Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stray Cat Doors 2

Stray Cat Doors 2 oyunu Stray Cat Doors oyununun devamıdır. Oyunun bu yeni versiyonunda belirli kapılara erişmek için her bir sahnede bulunan orijinal oyunun özelliklerinş taşıyan güzel ve hoş grafiğe sahip nesneleri kullanmanın bir yolunu bulmalısınız.
 
Stray Cat Doors 2'nin müziği ve grafikleri muhteşemdir ve her bir bulmacayı çözerken geçirdiğiniz zamanı eğlenceli kılar. Her bir sahnede, kapıları ondan önce açmaya çalışan bir kızı canlandırırsınız. Hareket etmek için ekranda parmağınızı kaydırın ve nesneleri toplamak için pati izleri olan butona dokunun.
 
Arayüzün üst kısmında, envanter görevi gören bir kutu göreceksiniz, bulduğunuz nesneleri bu kutuda saklayabilirsiniz. Buradan, sandıkları ve kilitleri açmak için kullanmak istediğiniz nesneleri seçebilirsiniz.
 
Stray Cat Doors 2, etrafa dağılmış nesneleri bularak ve kullanarak her bir sahneden kaçmayı denediğiniz çok sayıda meydan okuma içerir. Oyunda, ayrıca, ilerlemenizi daha eğlenceli hale getiren kedilerle ve diğer hayvanlarla karşılaşırsınız.

bulmaca macera platform
Traffic Tour Ninja Warrior
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stray Cat Doors 2 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stray Cat Doors 2
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız