Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Reactor - Energy Sector Tycoon

Reactor - Energy Sector Tycoon, amacınızın para kazanmak için enerji santralleri inşa etmek olduğu ve daha sonra size daha fazla para kazandıran daha fazla enerji reaktöründe kullanabileceğiniz ve bir enerji kralı olana kadar devam eden bir strateji oyunudur.
 
Reactor - Energy Sector Tycoon, birkaç ilginç farklılık dışında diğer geleneksel tıklayıcılar gibi çalışır. Bunlardan en çarpıcı olanı, enerji santrallerini inşa etmek istediğiniz yeri seçebilmeniz, bu süreçte manzarayı beğeninize göre değiştirebilmenizdir.
 
Oyunun başında, çok fazla enerji üretmeyen küçük yel değirmenlerini satın almaya yetecek kadar paranız olur. Daha fazlasını inşa ettikçe, daha büyük santraller satın almak için yeterli parayı biriktirebileceksiniz.
 
Tıklama oyunlarda her zaman olduğu gibi, paranızı ekipmanınızın teknolojisini iyileştirmeye de yatırabilirsiniz, bu da daha fazla enerji üreten daha verimli enerji santrallerine dönüşür.
Reactor - Energy Sector Tycoon, strateji ve geleneksel tıklama oyunlarının harika bir birleşimidir ve retro grafikleri ise kesinlikle büyüleyici.

strateji taktik
Color Hop 3D Pizzaiolo
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Reactor - Energy Sector Tycoon 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Reactor - Energy Sector Tycoon
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız