Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wind Rider

Wind Rider, bitiş çizgisine olabildiğince hızlı şekilde ulaşmaya çalışan, rüzgar kıyafeti giyen bir karakteri kontrol etmeniz için size meydan okuyan bir oyundur. Ama hepsi bu değil, hedefinize ve zafere ulaşmak için, belirli riskleri almak ve yolculuğunuz sırasında bulacağınız bir sürü halkayla uçmak zorunda kalacaksınız.
 
Wind Rider'daki kontrollerin kullanımı oldukça kolaydır: Parmağınızı ekran boyunca tıklayıp hafifçe kaydırarak karakterinizin hareketlerini kontrol edebilirsiniz. Tüm engelleri atlatmak ve halkalar boyunca uçmak için bu tekniği kullanın. Ayrıca, bu halkaların içinden her uçtuğunuzda, karakteriniz ileriye doğru itilir.
 
Yarışları kazanmaya başladığınızda, yeni ortamların kilidini açmak ve karakterinizi daha hızlı hale getirecek yeni yükseltmeler almak için kullanabileceğiniz para kazanacaksınız. En iyi yanı, bu yükseltmelerin daha da fazla para kazanmanıza yardımcı olacak olmasıdır.
 
Wind Rider, basit ama çok bağımlılık yapan bir oynanışa sahip, oldukça basit görseller ve önemli miktarda reklam içeren klasik bir VOODOO oyunudur.

macera
Dunk Hit Good Slice
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Wind Rider 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Wind Rider
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız