Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PROJECT:DRIFT 2.0

PROJECT:DRIFT 2.0, farklı arabaların direksiyonunda inanılmaz driftler yapabileceğiniz bir sürüş oyunudur. Her bir devrenin düzenini görüntüleyerek, virajları almak ve harika hareketler yapmak için her arabanın hızlanmasından en iyi şekilde yararlanmalısınız.
 
PROJECT:DRIFT 2.0'ın görselleri çok çekici ve mükemmel tasarlanmış arabalar ve ortamlar bulabilirsiniz. Aracınızı kontrol etmek için yön değiştirmek ve hızlanmak için oklarınız ve hızı artırmak veya azaltmak için fren pedallarınız var. Dahası, inanılmaz bir drift yapma şansınızı artırmanıza yardımcı olacak bir el freni düğmesi de var.
 
PROJECT:DRIFT 2.0, güzel yarışlarda diğer rakiplerle bile karşılaşabileceğiniz çeşitli oyun modlarına sahiptir. Ayrıca elde ettiğiniz ödüller ile garajınızda sakladığınız araçlar için yeni arabalar ve parçalar da alabilirsiniz. Böylece, puan tablosunda daha fazla puan toplamanıza yardımcı olacak yeni hamleler deneyebileceğiniz sayısız mekanik özelliğe sahip olacaksınız.
 
PROJECT:DRIFT 2.0, oynadığınız her oyuna duygu katan farklı arabalara ve iyi grafiklere sahiptir. El frenini çekip virajlara vurarak riskli ve şık driftler yaparken eğlenebilirsiniz. Sadece bunu yaparak tüm rekorları kırabilir ve size en iyi araçları alma şansı verebilirsiniz.

yarış aksiyon macera
Offroad Prado Car Drifting 3D Trials of Heroes
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
PROJECT:DRIFT 2.0 0 / 10 0 oy
KÜNYE
PROJECT:DRIFT 2.0
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız