Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ladder Race

Ladder Race, bütün basmawkları toplamayı deneyen bir çöp adamı canlandırdığınız gündelik bir oyundur. Hedefiniz çok sayıda basamak toplamaktır böylece her bir seviyede bütün engellerin üstesinden gelip bitiş çizgisine ulaşabilmenize yetecek uzunlukta bir merdiven inşa edebilirsiniz.
 
Ladder Race bütün toplanabilecek nesnelerin görülmesini kolaylaştıran 3D grafiklere sahiptir. Karakterinizin bir merdiven inşa etmesi ve engelleri aşması için sadece ekrana dokunun. Ayrıca, karakterinizin hızını ana ekrandan artırabilirsiniz ve böylece bitiş çizgisine olabildiğince hızlı varırsınız.
 
Bitiş çizgisine ulaştığınızda, bir merdiveni tırmanmak ve ekstra puan kazanmak için tüm ekstra basamaklarınızı kullanabilirsiniz. Bir sonraki seviyeye geçmeden önce yüksek bir puan aldığınızdan emin olmanın harika bir yoludur.
 
Ladder Race sizi akıllı telefonunuzun ekranına kilitleyecek bağımlılık yaratan bir oyundur. Göz atın, bulabildiğiniz kadar çok basamak toplayın ve seviyeleri geçmek ve en yüksek skoru elde etmek için daha yüksek merdivenler inşa edin.

yarış macera
Oilman Sky Rusher
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Ladder Race 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Ladder Race
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız