Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Supraland

Supraland Birincil Bakış Açılı Metroidvania Bulmaca oyunudur. Ağırlıklı olarak esinlenilen oyunlar Zelda, Metroid ve Portal'dır.

Supraland seni zeki olarak kabul eder ve bağımsız bir şekilde oynamanı sağlar. Hikaye kısadır ve sana peşinden koşman için kapsamlı bir hikaye sunar, sonradan seni serbest bırakır. Oynama süresi: ~15-30 saat

Metroidvania
Birbirine bağlı büyük bir dünyayı keşfedeceksin ama ilk başta gerekli yükseltmeleri bulana kadar çoğu yol geçilemez olacaktır. Supraland'ın yapı taşlarından birisi de çok yönlü yetenekler yaratmaktır, seni çok yönlü kullanımlarıyla şaşırtacaklar. Yeteneklerini birleştirirsen, olasılıklar daha da artar.

Keşif
Oyunun büyük bir kısmı kum havuzu dünyasını keşfedip gizli şeyleri bulmanla alakalıdır. Genellikle sınırlardan çıktığını ve bölüm tasarımcısını yendiğini düşüneceksin fakat tam orada seni güzel bir ödül ile bekleyen bir hazine sandığı olacak.

Bulmaca Tasarımı
Oyunda ilerledikçe daha önce görmediğin yaratıcı bulmacalarla karşılaşacaksın, seni durup hangi yeteneklerin olduğunu ve onları nasıl başka yollarla kullanabileceğini düşünmeni sağlar. Farklı oyunların bulmacalarına benzeyen bulmacalar tasarım kısmında oyundan hemen çıkarılmıştır. Ve sizin bir bulmacanın arkasındaki fikri anlamanız benim için önemlidir, bir bulmacayı zor ve sinir bozucu yollarla çözmek yerine hemen çözebilirsiniz.

Savaş
Savaş mekanikleri Unreal, Doom ve Quake gibi eski, hızlı oynanışlı savaş oyunlarından esinlenilmiştir. Silahın mermisi hakkında endişelenmeden sana saldıran düşman ordularına ateş üstüne ateş ederken yüksek hızda hareket eder ve zıplarsın.

Supraland çıkış tarihi steam fiyatı ne zaman macera bulmaca keşif birinci şahıs aksiyon
HABERLER
Yuppie Psycho: Executive Edition A Tale of Paper
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Supraland 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Supraland ÇOKLU PLATFORM
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız