Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

MIR4 (KR)

MIR4 (KR), çok sayıda doğu manzarasıyla gerçekçi estetiğe sahip Asyalı bir savaşçıyı kontrol ettiğiniz bir rol yapma oyunudur. Size verilen farklı görevleri tamamlayarak veya haritanın her alanında özgürce dolaşarak eğlenceli oyunların keyfini çıkarmanız çok uzun sürmeyecektir. Her macerayı bir öncekinden daha heyecanlı kılan bu evrende her zaman tamamlanması gereken görevler yer alır.
 
MIR4 (KR), 3D görselleri şüphesiz inanılmazdır, Unreal Engine sayesinde, bir dizi ayrıntı ve doku görmenizi sağlayan güzel 3D manzaraların keyfini çıkarabilirsiniz. Zevkinize en uygun görsel perspektifi elde etmek için karakterinizi hareket ettirirken kamerayı istediğiniz gibi yakınlaştırabilir veya döndürebilirsiniz. Ancak, oyunu herhangi bir gecikme olmadan oynayabilmek için güçlü bir Android'e ihtiyacınız olacak.
 
Bir MMORPG olduğu için, haritada dolaşırken ticaret yapabileceğiniz veya güçlerini birleştirebileceğiniz birçok başka kullanıcıyla tanışacaksınız. Savaşçınızı hareket ettirmek için ekranın solundaki joystick'e dokunmanız yeterli. Sağ tarafta da görsel efektlerle dolu saldırılar yapmanızı sağlayan butonlar bulunuyor.
 
MIR4 (KR), bu oyunu gerçekten sürükleyici bir deneyim haline getiren çeşitli özelliklere sahiptir. Harika geliştirilmiş grafiklerden, oyunlarda keşfedebileceğiniz çok sayıda karakter ve öğeye kadar. Tamamladığınız her görev veya bu uçsuz bucaksız dünyada yaptığınız yürüyüşler sizi ekrana yapıştıracak. Sonuç olarak, diğer rakipleri yenmek ve krallıktaki gücünüzü ilan etmek için seviye atlamak istiyorsanız çaba göstermeniz gerekecek.

ryo aksiyon macera
Warzone (Risk++) V4 (KR)
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
MIR4 (KR) 0 / 10 0 oy
KÜNYE
MIR4 (KR)
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız