Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Wild Darkness

The Wild Darkness, izometrik perspektifli bir hayatta kalma RPG'sidir. Burada, bir ormanın ortasında hafızası olmadan uyanan gizemli bir karakteri oynuyorsunuz ... ya da başka bir şey, bu konuda. Amacınız hayatta kalmak ve yavaş yavaş gücünüzü ve hafızanızı geri kazanmaktır.
 
The Wild Darkness'taki kontroller dokunmatik ekranlar için mükemmel şekilde uyarlanmıştır. Karakterinizi hareket ettirmek için ekranın herhangi bir yerine dokunmanız yeterlidir. Aynı şekilde, ortamdaki öğelerle etkileşim kurmak için onlara dokunmanız yeterlidir. Bu şekilde ağaçları kesebilir, yerden nesneleri kaldırabilir veya düşmanlara karşı savaşabilirsiniz.
 
Envanterden karakterinizi herhangi bir nesne ile kullanabilir veya kolayca donatabilirsiniz.
Macera başladığında hiçbir şeye sahip değilsiniz ve bir ormanın ortasındasınız, bu yüzden oldukça çaresizsiniz. Bununla birlikte, yakında sizi karanlıktan korumak için baltaları veya meşaleleri kesmek için baltalar gibi her türlü aleti yaratmaya başlayabileceksiniz. Gece olduğunda, karanlıkla birlikte çok tehlikeli canavarlar geldiği için iyi bir ateş yakmanız da gerekecek.
 
The Wild Darkness, düşmanlardan daha fazlası için endişelenmenizi gerektiren mükemmel bir hayatta kalma oyunudur; ayrıca açlık, susuzluk ve bitkinlik konusunda endişelenmelisiniz. Hayatta kalmak kolay olmayacak, ancak biraz beceri ve deneyimle bunu başarabilirsiniz.

ryo aksiyon macera
Good Pizza Lucky Buddies
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
The Wild Darkness 0 / 10 0 oy
KÜNYE
The Wild Darkness
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız