Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tap Tap Dig 2

Bu tıklama oyunları serisinin ikinci bölümü olan Tap Tap Dig 2'de bir madenin derinliklerine inin. Bu sefer, dünyanın derinliklerinde nelerin gizlendiğini keşfetmek için Android cihazınızın ekranına durmadan dokunacaksınız. Karakterlerinizin çalışmaya devam etmesi için dokunmaya devam edin.
 
Tap Tap Dig 2, ilk oyuna göre çok daha iyi grafiklere sahip. Bununla birlikte, düzen çok benzer, bu nedenle Tap Tap Dig oynadıysanız, Tap Tap Dig 2'deki tüm görevleri kolayca tanıyacaksınız. Temel olarak, kazmak için =0ekranına hafifçe vurun. Ekrana dokunduğunuzda ilk madenciniz kayayı parçalayacak, böylece daha derine inip madeni para kazanabileceksiniz.
 
Ekranın alt kısmındaki menüden madenden topladığınız eşyaları yönetebilir, yeni madencilerin kilidini açabilir veya madencilik araçlarınızı yükseltebilirsiniz. Her iki durumda da, harika bir strateji planladığınızdan ve paranızı dikkatli bir şekilde yatırdığınızdan emin olun.
 
Tap Tap Dig 2, ilk oyunla aynı eğlenceli oynanışa sahiptir ancak güncellenmiş grafikler ve yeni sürprizleri içerir. Kontrol edin, ekranınıza dokunmaya devam edin ve yapabileceğiniz tüm öğelerin kilidini açın.

strateji taktik
Clickbait: Tap to Fish Knights of the Card Table
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Tap Tap Dig 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Tap Tap Dig 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız