Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tower Run

Tower Run, basit ama eğlenceli bir öncüle dayanan gündelik bir oyundur. Temelde, her bir senaryo boyunca son hızda koşan ve yolda karşılaştığınız insan kulelerine tırmanan bir karakteri oynarsınız. Elbette, ne kadar yükseğe tırmanırsanız, her bir seviyenin sonunda skorunuz o kadar yüksek olur.
 
Grafikleri, tüm karakterleri ve unsurları 3D olarak gösteren VOODOO tarafından geliştirilen oyunlarda beklendiği gibidir. Zıplamak için akıllı telefonunuzun ekranına doğru anda dokunun. Ancak dikkatli olun, çünkü eğer kuleniz için çok sayıda insan toplamak istiyorsanız hassasiyet önemlidir.
 
Her bir zıplama için doğru anı hesaplamak, koşarken dairesel işaretler için zemini izleyin. Bu işaretlere eriştiğinizde, ileri atılmak için ekrana dokunun. Eğer insan kulesinin üstüne düşmeyi başarabilirseniz, nihayetinde yukarı doğru merdivenlere yetişinceye kadar onların üzerinden zıplayabilirsiniz.
 
Tower Run, her bir seviyede en yüksek insan kulesini oluşturmaya çalıştığınız eğlenceli bir oyundur. Şüphesiz, seviyeleri geçtikçe giderek daha da dinamikleşen oldukça eğlenceli bir oyundur.

macera
Swing Rider Twisty Road!
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tower Run 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tower Run
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız