Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scary Teacher 3D

Hello Neighbor oyununa benzeyen Scary Teacher 3D'de Korkunç bir 3D içine girin ve dehşet salan öğretmenden kaçın. Bu oyunda, öğretmen öğrencilerinden intikam almaya kararlı ve öğrenciler kaçmaya çalışırken onlardan birine yardım etmek ve öğretmenin hayatını kabusa çevirmek sizin elinizde.
 
Scary Teacher 3D oldukça basit kontrollere sahiptir: karakterinizi haritada hareket ettirmek için sadece sanal yön tuşlarına dokunun, her bir odayı keşfedin, seviyeleri geçin ve nihayetinde kötü öğretmenden kaçın! Odaları keşfederken yolunuza çıkan bütün nesneleri toplamanız ve kullanmanız önemlidir.
 
Bu noktada, oyunun en eğlenceli özelliklerini keşfedersiniz. Nesnelerle etkileşime geçmek için görüş alanınıza girene kadar yavaş hareket edin ve ardından ekranın sağındaki butona dokunun. Bu sayede her bir nesneyi kullanabilir ve öğretmene şaka yapabilirsiniz! Fakat, şakalar yaparken çıldırmış öğretmeni de takip etmek için ekranın sağ üst köşesinde bulunan arka görüş aynasını kullandığınızdan emin olun.
 
Scary Teacher 3D, her bir ürkütücü seviyede sizi içine çekecek 3D grafiklere sahiptir! Bu oyunu indirin ve dehşet salan bu öğretmenden kaçarken ve ona şakalar yaparken saatlerce eğlenin!

macera kaçış
Card Heroes Scary Robber Home Clash
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Scary Teacher 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Scary Teacher 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız