Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Prison Escape

Prison Escape, klasik yanlışlıkla tutuklanan bir mahkumu oynadığınız zorlu bir üçüncü şahıs aksiyon oyunudur. Göreviniz, sizi hapse tıkanlardan öç almak için bulunduğunuz hapishaneden kaçmaktır.
 
Prison Escape'nin hikayesi tam olarak ezber bozan bir hikaye değildir fakat oyun sunduğu çeşitli görevlerle bu orijinal olmayan hikayeyi telafi eder. En klasik gizlilik veya çılgın aksiyon anları gibi farklı türlerden kavramları en saf beat'em up tarzında başarıyla harmanlayan maceranız boyunca görevleri tamamlamalısınız.
 
Ekranın sol tarafında bulunan oyun çubuğuyla karizmatik kahramanınızı kontrol eder ve sağda bulunan butonları kullanarak her türlü eylemi tamamlarsınız. Kontroller her bir duruma bağlı olarak biraz değişir ancak her zaman eşit derecede sezgisel ve erişilebilirdir.
 
Başarıyla tamamladığınız her bir görev için karakterinizin görünüşünü özelleştirmek ve ayrıca onun karakterini geliştirmek için kullanabileceğiniz altın ve estetik unsurlar elde etme şansınız olur.

aksiyon macera
Neon Hockey Jewels Saga
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Prison Escape 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Prison Escape
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız