Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shining Force Classics

Shining Force Classics, üç büyük SEGA klasiğinin bir derlemesidir: Shining Force, Shining Force 2 ve Shining in the Darkness. Hepsinin aynı sagaya ait olmasına ve aynı evrende yer almasına rağmen, ilk iki isim ağır bir şekilde stratejik bir bileşenle yüklüdür (Fire Amblemi sagadan farklı olarak). Bu arada, üçüncüsü Shining in the Darkness, birinci şahıs bakış açısıyla çekilen standart zindan yaltakçısıdır.
 
Shining Force Classics'teki üç maceradan her biri, kendi benzersiz karakterinizi yaratmanıza ve istediğiniz gibi isimlendirmenize izin verir. Shining in the Darkness'daki amacınız, Kral'ın kızı Thornwood'un zindanlarından ve yolunuza çıkan yüzlerce canavardan herhangi birini öldürerek kurtarmaktır. Shining Force 1 ve 2'deki çatışma, çok sayıda karakteri aynı anda kontrol ettiğiniz çoklu savaşlarla çok hızlı bir şekilde artar. Her oyun, her durumda tamamen farklı bir oyun deneyimi uyandıran, masaya farklı bir nesne dizisi getirir, ancak hepsi harikadır ve bu türün gerçek bir hayranını memnun edecek niteliktedir.
 
Shining Force Classics, SEGA tarafından resmen başlatılan bir dizi video oyunu olan 'SEGA Forever' serisinin bir parçasını oluşturur ve akıllı telefonlar için yeniden tasarlanmıştır. Diğer oyunlarda olduğu gibi, kontrolleri oluştururken tamamen özgür olacaksınız. Ayrıca istediğiniz zaman 15 saniye geri sarmayı seçebilir ve oyununuzu istediğiniz zaman kaydedebilirsiniz. Daha da iyisi, oyunun gerçek anlamda 'Ücretsiz' olması. Bu nedenle, oyunun başlatılmasını beklerken yalnızca uygulama içi reklamları izlemek zorunda kalacaksınız.

strateji taktik
Demi Lovato: Path to Fame Sonic The Hedgehog 2 Classic
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Shining Force Classics 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Shining Force Classics
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız