Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sky Rusher

Mücadeleleri ve yetenek oyunlarını seviyorsanız, Sky Rusher engellerin her yerde olduğu dar mağaralar boyunca bir uzay gemisini kontrol etmeniz gereken heyecan verici bir mücadelede sizi teste tabi tutar.
 
Kontroller gerçekten basittir, çünkü tek yapmanız gereken geminin kontrolünü ele almak için ekrana dokunmak ve gitmek istediğiniz yere doğru ilerlemek için parmağınızı ekranda kaydırmaktır. Burada tek hedefiniz mağaradan başarılı bir şekilde çıkarak seviyeleri geçmektir.
 
Tam konumunuzu bulmak için, size daha ne kadar ilerlemeniz gerektiğini gösteren bir metre sayacı vardır. Bu nedenle size doğru gelen her şeye konsantre olun çünkü engeller bir biri ardına hiç durmaksızın görünür.
 
Oyunun zorluğu ilerlediğiniz her metrede artar ve her şey daha da zorlaşır. Bu nedenle, eğer ilk seviyenin zor olduğunu düşünüyorsanız gelmekte olanlarını görmek için bekleyin, çünkü duvarlar hareket etmeye başlar ve her harekette uzay geminizi riske atarak daha hızlı ilerlemeye çalışmalısınız. Kaç metre ilerleyebilirsiniz?

macera
Ladder Race Mystery Trackers: Queen of Hearts Collector's Edition
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sky Rusher 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sky Rusher
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız