Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stick Hero Fight

Stick Hero Fight, Dragon Ball'un en ünlü bazı karakterlerini kontrol ettiğiniz ve birinci sınıf aksiyonun garanti edildiği vahşi turnuvalarda yarıştığınız 2D bir dövüş oyunudur. Eğer dövüş oyunlarını seviyor ve dövüş yeteneklerinizi teste tabi tutmak istiyorsanız, bu macera çok sayıda hamleye erişmenize ve maçı kazanmanızı sağlayacak inanılmaz kombolar oluşturmanıza izin verir.
 
Bu oyunun en iyi yönlerinden biri bilgisayara karşı oynanan tek oyuncu modundan nasıl hamleler yapacağınızı ve durdurulamayan saldırılar gerçekleştirebileceğinizi öğrendiğiniz, diğer oyunculara karşı dövüştüğünüz eğitim moduna kadar çeşitli farklı oyun modları sunmasıdır. Tek oyuncu modunda, son bölüme ulaşmak istiyorsanız yenmeniz gereken güçlü düşmanlarla dolu bir ortamda oynarsınız.
 
Stick Hero Fight'ın kontrolleri basit ve sezgiseldir: ekranın sol kısmında bulunan kontrolörü karakterinizi bir taraftan diğerine hareket ettirmek için kullanabilirsiniz ve sağ tarafta ise saldırmanız ya da herhangi bir farklı aksiyonu gerçekleştirmenize izin veren bir menü yer alır. Bu nedenle, dövüşmek için aksiyonlarınızı ve hareketlerinizi akıllıca birleştirmelisiniz ve düşmanlarınızın saldırılarını doğru anda bloke etmelisiniz. Tüm HP'sini kaybeden ilk oyuncu oyunu kaybeder.
 
Yenilmez bir kahraman olmak için sadece belirli tekniklerde uzmanlaşmak yeterli değildir, kazancınızı kullanarak yeteneklerinizi de geliştirmeniz gerekir. Kahramanlarınızın her biri kaybetmek ve kazanmak arasında fark yaratacak belirli özelliklere sahiptir, bu yüzden karakterinizin en ilgili becerilerini geliştirin ve onları avantaj olarak kullanın.

dövüş aksiyon macera 2D
Stickman Archery Master Knight War: Idle Defense
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Stick Hero Fight 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Stick Hero Fight
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız