Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Trials of Heroes

Trials of Heroes, bir grup kahramanın önünde krallığın barışını tehdit eden düşman ordularını alt etmeniz gereken World of Warcraft ve League of Legends gibi oyunlara referanslarla dolu eğlenceli bir aksiyon RPG'sidir.
 
Trials of Heroes'daki hikaye oldukça anekdottur, ancak bu bir sorun değil, çünkü tüm eğlence her şeyden önce bağımlılık yapan temel oyunlarda yatmaktadır. Trials of Heroes'un temeli çok basit: yeni kahramanlar almak veya sahip olduklarınızın özelliklerini geliştirmek için yatırım yapabileceğiniz yükseltme materyali kazanmak için küçük savaşları oynayın ve kazanın. Bu kahramanlar ne kadar güçlü olursa, karşılaşabileceğiniz tehditler o kadar büyük olur ve o kadar çok ödül alırsınız.
 
Trials of Heroes'daki en ilginç özelliklerden biri, örneğin Fire Emblem Heroes gibi oyunlardan çok daha fazla sayıda kilidi açılabilen kahramandır. Bu mükemmel açılabilir içerik dozu, en zorlu oyuncular için bile tekrar oynanabilirliği gerçekten tatmin edici hale getiriyor.
 
Savaşlarda biraz daha derinlik istenebilse de (bunlar tamamen otomatik olarak oynanır), Trials of Heroes bu türü sevenler için hala saatlerce eğlence sunabilir.

ryo aksiyon macera
PROJECT:DRIFT 2.0 Farm Day Village Farming
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Trials of Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Trials of Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız