Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lucky Buddies

Lucky Buddies, farklı vikingler içeren bir slot makinesinde kolu çekerken şansınızı test eden bir oyundur. Basit grafiklerle, karakter grubunuzla tonlarca düşmanı savuştururken kumar oynamak kolaydır.
 
Lucky Buddies'in öne çıkan özelliklerinden biri, çok sayıda seviyesi ve yenilmeyi bekleyen düşmanlarıdır. Çeşitli karakterleri topladıkça güçlü bir ekip oluşturabilir ve her vikingin güçlerinden yararlanabilirsiniz.
 
Zamanla artmalarına rağmen, daha fazla dönüş beklemek zorunda kalmadan önce kolu yalnızca birçok kez çekebileceğinizi belirtmekte fayda var. Bu nedenle, slotları daha sık oynamak, daha fazla ödül kazanmak, ilerlemek ve bölgeyi fethetmek kolaydır.
 
Lucky Buddies, siz daha fazla karakter toplamaya çalışırken sizi eğlendirmek için bir oyunun ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. Biraz şans ve şevk ile bu eğlenceli oyunu oynarken çok eğleneceksiniz.

simülasyon
The Wild Darkness Thetan Arena
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Lucky Buddies 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Lucky Buddies
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız