Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

2si1 "AMD RX Vega, GTX1080'den hızlı!" Teknoloji ve Oyun Programı

7 Temmuz 2017 Gökhan Yılmaz 0 İzlenme Sayısı: 16823 Video süresi: 02:29:44 1e1
Video otomatik başlamasın
URL
Embed
YouTube Kanalımıza Abone Olun

AMD'nin RX Vega ekran kartıyla ilgili sızıntılar devam ediyor. Intel, sil baştan yeni bir işlemci mimarisi geliştirme peşinde. Nvidia'da işler tıkırında. Sony, Xbox One X videosunu montajlayıp aşırdı.

BSC bolumsonucanavari Bolum Sonu Canavarı PC PS3 xbox 360 DS PSP Wii IPhone PS4
Spider-Man ile VR Deneyimi No70: Eye of Basir Video İnceleme
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dark matter

23.7.2017 14:16:09

+1
Mesut Çevik kullanıcılar hakkında yorumları.Gerçek yüzünü görün.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

MonitörKertenkelesi

20.7.2017 12:32:34

0
Aşkolsun yani Erdi bey. Eğer ki bulabilsem size daha eski topiklerimi açıp gösterebilirdim ki F Klavye laptop bulamadığım için klavyeye F klavye sticker yapıştıran biriyim. Hala da öyle, yepyeni bilgisayarlarımın klavyesine F klavye sticker yapıştırıyorum. Telefonumda ise Q kullanmadığım için eski telefonların tuş takımı "T9" ayarında kullanıyorum. Tablet ve telefonda henüz sağlıklı bir F klavye uygulaması bulamadım, F klavye uygulamalarının hepsi küçücük harflerle geliyor ben de tablette olabildiğince yazı yazmıyorum. F klavye savunan biri Q klavye kullanmamalı, kullanıyor ise bu sadece ve sadece imkansızlıktandır. Ona da hak vermek lazım sticker yapıştırmak istemeyebilir bilgisayarına. Ama ben F seven ve kullanan biri olarak hepsinde F kullanıyorum. Nokta. Siz de deneyim, güzelliğini fark edin.

woundedknee

12.7.2017 22:21:07

0
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba, Bilgi sahibi olmadığınız konularda konuşmayın hem rezil olursunuz hem de boş yere zaman kaybettiririsiniz. Herhangi bir klavyenin tuşlarını sökerek F dizilimli klavye yapabilirsiniz. Bu en fazla 10dk sürer. Mobil cihazlardaki sanal klavyeleri dönüştürmek en fazla 1dk alır. Macbook ve benzeri ürünlerin F klavye dizilimi temin edilebiliyor. Amaç kullanmak ise kullanın, boş konuşmak ise susun lütfen.
Bence E klavye bilgisayar dünyasını temellerinden sarsabilecek gelişme olabilir. Tübitak'ın başındaki 'Zoo Müdürü' kadar çılgın proje bence bu. Bende az önce 'Ö' klavye icat ettim,Logitech G410 Atlas Spectrum tuşlarının tamamı sökülüp,takılabiliyor. Klavye tuş dizilimlerinden ziyade,Corsair,Razer,Logitech gibi üst düzey marka yaratıp;Gaming ürün gamında güzel satış yapmayı hedefleseler diyorum.

nirvanha

12.7.2017 14:43:46

0
Hayrola! Ramazan ayı da çoktan geçti ama?!

Mete Can Karahasan

12.7.2017 13:03:29

0
Susuzluk başına vurmuş.

nirvanha

12.7.2017 11:19:39

0
Bu kadar ezmeseydiniz.

Speed-Step

12.7.2017 10:34:52

+1
quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha F klavyeyi bu garip vatandaş mı üretecek ,olmayan şeyin neyini kullansın boşa üste çıkmaya çalışmayın lütfen ....Siz şunu bir düşünün ve çevrenizdeki yatırımcılara , oyuncu ekipmanı adı altında 10 liraya mal ettikleri ürünleri 10 katına satıp servetlerini katlayan firmalardan söz edin de onları adam gibi f klavye yada e klavye yapmaya teşvik edin .Yapılsın bakalım kullanan var mı yok mu.Örneğin vestel.
Merhaba, Bilgi sahibi olmadığınız konularda konuşmayın hem rezil olursunuz hem de boş yere zaman kaybettiririsiniz. Herhangi bir klavyenin tuşlarını sökerek F dizilimli klavye yapabilirsiniz. Bu en fazla 10dk sürer. Mobil cihazlardaki sanal klavyeleri dönüştürmek en fazla 1dk alır. Macbook ve benzeri ürünlerin F klavye dizilimi temin edilebiliyor. Amaç kullanmak ise kullanın, boş konuşmak ise susun lütfen.

nirvanha

12.7.2017 05:00:35

0
F klavyeyi bu garip vatandaş mı üretecek ,olmayan şeyin neyini kullansın boşa üste çıkmaya çalışmayın lütfen ....Siz şunu bir düşünün ve çevrenizdeki yatırımcılara , oyuncu ekipmanı adı altında 10 liraya mal ettikleri ürünleri 10 katına satıp servetlerini katlayan firmalardan söz edin de onları adam gibi f klavye yada e klavye yapmaya teşvik edin .Yapılsın bakalım kullanan var mı yok mu.Örneğin vestel.

nirvanha

12.7.2017 04:52:43

0
Git stendap yap içtiğin şey her neyse sende iyi etki yapmamış.Akıl insanda ise küresel ısınmayı maymunlar yapmadı herhalde hayat tarzını savundukların yaptı.Hiç tanımadığın insana saldırman medeniliğinden ileri geliyor herhalde.

Mete Can Karahasan

12.7.2017 00:37:40

+1
Sen yine de dikkat et, edeple sıcak çarpmasını birbirine karıştırırsan Allah seni böbrek yetmezliğiyle ödüllendirir. Akıl insan olana gerek. Yakında küresel ısınmadan kutup buzulları deniz seviyesini yükseltince artık pantolon üstü ördek giyersiniz.

Speed-Step

11.7.2017 21:55:39

+3
quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi Erdi'nin E Klavye konusunda Akademisyenler ne gereksiz şeylerle uğraşıyor gibi lafına dumur oldum ve esefle de kınıyorum. Belli ki hayatında F Klavye ne demek, ülkeler neden kendilerine has klavye kullanıyor ve bunun onlara sağladığı faydalar nedir tek bir satır okumamış, hatta belki kendisine bırakılsa Q İngiliz klavyesi kullanmakta bir sakınca görmediği gibi bütün arabaların da İngilteredeki gibi sağdan direksiyonlu olması için kampanya da başlatabilir. O'na göre başka bir ülkeye göre yapılmış her şey bizim ülkemize de uygulanmalı bize has bir şey kullanmanın avantajları es geçilmeli. Zaten bu kafadan olsa gerek bütün dükkanların isimleri İngilizce ve lafın arasına da hala "spoiler veriyorum" gibi özenti ve lügatına yabancılaşmış bir nesil üretiyoruz. Spoiler değil o, Sürpsiz Bozan ve bunu da Türk Dil Kurumunda oturup düşünüp bulan Akademisyenleri de yine esef ile kınayıp ülke için çok daha yararlı! işler yapmaları için eleştirmemen umudu ile. Bir an önce aslına dön Erdi. Zaten bu kafadan dolayı forumun yazım kutularının bilgilerinin yarısı tamanı İngilizce. Şu güne kadar da forumda yazan tek bir yabancıya rastlamadım. Hani turistlere kolaylık olarak koyuyorsanız diye dedim. Size bol "Toplu S image" diliyorum.
Merhaba, Bunları F klavye ile mi yazdınız? Dizüstü bilgisayarınız ve telefonunuz dahil her yerde F klavye mi kullanıyorsunuz? Cevap evet ise ne güzel en azından söyledikleriniz davranışlarınızla örtüşüyor. Hayır ise bence bir oturup düşünün derim. Sevgiler, Mesut Çevik

DH Misafiri

11.7.2017 19:59:26

0
biz hala aynı biziz mercimek kadar ilerleme yok teknoloji kanalında insanların ne giydiği dert ediliyor soruyorum bu kanala ne amaçla giriliyor ve neden kıyafetler ilgi odağı ? arkadaşın biride klavye işine takılmış yok e klavye neden yokmuşta cartta curtta bu en başında yapılması gereken bir işti o kadar yıl olmuş q klavyeye herkes alışmış sen hala klavyeden bahsediyorsun hadi pc e klavyeyi getirdin peki telefon ne olacak telefonda 10 parmak yazamazsın ancak beyin harflerin yerini ezber tek parmakla yine hızlı yazabilirsin bu ünüversitedeki arkadaşlar yada akademisyenmi ne diyorsanız artık bence mesut çevik sonuna kadar haklı tekerleği tekrar icat etmek denir buna. adamlar işlemci üretiminde taa fizana ulaşmış bizimkiler klavye dizilimi ile uğraşmakta bu nokia'nın windows phone telefon pazarını 3 bir eko sisteme ihtiyacı olduğunu belirledik diyen sözde bayan ceo komik bir konuşma yapmasıyla aynı arkadaşım 2 adet klavye düzeni var 3. ne gerek. ayrıca mesut çeviği eleştirirken spoiler kelimesini kullanmasıyla alakalı kendisi süpris cümlesinden dem vurmuş hey şaşkın arkadaşım süpris kelimesinin nerden geldiğini araştırdıktan sonra mesut çeviğin kullandığı türkçeyi eleştir. not ayrıca f klavyeyi senelerce kullandıktan sonra bir muhasebeci olarak gittiğim her yerde f düzenine geçme sıkıntısından dolayı kendimi q klavyeye geçerek özgürlüğe kavuştum.

MonitörKertenkelesi

10.7.2017 15:58:20

+2
Erdi'nin E Klavye konusunda Akademisyenler ne gereksiz şeylerle uğraşıyor gibi lafına dumur oldum ve esefle de kınıyorum. Belli ki hayatında F Klavye ne demek, ülkeler neden kendilerine has klavye kullanıyor ve bunun onlara sağladığı faydalar nedir tek bir satır okumamış, hatta belki kendisine bırakılsa Q İngiliz klavyesi kullanmakta bir sakınca görmediği gibi bütün arabaların da İngilteredeki gibi sağdan direksiyonlu olması için kampanya da başlatabilir. O'na göre başka bir ülkeye göre yapılmış her şey bizim ülkemize de uygulanmalı bize has bir şey kullanmanın avantajları es geçilmeli. Zaten bu kafadan olsa gerek bütün dükkanların isimleri İngilizce ve lafın arasına da hala "spoiler veriyorum" gibi özenti ve lügatına yabancılaşmış bir nesil üretiyoruz. Spoiler değil o, Sürpsiz Bozan ve bunu da Türk Dil Kurumunda oturup düşünüp bulan Akademisyenleri de yine esef ile kınayıp ülke için çok daha yararlı! işler yapmaları için eleştirmemen umudu ile. Bir an önce aslına dön Erdi. Zaten bu kafadan dolayı forumun yazım kutularının bilgilerinin yarısı tamanı İngilizce. Şu güne kadar da forumda yazan tek bir yabancıya rastlamadım. Hani turistlere kolaylık olarak koyuyorsanız diye dedim. Size bol "Toplu S image" diliyorum.

xmms

10.7.2017 12:10:23

+1
quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha Ulan ne kod kafalı çıktınız be.Anlayın artık tahrik olmuyoruz mide'miz bulanıyor. Herhalde bu cesaret ve pervasızlık size pijamayla başbakan karşısına çıkanlardan miras kaldı. Sizin tayfa bir suriyelilerden iki cahillerin yaptıkları eylemlerden nemalanma peşindesiniz. Ama işte gördük kim kime yaptı , kim azdı Sakarya'da yaşanan iğrenç olaydan.Ama bir hafta öncesinde hangi haber pompalanıyordu suriyeliler rus turiste bilmem ne yapacaklardı....
Arkadaşım zaten bizim anlatmak istediğimiz şu. İnsanları ne kadar kisitlarsan sapkınlık o kadar artar.Bak konyaya en çok içki tüketilen yer parklarda sevisilen yer. Insanlari egitmezsen cinsel eğitim vermezsen insan bedenini ogretmezsen şu yasak bu yasak dersen illaki abuk subuk düşünceye sahip sapıklar cikar ortaya. Adam görmemiş çünkü açlık var. Çünkü her insan aynı dirayeti gösteremez. İstediğin kadar örttür kapattir karşındaki adam kafasında soyduktan sonra bir anlamı yok. Yani toplumda bazı şeyler ayıp tabu diye diretilmemeli. En önemlisi insanlar egitilmeli. Sapkınlık cahillikten türer.

nirvanha

10.7.2017 11:14:11

+1
Ulan ne kod kafalı çıktınız be.Anlayın artık tahrik olmuyoruz mide'miz bulanıyor. Herhalde bu cesaret ve pervasızlık size pijamayla başbakan karşısına çıkanlardan miras kaldı. Sizin tayfa bir suriyelilerden iki cahillerin yaptıkları eylemlerden nemalanma peşindesiniz. Ama işte gördük kim kime yaptı , kim azdı Sakarya'da yaşanan iğrenç olaydan.Ama bir hafta öncesinde hangi haber pompalanıyordu suriyeliler rus turiste bilmem ne yapacaklardı....

YveJhin

10.7.2017 09:24:46

0
Boyle dusunenlerin yasama hakkina engel olunmali.

K@r@K@L3M

10.7.2017 08:28:57

0
Evet aile ile rahatça izleniyor. Hayırdır millet ne oluyor size. Kadın şort yada kısa giyse azarsınız, erkek giyse yine azarsiniz hayırdır bu ne kafa yapısı bu ne sapıklık!

m-99

9.7.2017 20:43:59

+1
Merhaba mümkünse haberlerin başlığını yazdığınız kısmın sonuna ilgili haberin video içinde kaçıncı dakikada başladığını da yazabilir misiniz ? Çalışma durumlarından dolayı yorgun olabiliyoruz ya da vaktimiz olmayabiliyor 30 dakikayı aşan programı tamamen izlemek mümkün olmayabiliyor. Böyle yaparsanız en azından ilgimizi çeken konuyu rahatça bulup o kısmı izleyebiliriz. @Speed-Step

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

9.7.2017 19:45:27

+1
quote:

Orijinalden alıntı: xmms Ulan güldüm gene yok şort giymişlermiş Erdiyle Gökhanın kıllı bacaklarından tahrik mi oldunuz? Saçma sapan yorum yapmayın kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Aslında önemli olan giyim tarzı değil düşünce tarzıdır kim bilir ne düşündüler adamlar şort giydi diye. :)
önemli olan giyim tarzı değil düşünce tarzıdır çok güzel söylediniz hocam mesela bak dünyaca ünlü bilim adamı burda şort ile yayına katılıyor jLYPatoYI0U

LinkX

9.7.2017 17:45:51

+2
Erkek şort giydi diye youtube'dan tahrik olanları da gördük ya. Nerede oturuyorsunuz? Hani bilelim de kapanalım oralarda tahrik olup saldırırsınız bize belli olmaz.

nirvanha

9.7.2017 14:52:00

0
Sizin ve sizin gibi düşünenlerin adına sevindim.Ne mutlu size.

WarSaw

9.7.2017 05:44:03

+6
o bacak olmamış. bacaklarını 2 yana açsan daha saygılı olurdu hatta şortta çok uymamış süper mini şortlardan giyersen birdahaki programa daha hoş bir görüntü sergilemiş olursun. Edit: yaz aylarinda bu tarz yayınlara çıkarken keten pantolon giyebilirsiniz onuda mı biz öğretelim illa.

xmms

9.7.2017 02:49:17

+4
Ulan güldüm gene yok şort giymişlermiş Erdiyle Gökhanın kıllı bacaklarından tahrik mi oldunuz? Saçma sapan yorum yapmayın kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Aslında önemli olan giyim tarzı değil düşünce tarzıdır kim bilir ne düşündüler adamlar şort giydi diye. :)

VS18

9.7.2017 00:26:08

+1
Rahatça izleyebiliyorum ve bunun saygı veya edeple alakalı olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak insanlar , sıcak rahatsız ediyor olabilir her şort giydikleri her videonun altına benzer yorumlar yapılıyor ve asıl hoş olmayan bence bu yorumlar herkese saygım sonsuz ancak bir başkasının giyimine karışılması kesinlikle doğru değil

nirvanha

9.7.2017 00:11:32

+1
quote:

Orijinalden alıntı: VS18 Yazın bu sıcağında pantolonla dolaşılmaz onlardan bunu beklemek ve böyle sığ düşmeniz doğru değil.
Ailenle rahatça izleyebiliyorsun yani.Dünya ne hale geldi be...Yazın bu sıcağında klima diye birşey var yazın bu sıcağında insanlar inşaatlarda çalışıyor..Saygı edep ayrı şey tabi...

donanımcı123

8.7.2017 15:22:31

0
quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba, Ses konusunun şu anda biraz daha iyi hale gelmiş olması gerekli. Tekrar denerseniz büyük ihtimalle sorun çözülür.
Evet şimdi daha iyi mesut bey, teşekkürler. [:'(]

Speed-Step

8.7.2017 15:14:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123 Aynen sesde sıkıntı var. Sesi yüzde yüze getirdim, televizyonu, camları falan kapattım ancak öyle duyabildim konuştuklarınızı.
Merhaba, Ses konusunun şu anda biraz daha iyi hale gelmiş olması gerekli. Tekrar denerseniz büyük ihtimalle sorun çözülür.

poyraz61.

8.7.2017 12:41:53

0
Bu haftada mesutun sesi duyulmuyor :(

donanımcı123

8.7.2017 12:35:34

0
Aynen sesde sıkıntı var. Sesi yüzde yüze getirdim, televizyonu, camları falan kapattım ancak öyle duyabildim konuştuklarınızı.

kalamalka*

8.7.2017 12:14:24

0
Şu video ses olayını bir halledemediniz.Valla şaşırıyorum.Konuşma üzerine bi program yapılıyor,ne dediğinizi duymadıktan sonra bunu çekmenizin amacı nedir ki? Herşeyi geçtim videoda sesin böyle kötü olduğunu bile bile(Erdi nin sesi zaten vızıltı şeklinde) bari altta bi yerde belirtseydinizde biz izleyenlerinizi umursamış olsaydınız.

Arnold_sivasta_Ne_GEZER

8.7.2017 11:21:17

+1
quote:

Orijinalden alıntı: powersmachine54 Bu haftaki program kısa olmuş,ama yinede güzeldi.Ve kendi fikir,düşüncelerinizi de söylemeni ayrı bir güzeldi,bence tek kusuru kısa sürmesi 60,70 dakika olsa daha iyi olurdu.
çok yüzeysel bir program olmuş o yüzden

hotgam

8.7.2017 10:45:43

+2
bbc earth blu tv de canlı yayın Türkçe olarak yapıyor hemde reklamsız sadece saat farkından dolayı olsa gerek bir saat geriden takip ediyor proğramlar

powersmachine54

8.7.2017 03:46:36

0
Bu haftaki program kısa olmuş,ama yinede güzeldi.Ve kendi fikir,düşüncelerinizi de söylemeni ayrı bir güzeldi,bence tek kusuru kısa sürmesi 60,70 dakika olsa daha iyi olurdu.

woundedknee

8.7.2017 02:20:51

+8
quote:

Orijinalden alıntı: Fatic Mikrofon kontrol edin Mesut'un ses soldan geliyor Erdi'nin sağdan.
Mesut Çevik,ses diğerlerine göre çok yüksek mikrofonda. Geçen hafta Gökhan'ın sesi çok yüksekti. Haftaya Erdi'nin sorunlu olur. Gözünüzü seveyim,bi mic check please. Program gene çok güzel oldu ama ses berbat ediyor herşeyi.

ardicli2000

8.7.2017 01:34:55

+8
Allah için bir kere şu ikisi birde video ya da ses de sorun olmasın. Çok mu zor 2 dk kayıt yapıp dinlemek sonra tekrardan kayda başlamak. Geçen hafta mikrofonun teki çalışmıyordu şimdi de mesut beyinki tek kanal çalışıyor. Bir türlü kaliteli bir kayıt yapılamadı. Resmen amatör kalıyor. Yakışmıyor.

Eeltorm

8.7.2017 00:36:26

+2
2si1'de haberlerden çok sizin kişisel düşünceleriniz ve yorumlarınız önemli benim için. Güzel bölümdü.

Fatic

7.7.2017 23:49:46

+8
Mikrofon kontrol edin Mesut'un ses soldan geliyor Erdi'nin sağdan.

cheelik

7.7.2017 23:13:12

0
artık üçe beşe bakmıyoruz programın ismini mi değiştirsek 3 ü 1 arada sponsor da hazır :))

lterlemez

7.7.2017 22:37:25

+9
BBC'nin derdi sadece rekabet değil, youtube azıtmış durumda. Hakiki porno bile çıkıyor artık....

jedi39

7.7.2017 22:29:54

+1
Sony rezilsin rezil.

VS18

7.7.2017 22:15:10

+19
Yazın bu sıcağında pantolonla dolaşılmaz onlardan bunu beklemek ve böyle sığ düşmeniz doğru değil.

Nınja

7.7.2017 22:04:47

0

Problem33

7.7.2017 21:57:44

0
Tam çay da demlemiştim. İyi denk geldi, ikisi bir iyi gider ;)

Fiasco

7.7.2017 21:55:27

+10
pantolon giyeydiniz iyiydi. gereksiz görüntü kirliliği

Patren

7.7.2017 21:40:43

0
Vegayi sabirsizlikla bekliyoruz
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Bölüm Sonu Canavarı 8/10 41 oy
KÜNYE
Bölüm Sonu Canavarı ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
426 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
PC TEST SİSTEMİMİZ
  • İşlemci Intel Core i7-4790K 4.00 GHz
  • RAM 8 GB DDR3 1600 MHz
  • Ekran Kartı Nvidia GeForce GTX970M 4GB GDDR5
  • Sabit Disk 128GB SSD