Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Road Riot Combat Racing

Road Riot Combat Racing ağır silahlarla donatılmış bir aracı kullanarak tüm rakiplerinizi yok etmek suretiyle trafikte ilerlediğiniz kuş bakışı görünümü olan bir yarış oyunudur.
 
Road Riot Combat Racing’deki kumanda sistemi yeterince basittir: Yalnız tek parmağınızı kullanmanız gerekli. Ekrana dokunduğunuzda arabanız ateş açmaya başlar ve parmağınızı kaydırdığınızda arabanız o yöne doğru ateş ederek ilerler.
 
Bu basit kumanda sistemi ile mümkün olduğu kadar uzun süre direksiyon başında kalmayı deneyeceksiniz- ama bu kolay değildir. Diğer araçlar otobanda üzerinize doğru gelir ve sizi yok etmeye çalışırlar. Özellikle ateş alabilen kamyon gibi ve benzerleri diğerlerinden daha tehlikelidir ve sizi saniyeler içinde patlatabilirler.
 
Bu tür oyunlarda her zaman olduğu gibi Road Riot Combat Racing’de yeni araçlar satın alabilir ve sahip olduklarınızı geliştirebilirsiniz. Bununla beraber bunu yapmak için gerekli olan parayı düşman araçlarını yok ederek elde edersiniz.
 
Road Riot Combat Racing grafikleri çizgi film benzeri estetikle birleştiren ve çok dolaysız ve patlamalarla dolu bir oyun planı olan basit fakat oldukça eğlenceli bir yarış oyunudur. Kısa rauntları (iki dakikadan az sürer) bu oyunu hızlıca denemeniz için onu ideal hale getiren sebeplerden biridir.

yarış aksiyon macera
Fiesta One More Brick
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Road Riot Combat Racing 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Road Riot Combat Racing
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız