Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

One More Brick

One More Brick, iyi becerilere, nişancılığa ve biraz şansa ihtiyaç duyacağınız eğlenceli turlarda sizi saatlerce ekrana bağlı tutacak oyunlardan biridir. Bu blokları kıran oyunda göreviniz olabildiği kadar ilerlemektir.
 
One More Brick'in oynanışı olabildiğince basit: nişan almak ve topu vurmak için kullandığınız bir makine var. Nişancılığınızı iyileştirin ve yolunuzdaki küpleri yok edin - her birinde onu yok etmek için kaç kez vurmanız gerektiğini gösteren bir numara vardır. Bunların tümü, ekranda zıplarken toplayabileceğiniz küpler ve güçlendiricilerle dolu bir panelden. Onları topladıkça, topları aynı anda vurabilir ve daha fazla küp kırabilirsiniz.
 
Diğerlerinin yanı sıra size top veren (diğerleri götürse de) veya dikey veya yatay sıraları kıran güçlendiriciler var. Mümkün olduğunca çok küp vurduğunuzdan emin olun, çünkü onları kırdıkça sayıları, hepsinden kurtulmak için çılgınca zıplayan düzinelerce küçük topa ihtiyaç duyduğunuz noktaya gelene kadar gittikçe artacaktır.

macera arcade
Road Riot Combat Racing Dress up! Time Princess
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
One More Brick 0 / 10 0 oy
KÜNYE
One More Brick
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız