Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2si1 "MKV destekli" Teknoloji ve Oyun Programı

7 Kasım 2014 Talha Aynacı 0 İzlenme Sayısı: 29271 Video süresi: Video İnceleme
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

2si1'in bu bölümünde Windows 10'un MKV desteğini tartışıyor, Intel'in Pentium 4 işlemcilerde hile yaptığını kabul etmesini yorumluyor, Steam'in TL fiyatları neden yükseldi açıklıyor bir de bölüm sonunda Sony'nin Playstation Gold Wireles 7.1 kulaklığı ile ilgili deneyimlerimizi aktarıyoruz.

Bu programımızda MSI'ın 8GB R9 290X ekran kartı, Witcher'ın DLC paketlerinin ücretsiz olması, Acer'ın yeni oyuncu dizüstü bilgisayarı, Intel'in Pentium 4 işlemci skandalı, Battlefield 4'ün iOS sürümü ve Nvidia'nun Farcry 4 üzerindeki teknolojileri, 3 boyutlu yazıcılarla yapılan silahlar için üretilen özel mermiler öne çıkan konular oluyor.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Sıcağı Sıcağına - The Crew Beta Assassin's Creed Unity- Geniş Tanıtım Videosu (Türkçe Altyazılı)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DH Misafiri

17.1.2015 19:06:12

0
ya kaç 2si1 dir steam zamı diye tutturdunuz arkadaşım 3-4 oyunda olan zammı sanki bütün oyunları etkişemiş gibi göstermenizin amacını anlayamadım bir türlü.fiyatları uçuk olan oyunların sayısı 2 elin parmağını geçmezsen siz tutmuş bunu abartıyorsunuz. bir shadow of morder bir lords of the fallen bir wither 3 ün fiyatlarını neden söylemiyorsunuz? aha yeni çıkan FM in fiyatı 80 lira. yabancı takip ettiğim oyun sitelerinde bile 40 dolar olan oyun 80 lira çıktı. bu tutumunuzu bir an önce değiştirmenizi talep ediyorum.+ fiyat değiştiren 2 firma olan ubisoft ve 2k in eski oyunlarının fiyatları da değişmedi geçen gün bioshock infinite i 12 liraya aldım indirimden.

DH Misafiri

17.1.2015 19:06:12

0
Sayın Mesut Çevik. Ben o kulaklığı almak isterim. Nasıl iletişime geçebilirim sizinle?

DH Misafiri

17.1.2015 19:06:12

0
Beyaz Eşya haberi araya kaynadı . Söylemeden geçtiler :D

DH Misafiri

17.1.2015 19:05:54

0
En iyisi tüm satıcıları araştırmak store steam d&r gibi saticileri alacağın oyunu en az fiyat hangisiyse ordan almak

gmyo31

12.11.2014 11:33:34

0
sadece merak ettigim icin saka yollu olarak sordum o program da hatırlıyorum tablet icin degil mobil platformlar icin soylenmisti tabiki de malzeme kalitesinin ve işletim sistemi ayrımını yapabiliyorum mesut bey saygılar

Speed-Step

12.11.2014 11:22:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: gmyo31 talha abicim daha 5-10 program once forever ıos diyordun bukulen tlf icin sıraya giriliyor diyorsun hayırdır :)
Merhaba, iOS'un iyi bir işletim sistemi olmasıyla malzemesi ve dayanıklılığı sorunlu bir telefonun eleştirilmesi arasında nasıl bir bağlantı kuruyorsunuz? İyiye iyi kötüye kötü demeyi öğrenmediğiniz sürece bu tip durumlar karşısında şaşkına dönebilirsiniz. Evet iOS özellikle Tabletler için en iyi işletim sistemidir ama iPhone 6+ bana göre kötü bir telefondur. Sorun nerede? Sevgiler, Mesut Çevik

gmyo31

12.11.2014 10:38:54

0
talha abicim daha 5-10 program once forever ıos diyordun bukulen tlf icin sıraya giriliyor diyorsun hayırdır :)

Guest-98BA03E18

11.11.2014 09:02:59

0
Niye para veriyolar ki çok istersem indiririm vlc media player i izlerim sanki çok büyük bir gelişme

Basteryus

10.11.2014 21:34:21

0
1-) Tamam da baskı altında kalan steam değil işte yayımcılar. Steam'in belirlediği kur sayesinde hala çoğu oyunda 1$=1,5 TL oranını koruyarak satış yapıyo. TL'ye geçiş birkaç firmanın fahiş fiyatları dışında önceki fiyatlara nazaran daha alınabilir seviyeye indi. Sırf bu firmalar yüzünden eski fiyatlandırmaya dönülmesini şahsen ben istemem. 2-) Evet başımıza ne geliyosa yerli dağıtımcılardan geliyo, fakat dediğim gibi bizim de yapacağız şey alternatif satın alma kanallarına yönelmek. 3-4-) Bu indirim dönemleri oyuncular için önemli, elimizde zaten oynamadığımız oyunlar varken acele etmeyip indirim dönemlerini beklemek daha mantıklı. Fiaytaların kademe kademe düşme olayı steamde de var. Gerçi ne kadar sürede bi düşüyo bilmiyorum fakat mesela şu an borderlands 2 31 TL, Far Cry 3 45 TL, Tomb Raider 35 TL 5-) Verdiğim sitede rus key olarak satılan ve global olarak satılan ayrı ayrı, burda önemli olan referanslara bakarak alışveriş yapmak. özellikle steamtradeste çok uygun fiyatlara oyun temin edilebiliyo. başlası ile takas yaparkey key değilde gift olarak alışveriş yaparsanız bölge kilitli olup olmadığını rahatça anlayabiliyorsunuz. Bununla ilgili forumda 1-2 rehber var, alışveriş yapacak kişi detaylı bilgiyi buralardan öğrenebilir. Ben yine de kişilerle değilde firmalarla muhatap olmak istiyorum derseniz. Sık sık indirim yapan ve her ülkeye satış yapan siteler var, bunlarda resmi dağıtım yapıyor. GMG, Gamersgate, Nuuvem, Amazon HumbleBundle vs. gibi Mesela az önce verdiğim örnekte Borderlands Pre Sequal vardı. Şu an nuuvemde %15 indirimle 75 TL. (indirimsiz 89) Blge kilidi yok istediğiniz ülkede oynayabiliyorsunuz Her iki platformda da cebimize neresi uygunsa ordan alışveriş yapacağız tabiki. Ben sadece Steam(PC) pahalı deyip, PSN(PS)'den alışveriş yapın demenize takıldım. Steam yerine Origin deseniz anlarımda, ikisi farklı platformlar. PC'yi bırakın PS'ye gelin diyorsunuz sanırım fakat bence iki platformun oyun deneyimi apayrı bişey, şahsen ben PC'de oynamayı daha çok seviyorum ve Playstation benim için ikinci planda ve lüks (PC'de oyun oynamasam da her halükarda pc'de vakit geçirdiğim için, bana ekstadan fazla maliyeti yok). Konsollara da, onlara özel oyunlarından dolayı imrenmiyorum değil. Sonuç olarak tamamen kişisel tercihler ve sadece oyun fiyatlarına bakarak, birini seçip diğerinden vazgeçmek pratikte pek mümkün değil açıkcası.

Virtual Reality

10.11.2014 21:04:15

0
1-) Hocam, yazdıklarımı eksilterek neden anlam değişikliğine uğratıyorsunuz. Ben yazımın içinde üstüne basa basa Steam, "daha sonra yerli dağıtımcıların baskısına dayanamadı ve fiyatlar eski dolar halinden bile daha yükseğe çıkarıldı." diye belirmişim. 2-) Hocam işin açıkçası, her şey yerli dağıtımcılar yüzünden, Steam'in bir suçu yok gibi şeyler biz son kullanıcılar için pek bir şey ifade etmiyor. Bizi ilgilendiren, hangi market kaça satıyor. Bizler steam'in avukatı değiliz. Yerli dağıtımcılarla arasındaki problem bizi bağlamaz. Biz nereden ucuza alırız, kaç para veririz ona bakarız. 3-) Bahsettiğiniz indirimlerin hepsi 2006 yılından bu yana USA Playstation Store da var. Özellikle, Black Friday (Kara Cuma) ve Plus indirimleri dehşet oluyor, üstelik önümüzdeki ay PS4 Plus üyelerine AAA oyunlar verilmeye başlanıyor. PS3 de zaten 2006 dan bu yana AAA oyunlar bedava veriliyor. 4-) USA Playstation Store da da bir oyunun fiyatı, zaman geçtikçe kademe kademe iniyor. BF4 şuan $39 (Sony' nin game sharing hizmeti ile alındığın $20 a geliyor. Daha ne olsun.) 5-) Hocam birde Rus key falan her adamın yapabileceği işler değil. Ben dünyanın en büyük oyun marketlerine göre karşılaştırma yapıyorum. Konsol cephesinde USA Playstation Store, PC cephesinde Steam mağazası dünyanın en büyük oyun marketi. O yüzden hep bu ikiliyi karşılaştırıyorum.

Basteryus

10.11.2014 20:38:18

0
Reklam amaçlı fiyatları düşük mü gösterdi ? Neden bahsediyosun sen yav, fiyatları doğrudan steam'in belirlediğini falan mı sanıyosun ? Steam'in önerdiği fiyatlar hala öncekine göre avantajlı. Steam, yayımcılar oyunlarını markete koyarken, TR ve diğer ülkeler için özel bi fiyat belirlemezse, kendisi bi fiyat önerir. O da şu an için 1$ = 1,5 TL civarı, yani ABD fiyatı 60$ ise TR fiyatı 90 TL olur. (fiyatın yüksekliğine göre değişiyo.) Fakat firmalar isterlerse o bölge içinde özel fiyat belirleyebiliyolar. Çoğu firma steam'in önerdiği fiyatı kabul ediyo fakat Ubisoft ve 2K ARAL ile ortaklıklarından dolayı fiyatları kutulu oyunlara yakın tuttular. Onun dışında öncekinden daha kötü fiyatlara rastlamadım. Bunları da temin edebileceğin zibilyon tane site var. "Steamden TL ile alışveriş yapıp kendinize eziyet etmeyin. Parayı yolda bulmuyorsunuz." Steam de TL ye geçince pahalandı. Peki biz oyun severler ne yapmalıyız; En iyisi USA Playstation Store dan alışveriş yapmak Ne yapayım PC oyuncusu olarak, Steam yerine PSN'den mi alışveriş yapıyım ? Demişsin ki USA Psn'den alışveriş yapın. Playstation da ucuz oyun almak için alternatifler varda Steam'de yok mu sanki ? Steamtrades, G2A gibi siteler de normal satış fiyatının çok daha altında satın alabilirsin istediğin oyunu. GTA çıkınca Steam'de ne kadar olacak ? Diyelim ki steam'de şu an ki en yüksek fiyatlardan çıktı. Mesela Borderlands: Pre Sequel 170 TL. Peki ben şu an bu oyunu steam dışında ne kadara bulabiliyorum. Buyur, G2A'da 38$ Orası olmazsa steamtradesten alırım, yığınla alternatifim var. Ayrıca çıktığında da TR yaması hazır olmuş olur https://www.g2a.com/borderlands-the-pre-sequel-steam-cd-key-global.html http://technogame.net/gta-v-turkce-yama-calismasi/ Ayrıca her çıkan oyunu ilk ben alıcam tasasıyla yaşamazsan çıktıktan 6 ay kadar sonra %50, 1 sene sonra %75 civarı indirimle, steamden temin edebilirsin. Yaz indirimleri, hallowen, kara cuma, kış indirimleri vs vs. bi sürü indirim dönemi var.

Virtual Reality

10.11.2014 16:02:01

0
Değerli arkadaşlar, TR Playstation Store da fiyatlar ucuzlamaz, boşa beklemeyin. Çünkü, Steam de TL ye geçince pahalandı ve Steam TL'nin de ucuzlamaya niyeti yok. Olay tamamen, TL kurundan satış yapan storelar dan alışveriş yapmayı tercih etmekle alakalı. TL ile satış yapan dijital oyun marketlerini tercih etmek zorunda değilsiniz. Steam TL ye geçince, millet bedava oyun dağıtıyor sandı. Halbuki, Steam efendi TL ye geçtiği ilk hafta, reklam amaçlı fiyatları düşük gösterdi. Daha sonra yerli dağıtımcıların baskısına dayanamadı ve fiyatlar eski dolar halinden bile daha yükseğe çıkarıldı. TL ye geçmeleri, Türkiye de ki oyuncuların zararına oldu. Fakat, steam'in TL ye geçmesi çok iyi olmuş gibi anlatılıyor. Steam de TL ye geçince pahalandı. Peki biz oyun severler ne yapmalıyız; En iyisi USA Playstation Store dan alışveriş yapmak, ben ve çevremdeki PS3 PS4 sahibi herkes USA Playstation Store dan alışveriş yapıyor. USA Playstation Store da yeni çıkan en baba PS3 PS4 oyunu, 2006 yılından bu yana fix $60 dan çıkıyor ve Playstation Game Sharing (PSN Kardeşlik) yaparak iki kişi ortak alabiliyor ve adam başı $30 düşüyor. Game Sharing ile alınan oyun, iki adet PS4 de çalışıyor ve alan kişiler, aynı oyuna aynı anda online olarak girebiliyorlar. Sanki ayrı ayrı almışlar gibi. 2006 yılından bu yana Sony şirketi, Playstation kullanıcılarına game sharing hizmetini sunuyor. En pahalıya aldığım Playstation oyunu $30 ve aylık indirimlere, black friday indirimlerine, plus indirimlerine, psn kampanyalarına, vs. denk gelirsem. Yeni çıkmış en baba oyunları $30 dan da ucuza alıyorum. Steamden TL ile alışveriş yapıp kendinize eziyet etmeyin. Parayı yolda bulmuyorsunuz. USA Playstation Store dan alışveriş yapmak ise çok kolay, aşağıdaki linkte her şey detaylıca anlatıldı. USA PLAYSTATION STORE dan ALIŞVERİŞ NASIL YAPILIR [ANA KONU] http://forum.donanimhaber.com/m_97897417/tm.htm Not: GTA V çıkınca, USA Playstation Store da ki game sharingli fiyatıyla, Steam de ki PC versiyonunun fiyatını karşılaştırın. USA Playstation Store dan alınca, game sharing ile $30=67TL ye sahip olacaksınız. Steam de ki fiyatı kim bilir kaç lira olacak? GTA V PS4'ün Playstation Store fiyatını aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Sony Game Sharing hizmeti ile $30=67 TL ye geliyor. Aynı oyunun Steam TL mağazasından PC sürümünü 67TL ye almak imkansız. PC sürümünün fiyatı açıklansın, SS li karşılaştırma yapacağım. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-us/games/grand-theft-auto-v/cid=UP1004-CUSA00419_00-GTAVDIGITALDOWNL

BlackBeasT

10.11.2014 08:50:26

0
(.mkv) video sektörü tarafından oluşturulan format değil ki film ripleyen kişilerin oluşturduğu Konteynır, açılımıda "matruşka..." ööle bişe, o sebep'den Büyük üreticiler ne kadar mesafeli dursalarda (.mkv) destekleyen cihazlar makbuldür

kayamtky

9.11.2014 23:50:03

0
Hp nin saatine 1850 TL verecek maddi durumum yok. Ebay dan 70 dolara Çin malı "gv08 watch phone" satın aldım. İçine sim kart taktım. Hem saat hem telefon olarak kullanıyorum. Tek kusuru var 2 günde bir şarj etmek zorundasın.

JonnyCaqe

9.11.2014 00:35:28

0
gold headset 5 para etmez.70 dolara razer kraken alinip gecilir.

ozkn-t

9.11.2014 00:32:52

0
Aklım kulaklıkta kaldı.

GoldPunch

8.11.2014 23:07:59

0
60Hz ile 120HZ arasında gerçekten fark ediyor. Mesela monörümü arada 60 HZ e düşürüyorum denemek için. Fare imlecinin bıraktığı izden bile anlaşılabiliyor. Hatta bir zamanlar PC m de problemim vardı. Monitörüm otomatik 60HZ e düşürüyordu görüntüyü. Ben hemen fare imlecinden 60 a düştüğünü anlayıp 120HZ e çıkarıyordum.

Speed-Step

8.11.2014 18:39:13

0
Arkadaşlar Merhaba, Beyaz eşya haberi arada kaynamış :) aşağıdaki haber ile ilgili bilgi verecektik. http://www.donanimhaber.com/diger-ev-elektronigi/haberleri/Haierin-yeni-beyaz-esyalari-kablosuz-sarj-imkani-sunacak.htm Sevgiler, Mesut Çevik

ounomaus

8.11.2014 17:34:10

0
doğru ses kalitesi ehhh ama bir film için 6-7 gb 720 p için 1080p için en az 10 gb kapasite çok yer kaplıyor dahası indirmek cabası bir filim için kaç saat bekliyecen

bkaakco

8.11.2014 17:02:07

0
Umarım Microsoft, Windows konusunda yüksek fiyat strateijisinden vazgeçer. Windows 10, en azından Windows 8 / 8.1 kullanıcılarına uygun fiyata verilmeli.

Xan'ela

8.11.2014 14:19:13

0
quote:

Orijinalden alıntı: dreek Mesut abi gerçi sen torrent ile uğraşmadığın için yify formatı var mp4 formatında 700-950 arası mb (1280x540-1280x720) çözünürlükle filmler var mkv başarılı format ama çok önemlide değil artık kullanıcılar için full hd de var istersen yine yify ama sen şimdi amazondan kulaklık getirmişsin bizde mesela ekran kartı gibi bileşenler getirtme olayı hakkında bilgi versen gelen üründen ne derece vergi alınıyor kargosu acaba ürünü türkiyede garantisi olcak mı
Yify riplerinde görüntü iyi de ses çok kötü oluyor.

ounomaus

8.11.2014 13:35:46

0
Mesut abi gerçi sen torrent ile uğraşmadığın için yify formatı var mp4 formatında 700-950 arası mb (1280x540-1280x720) çözünürlükle filmler var mkv başarılı format ama çok önemlide değil artık kullanıcılar için full hd de var istersen yine yify ama sen şimdi amazondan kulaklık getirmişsin bizde mesela ekran kartı gibi bileşenler getirtme olayı hakkında bilgi versen gelen üründen ne derece vergi alınıyor kargosu acaba ürünü türkiyede garantisi olcak mı

istinat

8.11.2014 13:04:58

0
arçeliğe ne olmuş ?

Geldimmigordun

8.11.2014 12:16:47

0
mkv candır

Stickand

8.11.2014 11:46:31

0
Bu arada beyaz eşya olayı falan kestiler sanki bu bölümde ne oldu böyle anlamadım

Stickand

8.11.2014 11:43:44

0
Çok ciddi bir bölüm olmuş geçen haftadan kaynaklı sanırım :)

ø

8.11.2014 11:34:08

0
quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

O oyun hala oynanıyor mu
Eskisi gibi bedavaya oynanmıyor. Minimum 3000+ karakter dizmek için. Her ay Minimum 3200 Cash (90 TL) harcarsan öyle bir oynanıyor ki.

1BilimAdamı

8.11.2014 11:31:04

0
quote:

Orijinalden alıntı: ø Harbiden oyun dünyası garip bir hale büründü. Birde şu Knight'ın koltuğunu alacak oyun olsa.
O oyun hala oynanıyor mu

ø

8.11.2014 11:18:38

0
Harbiden oyun dünyası garip bir hale büründü. Birde şu Knight'ın koltuğunu alacak oyun olsa.

serdar_k

8.11.2014 09:19:36

0
steam olayını çok abartıyorsunuz üzüldük eski haline dönsün diyorsunuz anlamıyorum 3-5 tane oyunun fiyatı arttı geri kalan düştü 50$ lık yeni çıkmış oyunlar 75 tl den satılıyor 2k ubisoft firmaları saymazsak daha iyisi olamazdı

WB

8.11.2014 09:01:30

0
Beyaz esya haberi mi arcelik reklami mi yapildi belli degil..

sakalak

8.11.2014 08:41:15

0
quote:

Orijinalden alıntı: Sassit MKV'ye korsan bu falan denmiş ancak bir video formatı yapılırken bu formatı korsanlar kullansın kahrolsun orjinal nihahahah nidalarıyla bir format oluşturulmuyor. MPEG'i sanki mkv'nin orjinal rakibi gibi göstermişsiniz ama girin herhangi bir warez siteye filmlerin hepsini MPEG/mp4 formatlarındada bulursunuz. MP4/MPEG4 kullanımı gittikçe azalıyor çünkü yüksek kalite isteyen görüntü ve seslerde yetersiz kalıyorlar. MKV'ye her formatta görüntü ve ses atılabiliyorken MPEG4 sınırlandırılmış durumda. MKV H.264 formatına destek verdiğinden ve esnek olduğundan yüksek çözünürlüklerde daha çok kullanılıyor.
Kardeş mkv video formatı değil milleti yanlış bilgilendirme

Vl.Murad

8.11.2014 08:18:59

0
Beyaz eşya haberi ilginçti :)

MühendisMurat

8.11.2014 03:27:18

0
güzel bir program olmuş, yorumlarda kasıntı değil, net ve dobra dobra.

maxmania

8.11.2014 02:59:11

0
mkv formatı için korsan, warez falan denmiş de; bir zamanlar bu söylenenler mp3 ve divx formatları için de söyleniyordu. kullanıcıların inadı ve interneti yaygınlaşması sayesinde büyük firmalar da kabullenmek zorunda kaldı. ben mkv' nin de müzik sektöründe olduğu gibi, internet üzerinden film satın alma veya kiralamada yeni standartlardan birisi olarak yaygın kabul göreceğini düşünüyorum. nedeni ne derseniz; esnek yapısı, sonradan alt yazı veya ses dosyasının değiştirilebilmesi derim. düşünün türkçe dublaj olan bir filmin mkv formatı içindeki sadece ses dosyasını değiştirerek veya türkçe ses dosyasını ekleyerek piyasaya sürülebilecek olması büyük bir kolaylık sağlayacak.

foz54

8.11.2014 01:16:24

0
Free2play tehlikeli bir şekilde çoğalıyor south parkın son bölümünde konu olmuş freemium

Zuko

8.11.2014 00:14:24

0
Yana yakıla beyaz eşya arıyordum. Konuştunuz konuştunuz, beyaz eşyayı anlatmayı unutup diğer haberlere geçtiniz.

berkanenes

7.11.2014 23:42:25

0
Güzelmiş ,..

N3T

7.11.2014 23:36:52

0
Sony'nin Playstation Gold Wireles 7.1 GOLD da 249 TL

Basteryus

7.11.2014 23:28:44

0
+1 Şu an için bariz bi şekilde daha avantajlı oldu TL fiyatları. 1-2 firmanın fahiş fiyatları yüzünden eski sisteme dönülsün isteğini çok saçma buluyorum. Ki zaten onları da çok kolay bi şekilde dışardan temin edebiliyoruz. İlerde daha fazla firma bu yüksek fiyatlandırma politikasını benimserse sıkıntı olabilir ama şu an gayet iyi bence.

turker03

7.11.2014 23:19:05

0
Anlamıyorum adamlar hem telefon az satıyor diye şikayet ediyor hem de almak isteyenlere telefon üretmiyor ortada telefon yok, ne iş bu oneplus anlamadım :S

Fingolfin.

7.11.2014 23:12:54

0
Bu steamdeki 2k ve ubisoft'un fiyatları yüksek kurdan vermesine, tüm steam fiyatları uçmuş gibi bir tepki verilmesini hala çözebilmiş değilim, ki ubinin eski ac oyunları 20 dolardı, şimdi 20 lira.Çoğu firmanın oyunları hala çok uygun fiyatlara satılıyor, yani CoD:AD bile 99 lira, kaldı ki, Lords of Fallen, Shadow of Mordor gibi son dönemde çıkan oyunkar 75 lira yav.Witcher 3'e 80 liraya, hatta 2 oyuna sahipseniz sadece 70 liraya sahip olabiliyorsunuz, ki bu oyunlar indirimlere de giricek ve çok daha uyguna alabileceğiz ilerleyen dönemlerde, diğer üst kurdan satılan oyunları da, gmg, g2a ve benzeri sitelerden tedarik edebilirsiniz yani.

prodigy842

7.11.2014 22:58:33

0
amerikanın silah ile ilgili perde arkasını bu filme görebilirsiniz. kesinlikle bu filmi izleyin. Amerikanın kirli yüzünü görün. (Rampage Capital Punishment)

mhcd

7.11.2014 22:56:25

0
yalnız abonelere bildirim gelmedi acilen ilgilenilmesi gerekiyor

carman

7.11.2014 22:56:23

0
güzel bir programdı kulaklığın fiyatı uygunmuş alınası bir fiyatta şuan düşünelim

EmreCArat

7.11.2014 22:56:12

0
HP'nin saatleri Türkiye için de satışa çıkmış;990 ve 1841 lira fiyat etiketleri var. http://www.gilt.com/sale/men/mm/michael-bastian-x-hewlettpackard-1

prodigy842

7.11.2014 22:50:07

0
tamda canım sıkılıyordu. Bu iyi oldu.

Gece772

7.11.2014 22:48:04

0
Gta 5 pc system merak ediyorum....

1BilimAdamı

7.11.2014 22:43:52

0
Küçükler 60 dolarlık oyunu nasıl satın alacak?

12 Angry Men

7.11.2014 22:40:45

0
+ / - geri gelsin.

er36po

7.11.2014 22:19:31

0
Fazla naz aşık usandırır ya işte bu getoşta (GTA) beni usandırdı.. artık çıksa da oynamayacağım.

1BilimAdamı

7.11.2014 22:19:27

0
Diyorum ben bu çayı çerezi niye hazırladım diye?Meğer cumaymış unutmuşum :)

ilhanozan

7.11.2014 22:12:54

0
her nedense dh yorum ve incelimelerle diğer sitelere göre geride kalmaya başladı .biraz daha çaba

karaköy_soğancısı

7.11.2014 22:02:06

0
ERSİN REİSE REDDEDEMİCEĞİ BİR TEKLİF YAPIN DA GERİ DÖNSÜN YA :) (kabul etmezse xbox ve playstationı nı parçalayıp koynuna koyun)

benkimim50

7.11.2014 21:51:53

0
erdi ve ender beyin canlı yayınıyla çakışması kötü oldu neyse onları izledikten sonra da 2si1 izleriz artık.

Buzmavili

7.11.2014 21:49:04

0
Süper..👏

UltravioleTT

7.11.2014 21:47:10

0
Yerimizi alalım.

Fear of the Dark

7.11.2014 21:46:25

0
ön

Guest-2BAE0C551

7.11.2014 21:46:05

0
Önlerden

keskin53

7.11.2014 21:43:56

0
ilk sıralardan yerimi aldım
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
1
OY
8
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD