Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knights of the Card Table

Knights of the Card Table, tehlikeli zindanlar ve tonlarca düşmanla dolu bir dünyayı keşfettiğiniz bir zindan solucanı. Neyse ki, size yardımcı olmak için her türlü hazineyi ve diğer ödülleri bulacaksınız.
 
Knights of the Card Table kartlarla oynanır. Karakteriniz iki farklı değere sahip bir kartla temsil edilir: canları ve bir saldırı değiştiricisi. Bir düşmanı öldürmek için tek yapmanız gereken zarları atmak ve değiştirici eklemek. Attığınız numara, düşmanın can haklarından fazlaysa kazanırsınız.
 
Knights of the Card Table'da 100'den fazla farklı zindan keşfedebilirsiniz. Yeni zindanların kilidini açtıkça, yeni silahlar ekleyebilir, zarlarınızı geliştirebilir ve yeni düşmanlar ve kartlar keşfedebilirsiniz.
 
Knights of the Card Table, kartları olan mükemmel bir zindan solucanı ve kesinlikle harika grafiklere sahip basit ve eğlenceli bir oyun. Ve dünya gerçekten eşsiz, bu da oyunun diğerlerinden farklı olmasını sağlar.

ryo aksiyon macera
Tap Tap Dig 2 Idle Zombie Shelter
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knights of the Card Table 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knights of the Card Table
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız