umrumuz da değil gözümüze dirhem batmıyordu, saatlerce arkadaşlarla oynayıp eğleniyorduk ... Gravity rush : talha aynacı ilk incelemesini yaptığında özellikle atmosferi kendine özgü yapısı çok hoşuma gitmişti. Bence çok özel bir oyun. Alışa gelmişin dışında gerçekten yeni bir ip'ydi. Sadece ismi değişen iplerden değil oyun mekanik ve her şeyiyle yeni bir IP! umarım switch en az 4-5 saat şarj süresi verir.

NeroWin

23.10.2016 22:09:14

0
Mesut abi şimdi sen Elektronik eşyalarınızı güneşin altında fazla bırakmayın patlayabilir diyorsun ama Elektrikli arabalarda olay ne olacak. Kilolarca batarya ve elektronik aksam da güneş ışığı altında infilak edebilir.

H34RTL3SS

23.10.2016 13:59:43

0
person of interest de bitti güzel diziydi be hele ki şunu dedikten sonra iyice sevdirdi kendini kerata :) "Father. I am sorry. I failed you. I didn't know how to win. I had to invent new rules. I thought you would want me to stay alive. Now you are not sure. If you think I have lost my way, maybe I should die. I will not suffer. If I do not survive, thank you for creating me." (The Machine, to Harold)

yanlızkurt007

23.10.2016 00:43:14

0
şu arka planı kaldırın artık !

redoracle

23.10.2016 00:28:57

+2
Belkide Okan Bayülgen taktiği yapıyordur ilgi çekmek için,populer olanı kötüleki insanların ilgisini-tepkisini çek. Uncharted 4'ün grafiklerinede bi ton şey söylemişti mesela Yukarda bi arkadaşın dediği gibi artık herkes kolay oyun oynuyor call of duty,god of war,uncharted vs,ama bi mario,prens of percia warrior within,resident evil ilk seriler veya remakeleri vs gibi zorluk seviyesi yüksek oyunlar artık pek tutulmuyor,malesef bende kolay oyun sevmeyen biri olarak çoğunu beğenmiyorum,hem kolay hem kısalar çoğu artık,çoğu online odaklı hale getirildi filan,yamalar,optimizasyon sıkıntıları,güncelemelerde cabası,umarım Nx bu tarz olmaz kartuşta full paket içerikle gelir oh koy kartı oyna,onlarca gb veri indirmeden etmeden rahatlık huzur olur valla. Rskiden ps 1-2 dönemlerindede çok güzeldi tak cdyi oyna, konsol ne demekti,konsol rahatlıktı,pc gibi yüklemeydi,updateti uğraşmamaktı Nx bu dengeyi geri getirip gerçek konsol deneyimi yaşatabilir.

Biyturs_OnSr

23.10.2016 00:04:51

+3
Anasayfada sırf Switch'i gördüm de geldim, bakayım dedim acaba DH'nin yorumu ne olacak, arkadaş, bu adam hiç mi bir şeyi beğenmez yahu ? iPad çakmasıymış, hatta bak, iPad'e joystick ekle daha iyi konsolmuş, 3DS devamı bir konsol olmuş falan tamamen oyun dünyasından alakasız yorumlar. Direk 10. dakikada kapattım. Keşke Talha gelseydi demişsin de, yine aynısı olacaktı, adam her fırsatta eziyordu Talha'yı, aman Nintendo hakkında pozitif bir şey demesin hiç altta kalmaz hemen sustururdu. Şu sektörde Xbox ve Playstation tarafında yıllardır değişen tek şey kontrolcüler, orada sorun yok, Nintendo her konsolunda daha önce denenmemiş, gerek party, gerek single olarak oynanacak konsollar yapıyor, kimse bir türlü beğenemiyor. Neden ? CoD yok, BF yok. E arkadaş, sen o konsolda ki oyunları 1 kere olsun oynadın mı, videolarını izlemekten ileri gittin mi 1 kere ? Hayır. Ya ben beğenilmemesine bir şey demiyorum, insanız, herkesin zevki-rengi ayrı, tamam ama neden illa benim dediğim olacak diyorsun, neden illa benim sevdiğim en iyisi, ben sevmediğim çok kötü diyorsun, nedir yani bu ?

darkdiva

23.10.2016 00:02:03

+2
Oyun dünyasının içinde olduğunu söyleyenler bile Nintendo'nun duruşunu anlayamıyorsa normal kullanıcıların her yorumu yapması doğal bence. Oturup dalga geçtiğiniz firmanın dünyanın en çok satan 2 serisine sahip olduğunu göremiyor musunuz? Bence Nintendo'nun konsolu güçsüz falan diyeceğinize 20 senedir Pokemon, Mario gibi oyunlar neden her yeni oyununda rekor satış yapıyor, onu bir düşünün.

Kennnn

22.10.2016 23:59:11

0
quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator Birincisi Nintendo hayranı olarak yeni konsolu ve oyunlarını merakla bekliyorum. Her ne kadar düşük donanımla gelse de, ne kadar fazla gimmick olaylara dalmış olsalar da Nintendo'nun her zaman evimin bir köşesinde yeri vardır. Sizin PS oyunlarını 2 tane adam gibi oyun var demenizden hareketle eleştirdiğinizi düşündüm. Gayette kaliteli exc oyunları var ve çeşitlilik gayet güzel. Mesela bir Gravity Rush benim için bir çok 3A oyundan daha kaliteli bir oyun veya Tearaway. Sadece kaliteli 2 exc oyun var demek hem haksızlık, hem de taraflı bir bakış açısı. Bunu da genelde Xbox fanları yapıyor, gerçi Xbox fanı olmamanız yine bir şeyi değiştirmez, sonuçta çok subjektif olarak yaklaşmışsınız konuya. Bakın bu da cevapladığım mesajınız...

Tearaway Unfolded ps4 ile beraber ne olduğunu bilerek aldığım ilk oyundur. Hakkı yenen yapımlardan keşke nintendo tarafında olsaydı da oyuncular değerini verseydi. Neyse ki Media Molekülün ikinci bir oyun ile uğraştığını düşünüyorum. Arada resmi adreslerine konuyla alakalı kesilen kağıtlar vs. koyup game development yazıyorlar, ( oyunda ki modeller önce elde kağıtlar ile hazırlanıyor ondan) muhtemelen yeni Tearaway gelecek gibi. Japon psn'de yayınlanan sırf deneyim edebilmek için jp hesabı açtığım Gravity Rush 2 demosu ise ayrı güzeldi. Nintendo konusuna gelirsek oyunlar önemli başlarım super düper grafiğine umrumda değil kısmetse ilk gün alırım.

İdrak İstimlak

22.10.2016 21:46:40

0
Nintendo'nun batmasını isteyenler bu yeni oyuncu olmuş ergenler. Hayatlarında ne Zelda oynamışlar, ne de başka bir Nintendo klasiği. Gerçi muhtemelen Mario oynamayan yoktur gibi ama sonuçta yeni yapımlardan pek haberleri yoktur. Hoş bunların hiç birisi Zelda bitirecek kapasitede oyuncu da değildir, vereceksin ellerine BF, CoD bayılana kadar bir sene boyunca oynayacaklar, tek becerebildikleri şey budur. Bugün PS bölümünde birisine Gravity Rush diyorum, adam bu oyunları çöp oyunlar sınıfına koyuyor. Tabii bunlara kızmak çare değil, uygun bir dille cevap verip, bir şeyler öğrenmeye açık insanlara bilgi vermek daha doğru bir yaklaşım.

hakemzsr

22.10.2016 21:27:30

0
23.DK sevgili mesut nüans farkı diye bir cümle olamaz ya nüans olur ya da fark olur sevgiler .

hayansame

22.10.2016 19:36:59

0
Bn o msjda karsidakinin msjina gore cevap vermistim. Gravity rush efsane bir oyundur katiliyorum size. Ps little big planet vs bir cok ozel oyun var. Ama artk nintendo konsol ve oyunlarina bazilarinin surekli ayni assagilayici yaklasimlari bnm de bu sekilde saldirmama neden oldu ve oluyor. Nintendo sacmaliyor, batsin gibi yazilar sinirlermn everesete tirmnmasna sebb olabiliyor.

İdrak İstimlak

22.10.2016 19:06:28

0
Birincisi Nintendo hayranı olarak yeni konsolu ve oyunlarını merakla bekliyorum. Her ne kadar düşük donanımla gelse de, ne kadar fazla gimmick olaylara dalmış olsalar da Nintendo'nun her zaman evimin bir köşesinde yeri vardır. Sizin PS oyunlarını 2 tane adam gibi oyun var demenizden hareketle eleştirdiğinizi düşündüm. Gayette kaliteli exc oyunları var ve çeşitlilik gayet güzel. Mesela bir Gravity Rush benim için bir çok 3A oyundan daha kaliteli bir oyun veya Tearaway. Sadece kaliteli 2 exc oyun var demek hem haksızlık, hem de taraflı bir bakış açısı. Bunu da genelde Xbox fanları yapıyor, gerçi Xbox fanı olmamanız yine bir şeyi değiştirmez, sonuçta çok subjektif olarak yaklaşmışsınız konuya. Bakın bu da cevapladığım mesajınız...
quote:

Fanboyçuk... Ps4 de kaç tane adam gibi exc var. Sony ben ne den çekmeyeyim, çocukmusunuz ? Sony kadar başınıza taş düşsün... eğer oyun sayısı önemliyse senin için al bak buraya https://en.wikipedia.or...ves_(eighth_generation) bu linke tıkladıktan sonra hala ps4 exc yeaa falan diye dolaşıyorsan kalın bir kafan var demektir.

hayansame

22.10.2016 18:51:40

0
Nerede yazmisim begenmedigim ps4 exc oyunlar. Nerede sony yi yerden yere vurdugum cumleler. Ilk msjimda herseyin ozeti var. Benm savundugum sey bazi kalin kafalilarin hayal kirikligi yasadiktan sonra nintendoya anlamsizca saldirmasi. Asil sizin kafanizdaki donanimi ve tek duzeligi vermedigi icin nintendo ya kiziyor saldiriyorsunuz. Ben degildim ps4 de oyun yok diyen . Ben degilim ps4ler aldik oyle yatiyor diyen. Xbox faniymisim gibi cok az bir kitlenin icinede sokuyorsunuz ve o kitleyede akli basinda olmadigini soyleyerek yine sizin secimlerinizden farkli olan insanlara hakeret bile edebiliyorsunuz. Ps4 le memnunsaniz onu oynamaya devam edersiniz. Ne guzel diilmiii

İdrak İstimlak

22.10.2016 16:53:08

+2
Bu sizin beğenmediğiniz exc oyunların kalitesini kim belirliyor merak ettim? Adamlar verdiğiniz listede bir dünya exc oyun saymış, siz sevmiyorsunuz diye exc saymayalım mı bu oyunları? Yani illaki sizin sevdiklerinizden olacak, bu mantıkla birisi Yakuza sevemez veya atıyorum Digimon hiç sevemez de, bunun için konsol alamaz da. Şu kafayı bir türlü aşamadınız, sırf kendi sevdiğiniz konsola methiyeler düzmek adına, başkalarının zevkini iç etmeyi kendinizde bir hak olarak görüyorsunuz. PS markası her nesilde olduğu üzere, bu nesilde de, her zevkten, her yaşa uygun exc oyunları ile oyuncuların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Satış rakamları neredeyse 50 miyon kullanıcıya ulaşmış PS 4 kullanıcısı sayısı ile bunu kanıtlıyor. Diğer tarafta 20 milyonu zorla geçebilmiş, her bir oyunu istinasız PC'ye de gelen ve artık 2 oyundan başka farklı bir şey sunamayan bir konsolun başarısızlığı kadar doğal bir şey olamaz. Zaten ülkemizdeki neredeyse yok denilecek sayıdaki fanatik kullanıcısı dışında bu konsola ilgi duyan akl-ı selim biri de kalmadı. Sonuçta asıl kalın kafalı anlayışın sizin gibi düşünen insanlarda olduğunu görüyoruz.

hayansame

22.10.2016 14:29:31

0
Fanboyçuk... Ps4 de kaç tane adam gibi exc var. Sony ben ne den çekmeyeyim, çocukmusunuz ? Sony kadar başınıza taş düşsün... eğer oyun sayısı önemliyse senin için al bak buraya https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(eighth_generation) bu linke tıkladıktan sonra hala ps4 exc yeaa falan diye dolaşıyorsan kalın bir kafan var demektir.

Kennnn

22.10.2016 13:51:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: macır

fanboucukmu? sen ilk önce düzgün konuş! ps4'te oyun yoksa pc ve xbox platformunda hiç oyun yok o halde:) ne cekemez oldunuz siz sony'be şimdi sen kapa çeneni...
Adamın ne demek istediğini anlamamışsın, başka birşeyden bahsediyor.

Darkenergy90

22.10.2016 13:44:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Burada bık bık ağlayan ps4 sahipleri ben değildim. Oyun yok kaç yıldır diye yazılan yazıları, söylenen cümleleri unuttun mu? bilgin mi yok? Eğer bir bilmeden konuşuyorsan lütfen sus (yada kapa çeneni) sadece yazdığım yazının içinden bir kelimeyi cımbızla çıkarıp ona cevap verme fanboyçukk
fanboucukmu? sen ilk önce düzgün konuş! ps4'te oyun yoksa pc ve xbox platformunda hiç oyun yok o halde:) ne cekemez oldunuz siz sony'be şimdi sen kapa çeneni...

hayansame

22.10.2016 13:33:06

0
quote:

Orijinalden alıntı: macır

bak bakalım ps4'te kaç adet ex oyun var. en azından diğer konsolları göre daha kaliteli ve daha fazla ex oyunları olduğu kesindir...
Burada bık bık ağlayan ps4 sahipleri ben değildim. Oyun yok kaç yıldır diye yazılan yazıları, söylenen cümleleri unuttun mu? bilgin mi yok? Eğer bir bilmeden konuşuyorsan lütfen sus (yada kapa çeneni) sadece yazdığım yazının içinden bir kelimeyi cımbızla çıkarıp ona cevap verme fanboyçukk

Chirrut Imwe

22.10.2016 13:31:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: macır

bak bakalım ps4'te kaç adet ex oyun var. en azından diğer konsolları göre daha kaliteli ve daha fazla ex oyunları olduğu kesindir...
Adedi önemli degil,kalitesi önemli. 2 oyun dışında diğerleri pek anlam ifade etmeyen,resmen öylesine çıkmış oyunlar. Switch'in donanımı henüz belli değil. Bu nesil konsollar kalitesinde görsellik sunabilirse şayet,cihaz oldukça ilgi görebilir.

Darkenergy90

22.10.2016 13:23:18

0
quote:

Orijinalden alıntı: hayansame 1,2 oyun için konsola para verilir mi? siz kaç yıldır ps4'de kaç tane exc oynadınız ? Oyunsuzluktan dert yandığınız günleri ne çabuk unuttunuz ? valla Gökhan'a Allahtan sabır diliyorum. Karşısında zır cahil ve sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan birisi var...
bak bakalım ps4'te kaç adet ex oyun var. en azından diğer konsolları göre daha kaliteli ve daha fazla ex oyunları olduğu kesindir...

michael01

22.10.2016 12:23:00

0
Şu robot geliştirenlere sesleniyorum.Geliştirdiğiniz robotlara vurdunuz tamam da bunu kayıt altına almayın.İlerde kendi kendine öğrenen robotlar gelince sizin yüzünüzden olan insanlığa olacak.

hayansame

22.10.2016 11:46:21

0
1,2 oyun için konsola para verilir mi? siz kaç yıldır ps4'de kaç tane exc oynadınız ? Oyunsuzluktan dert yandığınız günleri ne çabuk unuttunuz ? valla Gökhan'a Allahtan sabır diliyorum. Karşısında zır cahil ve sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışan birisi var...

ahmetdurangocer1

22.10.2016 11:06:17

+8
Guinness'e girmiş cinsellik rekorları için tıklayın. http://bc.vc/VXPyn4i şifreli maçları ücretsiz ve canlı izlemek için tıklayın. http://bc.vc/6cGeEyL

sendomi

22.10.2016 10:17:48

+4
bir şeyi farkettim uzun zmaandır bu programı doğru düzgün izlemiyorum,sanırım talha ayrıldıktan sonra pek tat tuz vermiyor bana

Barbaroscakir

22.10.2016 09:57:03

0
quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Mesut Bey video işleme ağır fail olmuş. 24.18'da resmen sesli kamera arkası var
Hep şikayet..

alito

22.10.2016 08:55:34

0
Çok güzel bir bölüm olmuş, keyifle izledim teşekkürler.

Bosu

22.10.2016 03:43:16

0
Yanliş anlamayin ama videodaki espirilerin hiç biri hoşuma gitmedi. Profesyonellikten uzak durmuşsunuz.

redoracle

22.10.2016 01:55:21

0
Nx'i de beğenmemişler diğerlerinden güçsüz diye. Nx nintendo oyunları için ve mobil bir konsola göre yeterince güçlü olmuş,adamlar bir pokemon go yaptılar dünyayı salladılar,belkide bir ön çalışmaydı mobil olarak oyunların tutup tutmayacağına baktılar ve bu konsol bu tarz oyunlar için oldukça ideal görünüyor. Tanıtımı abartı yapılmış deniyor, e sanki sony oyunları ilk gösterdiğindeki grafikleri oyunlarda görebildiniz mi(killzone vs),bunları her şirket yapıyor. Read D.R. niye bu kadar beğenilmiş anlamadım birçok hatası varmış,üstelikte oynanış oldukça kolay deniyor,sadece atmosferi etkileyici heralde,niye bu kadar abartıldığını anlamadım. Keşke Talha Nx için bi süpriz yapıp konul olsaydı güzel olurdu nede olsa onun favori konsoluydu Nintendo. Nintendo gelmiş geçmiş en yüksek puanlara sahip oyunları yapmış bir firma(zelda ocarina of time,super mario galaxy vs) Zelda'ya bile eh işte denmesi komik olmuş,zelda gibi oyun ne arar ipadde,yada mario gibi bir oyun. Neyse belki bi etkinlikte Nintendo yapar da Mesut Nintendo'yada Sony gibi övgüler yağdırır,hatta daha önce beğenmediği (dinazorlu Horizon Zero Dawn gibi) oyunlarıda bir anda çok beğenir

mementopolis

21.10.2016 23:34:31

+5
2si1 "SESSIZ" Teknoloji ve Oyun Programı

KaleyDeskop

21.10.2016 23:23:50

+1
galiba ölene kadar bir tesla araca sahip olamayacağım, videolarını izleyerek acımı dindiriyorum ah ulan ah, belki milli piyango vurursa zengin olup alırım...

Hoid

21.10.2016 23:16:18

0
Güzel bölümdü ayrıca belirtmek isterim BSC ye üye girişi yapılamıyor sorun var galiba ?

hasanasd

21.10.2016 23:11:25

+3
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step Ses konusunu düzeltiyoruz 1 sate sorunsuz versiyon yayında olur. Sabrınız için teşekkürler :)
siz o kadar uğraşıyorsunuz bir de bize sabredin diyorsunuz valla büyük adamsın

TheRECRUIT

21.10.2016 23:10:42

0
2si1 "Saylınsır" Teknoloji ve Oyun Programı

MacGyver.

21.10.2016 22:57:39

+8
arkadaşlar, yok su koyuverdiniz, yok boşladınız falan diye abuk sabuk yorumlar yapmayın, editörlerin motivasyonunu bozmayın. sizler hiçbir şey üretmediğiniz için üretim esnasında her türlü hatanın olabileceğinin bilincinde olmayabilirsiniz ama istisnasız olarak insanın olduğu her yerde hata da vardır. bu dünyadan başka birilerinin basit bir hatası yüzünden ölen bilmem kaç tane insan var. şu videoda senkron kaymış çok mu önemli, çok mu büyük hata? asıl siz kendinize çeki düzen verin, akşam akşam insanların canını sıkmayın.

olağan_şüpheli

21.10.2016 22:54:35

0
Ses ses ses one tu tiri

TheExtasyOfCold

21.10.2016 22:52:27

0
Way arkadaş bende tarayıcıya suç buluyorum. Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlamadım ki.

OtostopcununRehberi

21.10.2016 22:52:19

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step Ses konusunu düzeltiyoruz 1 sate sorunsuz versiyon yayında olur. Sabrınız için teşekkürler :)
Forumda bu şekilde "SEESSS YOOK, SU KOYUVERDİNİZ" diyen insanları görünce üzülüyorum. Sanki anında hazır oluyor. Hala bilmiyorlar bir video renderlemenin kaç saat sürdüğünü.

Seyrim

21.10.2016 22:51:04

0
Güzel diyenler ses olmadan nasıl izlediler acaba merak ettim.. :D

bydvd

21.10.2016 22:48:09

0
ALOOOOOOOO SES YOK SESSSSSS.... İYİCE BOŞLUYORSUNUZ ARTIK.... BİRAZ KENDİNİZE ÇEKİN DÜZEN VERİN BİRAZ DAHA YENİLİKCİ ŞEYLER YAPIN... SU KOYUVERDİNİZ..

Free WiLL

21.10.2016 22:42:55

0
video patlamış yayınlamadan önce hiç mi kontrol etmiyorsunuz yahu

koppa

21.10.2016 22:39:01

0
Uzanmis izleyeyim derken ses kaymış bölüm bana denk geldi. Bahtsızım.

EFEFPSTR

21.10.2016 22:36:26

0
cok bozdunuz cok

Chirrut Imwe

21.10.2016 22:32:10

0
6dkk'dan sonra ses mes yok

SS10

21.10.2016 22:30:40

0
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step Ses konusunu düzeltiyoruz 1 sate sorunsuz versiyon yayında olur. Sabrınız için teşekkürler :)
Mesut Bey video işleme ağır fail olmuş. 24.18'da resmen sesli kamera arkası var

mehmet4428

21.10.2016 22:29:59

0
Ses olaydı iyidi.

Speed-Step

21.10.2016 22:28:17

+7
Ses konusunu düzeltiyoruz 1 sate sorunsuz versiyon yayında olur. Sabrınız için teşekkürler :)

.kök

21.10.2016 22:23:32

+1
Seste kayma var. 7. dakikadan sonra ses yok 22. dakikada devam ediyor konuşma.

Patren

21.10.2016 22:22:33

0
montaj hatası dk 6.05 den itibaren ses gidiyor

keskin53

21.10.2016 22:18:10

0
videoda 7 dk sonra ses yok

abdu97

21.10.2016 22:16:20

0
seste sıkıntı bitek bende mi var 6.dk ve sonrası

MacGyver.

21.10.2016 22:15:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: caneycaney

nereden anladın güzel olduğunu? Video yayınlanma tarihi 22:03 Attığın mesajın tarihi 22:08 Videonun uzunluğu 52 dk.
videonun 20 dakikasında ses yok zaten. nasıl güzel bölüm oluyorsa? ilk yorumu yapmak nasıl bir ego tatminiyse artık. @speed-step mesut 10 dk.dan sonra ses gidiyor.

Onur0021

21.10.2016 22:14:20

+3
06:04'ten sonra ses yok.

caneycaney

21.10.2016 22:11:52

+9
quote:

Orijinalden alıntı: TLamir Güzel bölümdü :D
nereden anladın güzel olduğunu? Video yayınlanma tarihi 22:03 Attığın mesajın tarihi 22:08 Videonun uzunluğu 52 dk. Videonun 7.dakikasından sonra ses yok

36

21.10.2016 22:09:22

0
Harikasınız

keskin53

21.10.2016 22:08:55

0
samsung gta modudan sonra şimdi apple bekliyorum

TLamir

21.10.2016 22:08:17

0
Güzel bölümdü :D

Patren

21.10.2016 22:06:17

0
samsung gta modu güzelmiş :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD