Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Knight War: Idle Defense

Knight War: Idle Defense, oyuncuların bir ordunun önüne geçip kötü bir orduyla yüzleşebilecekleri bir strateji oyunudur. Savaşlar 2B ortamında gerçekleşiyor: Ekranın alt kısmındaki tarafınız, size yukarıdan yaklaşan ordulara kesintisiz saldırılar yapmak ve böylece size ulaşmalarını engellemek zorunda.
 
Geçen her saniyede, asker toplamak için kullanabileceğiniz ya da askerlerinizi doldurup askerlerin savaş yeteneklerini arttırmak için kullanabileceğin az sayıdaki puan alacaksın. Askerleriniz silahlarını kendileri ateşleyecekler, ancak çoğu zaman, daha güçlü düşmanları yenmenize ya da tek bir düşmanı vurmanıza yardımcı olacak özel saldırıları etkinleştirebilirsiniz. Sadece bu şekilde krallıkları güvende tutabilir ve fetihinizde ilerleyebilirsiniz.
 
Knight War: Idle Defence'de rakip ordularla yüzleşmek zorunda olduğunuz 400'den fazla farklı seviye bulacaksınız. Neyse ki, her savaştan kazandıklarınızla azar azar iyileştirebileceğiniz 100'den fazla farklı birime sahip olacaksınız. Her kaledeki savunmayı bile geliştirebilirsiniz.
 
Knight War: Idle Defense, basit ve eğlenceli olan basit bir 2D strateji oyunudur. Fantezi grafikler ve enerjik havası oldukça iyi ve sunduğu farklı düzeylerin sayısı muazzam, çok eğlenceli.

strateji taktik
Stick Hero Fight Color Push 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Knight War: Idle Defense 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Knight War: Idle Defense
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız