Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sea Port

Gemi yönetimi ve strateji simülasyonu Seaport'u oynayın! Bir ada üzerine kendi şehrinizi inşa edin ve bir gemicilik kralı olun! Seaport sizi varlıklı bir deniz imparatorluğu kralı yapacak rahatlatıcı bir ticaret simülasyonu ve şehir kurma oyunudur.
 
Demiryolu işinde bir tren kralı olma hedefinize ulaştınız mı? Tren simülasyonunu gemi simulasyonu ile değiştirin! Küçük tekneler ile başlayıp büyük konteyner gemilerine uzanan geniş bir filosunun üreticisi olun. Bir gemicilik kralı olabilmek için strateji ve filo yönetimi konularında uzmanlaşmanız gerekmektedir. Küçük kasabanızı bir şehre ve ardından hayallerinizdeki büyük bir gemi imparatorluğuna dönüştürün. Bu gemi simülatörü gerçek gemi ticaretini, filo yönetimini ve şehir inşasını deneyimlemenize olanak tanıyacak.
 
Kasabanızda, ticaret yapacağınız tüm malları tutabileceğiniz depo da dahil olmak üzere birçok bina inşa edin. Oyunumuzda bir hurdalığa ihtiyacınız olmayacak, tüm gemiler mülkünüz olarak müzede kalır. Diğer oyuncuların da yardımıyla adanızı bir megapolise dönüştürün.

simülasyon macera yönetim
Port City Goodgame Big Farm
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Sea Port 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Sea Port
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız