Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ninja Warrior

Ninja Warrior, cesur bir ninjayı oynamanıza izin veren zorlu bir 2D platform oyunudur. Yalnızca güvenilir katananızla donanmış olduğunuzda, ölümcül tuzaklarla dolu güzel ortamlarda kötü yaratıklardan oluşan bir orduyu yenmeniz gerekecek.
 
Ninja Warrior'daki basit oyun, daha önce böyle bir oyun oynayıp oynamadığınızdan bağımsız olarak, herhangi bir oyuncunun hareket halindeyken eksiksiz bir deneyim yaşamasını mümkün kılar. Ekranın sol tarafında bulunan yön oklarını kullanarak karakterinizin hareketlerini kontrol edebilirken, zıplamak ve saldırmak için sağdaki butonları kullanabilirsiniz.
 
Oyunda ilerledikçe yeni ve daha güçlü yeteneklerin kilidini açabilirsiniz. Bunlar, zorlu son patronlarla yüzleşmenize yardımcı olacak ve haritanın gizli veya erişilemeyen alanlarının kilidini açmanıza izin verecektir.
 
Ortam tasarımı, büyük 'Limbo' tarafından kullanılan tasarıma çok benzer. Yani, her iki oyun da yetişkin görünümlü grafiklerini ve karanlık estetiğini paylaşıyor.

dövüş aksiyon macera
Stray Cat Doors 2 Pocket Build
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ninja Warrior 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ninja Warrior
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız