Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Good Slice

Good Slice, muhteva ettikleri suyun tamamını çıkarmak için bir servis tabağı dolusu meyve ile karşı karşıya geldiğiniz gündelik bir oyundur. İşi tamamlamak için her bir meyveyi tartmalı ve doğru kesişi yapmalısınız, çünkü her bir seviyede ortaya çıkarlar.
 
Her bir meyveyi farklı parçalara ayırmak için tek yapmanız gereken parmağınızı akıllı telefonunuzun ekranında kaydırmaktır. Bu sayede, yavaş yavaş, her bir dilim çok daha küçülür ve ekranın alt kısmında yer alan sıkacağa düşer.
 
Mücadeleleri atlattıktan sonra ekranda daha da büyük meyveler görünmeye başlar. Bu nedenle, eğer mikserinizde meyvelerin sıkışıp kalmasını istemiyorsanız, her bir meyveyi hassas bir şekilde kesmeniz önemlidir. Günün sonunda, temel hedefiniz her bir meyvenin suyunu hızlı bir şekilde olması gerektiği gibi çıkarmaktır.
 
Good Slice meyve kesme yeteneklerinizi gösterme şansı elde ettiğiniz eğlenceli bir oyundur. Meyve suyu yapmak için ne kadar az parça kullanırsanız seviyenin sonunda o kadar çok puan alırsınız.

bulmaca macera platform
Wind Rider Oilman
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Good Slice 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Good Slice
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız