Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Card Heroes

Card Heroes, AI rakiplerine veya diğer oyuncularla karşılaşmak için sadece dört kart destesi aldığınız bir kart oyunudur. Daha da önemlisi, oyunda çok az kart bulunduğu için, maçlar kısa ve keyiflidir.
 
Card Heroes'daki oyun planı basit: sıra size geldiğinde, kartlarınızdan birini kullanarak her birini başlangıçtan itibaren masada görebilirsiniz. Her kartın kendi istatistikleri ve özel yetenekleri vardır. Okçu Elf gibi bazı kartlar masadaki düşman kartlara saldırmanıza izin verirken, atlılar gibi diğerleri ise sadece ön sıradaki kartlara saldırabilirler.
 
Savaşları kazandıkça ve hikayede ilerledikçe, daha fazla kart kazanabilirsiniz. Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi, birliklerinizi iyileştirmek için çift kartlar kullanılabilir. Bir seviyede bir mage sadece dört yaşam puanına sahipken, beş seviyeli bir mage sekiz puana sahip olabilir.
 
Card Heroes basit, hızlı ve bağımlılık yaratıcı bir oyun ile olağanüstü bir kart oyunudur. Bunun da ötesinde, kapsamlı Macera Modunda ya da arenadaki diğer oyunculara karşı çevrimiçi modunda oynayabilirsiniz. Arena, bir başka popüler kart oyunu olan Hearthstone'a çok benzer.

ryo aksiyon macera kart
Mother Simulator: Family Life Scary Teacher 3D
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Card Heroes 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Card Heroes
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız