Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Twisty Road!

Twisty Road! çok dar, dolambaçlı bir yol üzerinde, beklenmedik şekilde dönüşler ve imkansız virajlarla dolu bir rotayı kontrol etmek zorunda olduğunuz, herhangi bir mesafe yapmak için manevra yapmayı bilmeniz gereken eğlenceli bir beceri oyunudur.
 
Kontrolleri çok basit: İhtiyacınız olan tek şey bir sol ve bir sağ olmak üzere iki tuş. Topunuzu doğru yönde, doğru eğim ve hızda gönderdiğinizden emin olmalısınız. Tüm pist yokuş aşağı, hızlandığınız ve yavaşladığınız yerlerde, bu sıkıntı ile nasıl başa çıkacağınızı ve yine de nasıl ilerleyeceğinizi bilmeniz gerekecek.
 
Buradaki ana fikir yalnızca daha uzağa ulaşmak değil, aynı zamanda yol boyunca bulacağınız ve mevcut seviyeyi belirleyen mavi alanlardan geçmek. Böylece, belli bir bölgeyi geçemeseniz bile, bir sonrakini geçmeyi başarabilirseniz, kendinizi daha ileri bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Oyun, boşluğa düşerseniz sona erer, ancak aşağıdaki spiral üzerinde herhangi bir noktaya düşmek için birkaç saniyeniz var, bu da yolu kısaltır ve sizi daha da ileriye taşır.

bulmaca macera platform
Tower Run Force Master
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Twisty Road! 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Twisty Road!
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız