Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Color Hop 3D

Color Hop 3D, müziğin ritmine uygun şekilde ilerlerken her bir seviyenin sonuna topunuzu ulaştırmanız gereken bağımlılık yaratıcı müzikal bir oyundur. Her ne kadar bu kulağa kolay gelse de bir saniye bile rahatlayamazsınız çünkü top çok hızlı hareket eder.
 
Color Hop 3D kontrolleri çok basittir. Tek yapmanız gereken ekrana dokunmak ve topu yönlendirmek için parmağınızı soldan sağa kaydırmaktır. Oyunun başında arka planda çalan bir müzik vardır. Bu arada ön planda ise top hedefine doğru zıplamaya başlar. Top renkli platformlarda bir noktadan diğerine zıplarken onu doğru bir şekilde yönlendirebilmek için yakından takip etmelisiniz. Temelde, şunu unutmayın, topu bir boşluğa düşürmeyin ve belirli bir anda aynı renkte olan platforma zıpladığından emin olun.
 
Zaman zaman top aynı renkte olmayan bir platforma zıplayabilir. Bu durumda, seçimi siz yapmadığınız için oyuna bir problem yaşamadan devam edersiniz çünkü top yeni bir renge bürünür. Bu dakikadan sonra, top sadece aynı renge sahip platformlara zıplayabilir. Bütün bunlar bir müzik ritmi eşliğinde gittikçe hızlanarak gerçekleşir.
 
Color Hop 3D, EDM şarkıları eşliğinde reflekslerinizi teste tabi tutarak bu tür içinde yer alan bütün başlıkların eğlencesini bir araya getirir ve müziksel ve bağımlılık yaratan bir oyun tecrübesi sunar.

platform macera
Zombie Tsunami Reactor - Energy Sector Tycoon
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Color Hop 3D 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Color Hop 3D
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız