Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog, SEGA'nın Mega Drive / Genesis için 1991 yılında piyasaya sürülen ünlü dikenli kahramanının destanının ilk oyunu ve her açıdan çok yönlü bir oyun olduğu için şirketin orijinal standart taşıyıcısı.
 
Bu bağlantı noktası, bir emülatörün üzerinde çalıştırılan basit bir replica değil. Aslında orijinal kod, görüntüyü genişletmeyen veya en boy oranını geçmeyen panoramik bir çözünürlük gibi Android uyarlamasında önemli yükseltmeler sunmak için değiştirildi. Ayrıca, ilk kurulumunda Tails and Knuckles'ın kilidini açma seçeneği de var; bu, destanın diğer 16 bit oyunlarına bağlamak için ekstra bir genişletme yuvasına sahip bir kartuş olan Sonic & Knuckles combo'sunun saldırıya uğramış versiyonlarında görülüyor.
 
Bunun ötesinde, oyun neredeyse orijinaliyle aynı: mücevherleri geri alma girişiminizde Dr. Eggman / Robotnik'in kaotik güçlerinden her biri üç seviyeden oluşan sekiz dünyayı dolaşmanız gerekiyor. Uyarı: İlk kez on yıl sonra bu klasiğe ilk kez gelen yeni nesil oyunculara açıklarken biraz hüzünlenebilirsiniz.
 
Oyun, resmi olarak şirket tarafından piyasaya sürülen ve orijinalleri ile benzer mobil cihazlar için bir dizi oyun olan SEGA Forever serisinin bir parçasını oluşturuyor ve dokunmatik kontrolleri özelleştirme ve hatta ilerleyişinizi kaydetme şansı sunuyor. Hepsi oynaması ücretsiz, yani sadece başlat menüsünde birkaç reklam göreceksiniz. Oynamaya başladıktan sonra, deneyiminizi yavaşlatacak pankartlar veya herhangi bir şey yok.

platform aksiyon macera
HABERLER
Sonic The Hedgehog 2 Classic Sonic Dash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sonic the Hedgehog 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sonic the Hedgehog
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız