Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Port City

Port City: Ship Tycoon, çeşitli endüstriyel gemilerin farklı görevleri yerine getirmesine yardımcı olmaya çalışan yeni liman yöneticisi olarak oynadığınız eğlenceli bir strateji ve yönetim oyunudur. Oyunun başında, filonuzda sadece bir gemi yer alır, ancak görevleri tamamladığınızda, farklı seviyelerdeki gemilerin kilidini açarak sürpriz sandıklar açmak için kullanabileceğiniz anahtarlar kazanacaksınız.
 
Port City: Ship Tycoon oyununda oynanış çok basittir. Küçük bir limanla başlarsınız. Etrafında, en gelişmiş alanda, geminizin taşıdığı hammadde ile düzeltilmesi gereken çeşitli sorunlar göreceksiniz. Örneğin ilk sorun, kömür madeninin yeniden inşa edilmesi gerektiğidir. Daha sonra bu madenden kömürü, deprem sırasında çöken bir tünelin içinden geçen tren rayları gibi ihtiyaç duyulan yerlere taşıyabilirsiniz. Yeniden inşa ettikten sonra, gelecekteki görevler için kullanabileceğiniz demire erişiminiz olacak.
 
Port City: Ship Tycoon'daki ilk birkaç görev, gelecekte ihtiyaç duyacağınız bir dizi ham maddeye erişmenizi sağlar. Daha sonra, her görev için hangi geminin en iyi olduğunu bilmeniz, kaynakları paylaştırmanız ve stratejik zamanlarda filonuzu yükseltmeniz gerekecek.
 
Port City: Ship Tycoon, her türlü görevi tamamlarken limanın filosunu kontrol ettiğiniz eğlenceli bir yönetim oyunudur.

simülasyon macera yönetim
Train Station 2 Sea Port
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Port City 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Port City
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız