Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

V4 (KR)

V4 (KR), NAT Games (HIT, Overhit) tarafından tasarlanan ve Güney Kore'de bu türden oyunların önde gelen tasarımcılarından biri olan Nexon tarafından desteklenen bir devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunudur.
 
Unreal Engine 4 ile tasarlanan inanılmaz gerçekçi grafikler harika bir ilk izlenim bırakıyor. Hem PvP hem de PvE savaşına katılabileceğiniz geniş bir dünyada karakterinizle bu fantastik ortamlarda ilerleyin.
 
Bazıları iblis avcısı olarak sınıflandırılsa da altı farklı karakter türü vardır. Bunlar: şövalye (kılıç ve kalkan), suikastçı (hançer ve kılıçlar), savaş ağası (her elinde bir çekiç), balta uzmanı (balta ve tabancalarla orta mesafeli saldırılar) ve silahlı adam.
 
Bu oyun hakkında en çok göze çarpan şey, sunucuların birbirine bağlı olmasıdır. Bu, farklı grupların aynı ortamda oynayabileceği ve bir coğrafi konumda belirli sunucuların seçilmesi söz konusu olduğunda tipik sistem sınırlamalarını ortadan kaldırabileceği anlamına gelir.

ryo aksiyon macera
MIR4 (KR) V4
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
V4 (KR) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
V4 (KR)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız